Jump to content
Naimisiin.info

memmy

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

memmy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä suunnitteilla tuo Marsun kakkukoriste hääparin eteen pöydälle. Meille kun tulee perinteinen mansikka kermakakku, niin en usko sen kestävän tuon sydämen painoa, mutta kuitenkin tuon sydämen haluan hääkoristeisiin. <3
  2. Voihan rähmä, jotenkin ajattelin että tässä n vielä hyvin aikaa miettiä juhlapaikkaa ja kirkkoa kun häihin vielä yli vuosi aikaa.. Mutta Pyhän Laurin kirkkoon olisikin aikaa pitänyt hakea jo viikko sitten.. Onneksi emme ole siihen suosituimpaan aikaan juhlia pitämässä eikä päivämäärällä niin suurta väliä, kunhan syys-lokakuun aikana.. Täytyykin avokin kanssa jutella ja kysyä saanko varata kirkon
  3. Minun hää- ja haaveilublogini: http://haaveissa.blogspot.fi/ vielä on alkutekijöissään, mutta onhan tässä vielä vuosi aikaa suunnitella
  4. Meilläkin suunnitelmissa vihkiminen paikan päällä. Sulhon kastepappi (ja sulhon vanhempien tuttava) tarkoitus pyytää vihkimään, jolloin ei menisi turhaa aikaa kirkosta juhlapaikalle siirtymiseen. Juhlapaikka sijaitsee vielä sellaisessa paikassa että lähellä olevat kirkot eivät tunnu meidän paikoilta, joten mieluummin paikan päällä.
  5. Meillä vieraslistalla tällähetkellä n. 60 henkilöä, mutta vielä aina itse keksin lisää keitä haluaisin mukaan juhlimaan.. Juhlapaikaksi etsitään kuitenkin n. 80 henkilölle sopivaa paikkaa ja se on myös meidän ehdoton yläraja..
  6. Me aloitimme hääsuunnittelut oikeastaan vastaan pari viikkoa sitten, mutta häihin on kuitenkin aikaa vielä reilu vuosi. Sulhokin on ajoittain ihan mukana suunnittelussa, välillä ihmettelee minkä takia jo nyt täytyy suunnitella..
  7. Häät syyskuussa 2013. Omistusasunto valmisteilla (vuodenvaihteessa muutto), molemmilla vakityöt, ei lapsia, mutta pari koiraa löytyy.. Häiden aikaan iät minulla 25 ja sulholla 27.
  8. memmy

    Tuusula

    Taitaa sittenkin käydä tuo Kesärinne pieneksi meidänkin vierasmäärälle.. Joten nyt ykkösvaihtoehdoksi tullut Purolan nuorisotalo, onkos kellään tästä kokemuksia varsinkin syksymmällä?
  9. memmy

    Tuusula

    ^meillä haaveissa häät samankalataisilla puittella, mutta pienemmällä vierasmäärällä (n. 60vierasta). Tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona Kesärinne. Majoitus mahdollisuus olisi myös iso plussa sillä todennäköisesti puolet vieraista tulevat pidemmän matkan takaa.
×
×
  • Create New...