Anniliini

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Anniliini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Heip, me ollaan jo päästy naimisiin! ;D Tulinpa vielä käymään täällä, kun tuli vähän asiaa... Vietimme häitämme Knuutilan kartanon väenpirtissä (Siuro, Nokia) ja ilta meni ihan upeasti, paikka oli tunnelmallinen ja sopi todella hyvin talvihäidemme ympäristöksi. Jälkikäteen tuli pientä vääntöä vuokraajien kanssa muutamasta jutusta, mikä oli tietysti tosi ikävää, mutta eipä se silti meidän häitä pilannut! Vahingosta viisastuneena haluan kuitenkin muistuttaa sellaisia, jotka Knuutilan kartanoa harkitsevat, että pyytäkää ehdottomasti kirjallinen varausvahvistus ja myös varausehdot kirjallisena! Meille ei tällaisia tarjottu (vaikka kuulemma olisi kuulunut asiaan) ja sanomistahan siitä tuli... > Jos joku haluaa kuulla lisää, laittakaa privaattiviestiä - en viitsi tässä mennä yksityiskohtiin! Toinen juttu myös Nokian suunnalla juhliville: suosittelen lämpimästi Akkavuoren koti- ja pitopalvelua (Siurosta)! Ruoka oli upeaa, palvelu todella ammattimaista ja joustavaa ja hintakin oli kohtuullinen. Knuutilan "oman" pitopalvelun kanssa emme päässeet yksimielisyyteen oikein mistään... onneksi löysimmekin sitten tämän Akkavuoren porukan -todella tyytyväisiä oltiin! Yhteystietoja voin laittaa privana myös. Onnea kaikille häävalmisteluihin ja aurinkoista kevättä
 2. Katsastin tuon linkin nopeasti ja löysin sieltä jo muutaman varteenotettavan pätkän. Tuon Chickin mainitsema the Art of Marriage oli siellä myös ja vois ehkä olla juuri se mitä me haetaan! Kiitos teille! Mulla oli ja on ihan samanlaiset ajatukset tuosta valasta kuin sulla Cariad... Aluksi ajattelin, että menee vähän yli, mutta on se niiiiin kaunista. Melkein hävettää myöntää, mutta taas tihrustin itkua noita valatekstejä lukiessani -vaikka olen ne ennenkin lukenut jostain! Mitäs siitä sitten tulee, kun pitäis oikein toista silmiin katsoen ja ajatuksella lausua tuo litania! Ja kun en muutenkaan ole mikään hirveän innokas esiintyjä... :-/ Hei Cariad (ihana nicki sulla muuten ), mistä päin Walesia sun sulho on ja missä asutte? Voit vaikka vastailla privana, jos tuntuu mukavammalta!
 3. No hey hey Cariad! Juu, walesilainen karju on mullakin kainalossa Asutaan Suomessa (muutettiin Walesista viime toukokuussa) ja häätkin on tarkoitus pitää täällä. Teidän suunnitelmat kuulostaa hyvältä! Ilmainen olut menis varmasti meilläkin kuin kuumille kiville, mutta pienellä budjetilla ollaan liikkeellä. Meidän häähössötys on vielä (edelleenkin!) tosi alussa, mutta ainakin lovespoonin ja sellasen hevosenkengän varmaankin saan walesilaisuuden merkiksi... Olen yrittänyt etsiä netistä walesilaisia hääperinteitä, mutta aika vähän on löytynyt (sulkkuni on ollut elämässään vain kaksissa häissä, joten hänestä ei hirveästi ole apua tässä jutussa!). Mutta, palatakseni asiaan: tuleeko teille sormusvalat? Mitä muuta (kuin Raamattua) teillä luetaan/esitetään? Näitä juuri kaipailisin, siis jotakin lisää meidän vihkimiseen (joka on siis siviili). Sulho haluaa, että kirjoitamme itse omat sormusvalamme, jos sellaiset päätämme ottaa. Tähän tarvitsisin oman tekstini tueksi jonkinlaista runonpätkää tai muuta vastaavaa! Myös vihkijää varten haluaisin tarjota jotakin tekstiä, johon olemme itse tykästyneet...
 4. Löytyisikö teiltä kanssamorsiamilta lisää kuvia tai jopa noita teko-ohjeita? Ja kerrotteko pöhlölle, miten se kukka siinä ranteessa istuu? Ilmeisesti jonkinlaisella kuminauhalla ranteen ympärillä?
 5. Hei Nonparelli! Selasin tätä ketjua vähän taaksepäin ja älysin vasta nyt, mitä sanoit Haiharasta (tooooosi pitkät piuhat mulla tänään...): Siis kerrottiinko sulle kaupungilta, mitkä viikonloput on jo varattu näyttelyille ja mitkä on vapaina kesällä 2005?? Mulle kun ei suostuneet paljastamaan mitään (vaikka olen soittanut sinne jo ainakin kolme kertaa... oops)! Tiedän, että tämä on nyt vähän väärässä ketjussa, mutta antakaa moderaattorit anteeksi...
 6. Kiitos vastauksista Susie ja Fifi! Meille tulee siviilivihkiminen eli täytyy siis varmaan kysellä tuota kaavaa maistraatista. Lähetin Pro-Seremonioille sähkistä ja vastasivat, että heiltä kyllä materiaalia löytyy, mutteivät kyllä lähettäneet mitään esimerkkejä! Höh. Jotain tuon Fifin lähettämän runon tapaista tarkoitin... luulenpa, että tuo olisi siippani mielestä liian cheesya kuitenkin... hmm... taidanpa surffata tästä noille hitched- ja confetti-sivuille! Laittakaahan lisää ideoita, jos löytyy!
 7. Olisiko kenelläkään hallussa englanninkielistä versiota siviilivihkikaavasta? Olen haeskellut sitä netistä ja yrittänyt muistella yksissä häissä kuulemaani, mutta vähän on aukkoja tarinassa vielä... Myös engl. runot, aforismit ja muut pikku pätkät olisivat tarpeen ja tervetulleita!
 8. Lueskelin tuota "ideoita vihkipuheeseen"-ketjua, josta oli jo sinällään paljon apua. Kiitos kaikille häähöppänöille! Löytyisikö teiltä samantapaista apua englanninkieliseen vihkipuheeseen? Runoja, ajatuksia, puheenpätkiä...? Kaikki vinkit ovat tervetulleita!
 9. Tampereella mekin asutaan ja suunnitellaan häitä tähän johonkin lähiseuduille heinäkuulle 2005. Onkos kenelläkään kokemusta Haiharan kartanon vuokraamisesta? Olen kysellyt siitä kaupungilta jo moneen otteeseen, mutta kun varaamista pääsee yrittämään vasta lokakuussa!! Entä minkälainen paikka on Pirkanmaan musiikkiopisto? Kuka sitä vuokraa?
 10. Vastasin "tulee toimeen" ja olen kyllä sulhostani oikein ylpeä! Hän kävi kesällä 2kk mittaisen kurssin yksityisessä kielikoulussa, opettelee kieltä käytännössä joka päivä työssään ja aloitti nyt myös kansalaisopiston kurssin, jota on yhtenä iltana viikossa. Hän juttelee sujuvasti melkein mistä vain, vaikka jotkut sanat ja varsinkin sanonnat jäävät epäselviksi. Kieliopin kiemuroita hän jaksaa kirota, eikä esim. päätteissä (-sta, -lle, -a) ole hänen mielestään mitään logiikkaa. Suloisinta on, kun mieheni juttelee isäni kanssa, joka puhuu "tarzan-englantia". Kumpikin kun ymmärtävät toisiaan juuri sen verran, että pysyvät juonessa kiinni! Se on sitten semmoista finglishta... Keskenämme puhumme lähes aina vain englantia, kun se vaan on niin paljon helpompaa! Pitäis varmaan enemmän yrittää sitä suomeakin pistää väliin...