Jump to content
Naimisiin.info

nessla

Morsian
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä

nessla's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Olkaimellinen sweetheart, sanoisin. Siis leveät pitsiolkaimet.
 2. Haha, ensimmäinen varsinainen ostos hääpäivää varten taisi olla pino vahvempaa paperia. Jos sitä ei lasketa, niin vihkisormus. Vuotta aikaisemmin. Mutku.
 3. Meille tulee yhteiset polttarit - tai ainakin olen toivonut kaasolta ja bestmanilta niin. Johtuu nimenomaan siitä, että meidän kaveriporukka on melkein kokonaan samaa. Minun rakkaimmat ystäväni ovat myös miehen, ja toisin päin. Olisi julmaa jotenkin irrottaa toisistaan. Toki voi hetkeksi porukka hajaantua kahtia jos pitää jotain tehtäviä suorittaa, mutta.. no, uskon kyllä että saan rymytä myös miehen läsnäollessa. Että kukin tilanteensa mukaan!
 4. Laitanpas nyt tännekin! Sormus on pikkuruisen liian iso, pitänee yrittää pienentää. Ja vielä monta kuukautta ennen kuin voi laittaa sormeen. Jättäkää kynsilakka huomiotta.. Ollut stressaavaa! Ja mainittakoon vielä että molemmat on valkokultaa, vaikka kihla ei nyt siltä näytäkään..
 5. Olisihan se superkivaa laittaa vähemmän rahaa menemään, mutta ainakaan itselläni ei ole ystäviä, jotka voisivat valokuvat, eikä ystäviä jotka voisivat meikata tai laittaa hiuksia, tai leipoa kakkuja.. Huh, olisikin! Nopeasti noista pienistä virroista tulee sitten isompia.
 6. Meille on tulossa toi Braggen Eetu, oisko ollu 33e/henki. Lisäksi tarjoiluhenkilökunta, ei sisälly kakkukahvit tai iltapala tuohon hintaan.
 7. Mitä nyt tuo mies on budjettia laskeskellut, niin noin 6000-7000 euron häät on tulossa (ei sisällä häämatkaa) - tai ainakin näin vuotta ennen näyttää siltä. Juhlapaikkaan menee 400e, bändiä tai hääautoa meille ei tule, mun vihkisormus tulee olemaan noin 400 euron hintainen. Minun pukuuni ajateltiin sellainen 900e laittaa, ei missään nimessä enempää. Valokuvaaja on vielä vähän auki, että mistä sellainen saadaan suhteellisen halvalla. Noin 80 vierasta tulee.
 8. ^meillä on muuten sama pitopalvelu great minds ja niin edelleen!
 9. Oikeastaan pari syytä. 1) Sulhanen päätti että kesällä 2013 mennään naimisiin. (Mun kommentti oli suunnilleen: "Ai sellasta suunnittelit. Okei." Varsinainen kosinta oli siis onneksi aiemmin.) 2) Kielot kukkivat alkukesästä, ja hän toivoi kieloja häihimme jossakin muodossa. 3) Lauantai 4) Mulle numerot on tärkeitä. 8 ja 6 on molemmat kauniita, pyöreitä, pehmeitä numeroita. 8 on ikään kuin täydennetty 6, mitä pidän omassa hölmössä päässäni merkkinä täydellisestä rakkaudesta. Hirmuisen loogista.
 10. Jep! Aivan ehdottomasti. Me aiotaan sekoittaa tanssisoittolistaan suomalaista iskelmää, menevämpää ja sit sitä valssiosastoa, 70- 80- ja 90-luvun hittejä, nyt olevia hittejä, euroviisuja, korealaista ja japanilaista poppia (vaikka itse en millään välittäisi..), räppiä, gypsy punkkia, imeliä rakkausbiisejä, ällöhipstermusiikkia.. siis ihan laidasta laitaan kyllä tulee. Ei missään nimessä mitään mistä ei itse tykätä, onneksi meillä on tosi laaja musiikkimaku, mutta vieraat huomioon ottaen On nimittäin niin iskelmä- kuin k-pop-faneja vieraissa.
 11. Hei kaikki! 2013 vietetään vasta meidän häitä, mutta tulinpas silti tänne kuokkimaan. Keski-Porin kirkko on varattu 8.6. ja Ulvilan nuorisoseurantalo samoin. Hädintuskin malttaa odottaa! Liekö teillä hyviä vinkkejä paikkakuntalaisista kampaajista/meikkaajista tai kukkakaupoista? Asutaan sulhon kanssa Jyväskylässä, niin hankala täältä käsin raakata.
 12. Yllättävän pitkä lista meilläkin tulee vaikka ajattelin, että tosi perinteisesti mennään. Eli: - ei erityistä kulkupeliä morsiusparille - ei kahviavecceja (varmaankaan) - ei bändiä eikä dj:tä - ei perinteisiä hääkarkkeja -> karkkibuffet - ei huntua (hiuskoriste) - ei perinteistä kakunkoristetta - ei livemusiikkiesityksiä muutenkaan (ei tunneta ketään osaajaa) - ei lihaa hääruoassa
 13. Valitettavasti en. Kyseessä on tää klassinen "pakko kutsua kaikki kun kutsutaan osa" -tapaus miehen serkkujen kanssa. Lisäksi mieskään ei ole nähnyt suurinta osaa moneen vuoteen, alustavassa vieraslistassa lukee tällä hetkellä "X ja Y ja niiden kersat" - kun ei kuulemma voi muistaa montako mukulaa perheellä jo on.. Ärsyttävää.
 14. Tilavuokra 400 euroa perjantaista sunnuntaihin. Kyseessä on nuorisoseurantalo, oikein kiva paikka. Sisältää tuolit ja pöydät, mutta ei liinoja tai astioita tai muutakaan. Saa olla niin maan pitkään kuin mielii, mikä meille sopii.
 15. Sama juttu pöytäjärjestysten kanssa! Yks kysymys kun sulla on noi suunnitelmat selvästi pidemmällä ja itse mietin just tätä parhaillaan:D: mikä pitopalvelu teillä on ja miten he laittavat "pöydät kuntoon" ?
×
×
 • Create New...