Emmiliini

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Emmiliini

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-Suomi
 1. Itse ainakin hämmästyin, kuinka helppo pieniä pukuja oli löytää. Tietysti riippuu, mikä on mielestäsi halpaa. Itse ilmoitin hääliikkeissä budjetikseni max. 500 euroa, enkä sen kalliimpia pukuja sitten kokeillutkaan. Hyvin löytyi vaihtoehtoja pienikokoiselle, sillä moni esim. alepuvuista oli juuri näitä jäljelle jääneitä pieniä tai sitten vastaavasti xl-kokoisia. Itse ostin pitkän puvun, jota tullaan lyhentämään, mutta en koe mallin siitä kärsivän. Kannattaa vain valita malli, jossa koristelu ei ole keskittynyt alaosaan ja myyjätkin osaavat varmasti kertoa, voiko pukua turvallisesti lyhentää. Huomasin, että yllättävän hyvältä näyttää pitkäkin puku 150-senttisen päällä Helsingistä ainakin siis löytyi ihan runsaasti pieniä ja edullisia hääpukuja. Alepukuja oli tosi kattavasti, vaikka ei ollut mikään alesesonki ja monissa liikkeissä oli vielä oma edullisempi ei-ale mallistonsa. Näistä monia pystyi tilaamaan omillakin mitoilla teetettynä, eikä hinta silti olisi kivunnut 500 euroa kalliimmaksi.
 2. Kiitos bolerovinkeistä. Päädyin nyt kuitenkin tilaamaan omani myday.fi:stä, josta jakkuboleron hinnaksi tulee 69euroa ja postikulut tulevat ilmaiseksi. Kaiken lisäksi jakku tehdään omien mittojen mukaan. Toimitusaika on todella pitkä yhdelle bolerolle, 6-7 viikkoa, tosin jos on valmis maksamaan lisähintaa, saa toimitusta nopeutettua. Eihän tämäkään nyt halvaksi tullut, mutta silti halvemmaksi kuin hääpukuliikkeissä, joissa hinnat alkaen 100e. Bolero lähti tilaukseen vasta viikko sitten, että saa nyt sitten nähdä, millainen on lopputulos. Kauhulla ja jännityksellä odotan, yleensä kun en halua ostaa nettikaupoista mitään sovittamatta!
 3. Brandosta myös suitsuttaisin. Yllätyin, kuinka tasokkaan tuntuisia ja kauniita kenkiä siellä olikaan. Tilasin kolmet ja yhdet 35:set pidin! Kannattaa tiltat usea malli kokeiluun, sillä samassa koossakin saattaa eri mallien välillä olla kokoeroa.
 4. Kiva kuulla:) Eihän ne mitkään maailman romanttisimmat alusvaatteet ole hääyötä ajatellen, mutta muuten olisivat paras vaihtoehto puvun alle. Normi rintsikoiden kanssa kun aina tuntuu jostain tursuilevan muutenkin tiukan yläosan kanssa.
 5. Voisihan neulebolerokin olla vaihtoehto, mutta alunperin olin lähinnä kaavaillut sellaista enemmän "jakkumaista". Häät ovat muutenkin vasta syyskuun loppupuolella, että ihan ohuesta bolerosta ei sinänsä ole kauheasti hyötyä.
 6. Mistä löytää edullinen lyhyt valkoinen hääjakku/bolero morsiuspuvun päälle? Hääliikkeissä hinnat alkavat 100eurosta, enkä haluaisi panostaa niin paljon boleroon, jota on tarkoitus käyttää lähinnä kirkossa. Normaaleja ketjuliikkeitä olen yrittänyt käydä läpi "sillä silmällä" ja nettiäkin olen selaillut, mutta tuloksetta...
 7. Hankin juuri puvun alle "fileet" ja mietiskelen, pysyyköhän ne sitten oikeasti paikallaan? Etteivät ala valua? Tuntuuu että mitkä tahansa muut rintaliivit puvun alla saavat aina jotain pullottamaan väärästä kohdasta. Puku on olkaimeton ja tiukka yläosasta, joten periaatteesa ei rintaliivejä ehkä edes tarvitsisi, mutta pikkaisen täytettä muuten väljään yläosaan kaipailen:)
 8. Olisiko tähän ketjuun uusia vinkkejä? Liljat olisivat olleet nättejä, mutta niitähän ei tosiaan violetteina saa. Haluaisin yksinkertaisen kimpun, johon ei välttämättä ihan hirveän montaa kukkaa tarvitse.
 9. Kiva kuulla, että joku muukin on samassa tilanteessa:) Kovasti meinaa paniikkia aiheuttaa tämä puvun hankinta, varsinkin kun budjettina olen pitänyt max. 500 euroa. Tänään soittelin pukuliikkeisiin ja hyvin vaihtelevaa palvelua sain jo puhelimitse...Eräässä liikkeessä omistaja kertoi omaavansa paljon kokemusta raskaana olevista morsiamista ja kertoi, että heidän puvuistaan kaikki saadaan sopimaan raskaana oleville. Niitä kuulemma voidaan muokata suuntaan ja toiseen, joten puvun voi hyvin viedä kotiin vaikka heti.Edes alkuraskaus ei ollut ongelma. Toisessa liikkeessä taas sanottiin tylysti, ettei pukuja kannata edes tässä vaiheessa raskautta katsella. Muissa taas tyydyttiin toteamaan että odottaville on muutama puku tai että nyörityksellä pukuja voitaneen muokata. Nettiä olen kanssa selaillut, mutta koska olen muutenkin hieman ongelmallisen kokoinen (lyhyt ja pieni), päätin että tarvitsen ammattilaisen apua mittojen ja mielipiteiden kanssa. Empire-malli olisi minullekin mieleinen, mutta en tiedä, kuinka paljon niitä loppujen lopuksi Suomessa on tarjolla. Toivottavasti, Ainuli, saat mieleisesi puvun! Ja mukavaa odotusta sinnekin suuntaan
 10. Hei, Olemme menossa naimisiin syyskuussa 2012 ja positiivinen raskaustesti tehty muutama viikko sitten. Nyt siis viikkoja mahdollisesti 6+5 ja puvun hankkiminen mietityttää...Puvun kanssa olisi kuitenkin hyvä olla liikkeellä aikaisin ja ollaankin menossa kaason kanssa katselemaan tarjontaa tässä toukokuun puolella. Mutta kuitenkin mennään vielä riskiviikoilla raskauden kanssa ja mikään ei tietenkään ole varmaa. Miten olette toimineet puvun kanssa? Varsinkin täällä pääkaupunkiseudulla ei ehkä kannata jättää puvun hankkimista ihan viimeiseen tippaan, mutta entäs jos tuleekin komplikaatioita eikä mahaa olekaan enää syyskuussa? Tai jos on, ja toivottavasti todella niin, niin viikkoja olisi koossa 29. Miten aikaisin olette puvun hankkineet?