Jump to content
Naimisiin.info

sea13

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sea13 kaikki viestit

  1. Suuri kiitos näistä tiedoista! Kysynpä vielä, että olisiko tuota V-236:n kiven kokoa mahdollista muokata? Tällä hetkellä se on ilmeisesti saatavana pienimmillään 0,17ct:n timantilla. Voisiko timantin kokoa muuttaa esimerkiksi 0,13-0,15ct:n suuruiseksi? Rungon muokkaaminen hiukan pyöreämmäksi kuulostaa hyvältä idealta, sitten se varmasti sopisi kihlan kanssa yhteen, samoin istutuksen madaltaminen voisi olla hyvä ratkaisu. Osaatko sanoa, tuleeko näistä muutostöistä yleensä lisähintaa? Mikäli kiveä pienennetään, muuttaako se sormuksen leveyttä tai hintaa?
  2. Hei! Etsin parhaillaan vihkisormusta ja vaihtoehtoinani ovat tällä hetkellä mallistonne sormukset V-236 ja V-30. Kihlasormukseni on viisikivinen rivisormus (ei Sandbergin mallistosta), tyyliltään ehkä lähimpänä V-29-5-mallianne. Kumpi näistä sormuksista sopisi mielestäsi paremmin rivitimanttikihlan kanssa? Onko erikoisen näköistä, jos rivisormukseen yhdistää kolmikivisen sormuksen? Tiedän tämän olevan osittain makuasia... V-30-mallissa hyvää on se, että sen kivet asettuvat korkeudeltaan suunnilleen samoin kuin kihlani, V-236-mallia taas täytyisi kiven suuruudesta johtuen ehkä hiukan madaltaa, jotta timantti ei nousisi liian ylös kihlaan nähden. Myyjä kertoi madalluksen olevan mahdollinen. Toinen kysymykseni koskee sormusten runkojen yhteensopivuutta. Kihlani on rungoltaan puolipyöreä, hyvin ohut ja siro. Sopisiko sen rungon kanssa yhteen jompikumpi näistä mainitsemistani tynnyrimallisista sormuksista? Kiitos jo etukäteen!
  3. Meidän juhlapaikka on tilausravintola, jonka vuokra on edulliset 400e. Ruoat ja juomat toki maksavatkin sitten hiukan enemmän kuin esim. pitopalvelun tekeminä ja Virosta tuotuina työväentalolle tai vastaavalle.
×
×
  • Create New...