Jump to content
Naimisiin.info

sarashi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sarashi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ah mikä ihana ketju! Tulipas helpottunut olo. Näistä jutuista saa vain vahvistusta sille ajatukselle, et oman maun mukaan kaikki ! Olen itse ollut sen verran monissa häissä että useat kankeista perinteistä on vaan niin nähty, eikä niissä ole mitään hauskaa, ne vaan tehdään koska on ennenkin tehty niin. Meille ei tule hääkakkua (erilaisia kakkuja ja herkkuja vieraiden tuomina), kirkkoa (siunaus paikan päällä), sukkanauhan heittoa, mitään ällösöpöä (kuten kyyhkyset, sydämet ym), ryöstöjä, kahviavecceja, kakunpolkaisuja.. Ja lista varmaan jatkuu jatkuu, en muista enempää. Mitä mieltä muuten olette: onko ok että on vaan morsiuskimpun heitto muttei sukkanauhan etsimistä?
  2. Hei vaan. Meillä on häät Helsingin Lammassaaressa jo ensi kuussa, ja muutama iäkkäämpi juhlija pitäisi saada kuskattua saareen vesiteitse. Ja tietty otettava huomioon myös se, jos sataa kaatamalla tms. että muitakin vieraita olisi mahdollisuus kyyditä vesitse. Tällaiseen paikkaan soitin tänään http://www.vene-taxi.fi/ ja luin netistä vanhasta lehtiartikkelista, että hänen hintansa ovat joustavat, noin 20-100e Helsingin alueella. Noh, olivat vissiin hinnat hieman nousseet, kun yhdensuuntainen matka Hakaniemestä/Verkkosaaresta Lammassaareen (eli soutaen noin 30min matka, moottoriveneestä en tiedä) olisi kustantanut 200e !!! Ja tämä siis vain kahdelle henkilölle, joten kohtuuttomalta tuntuu. Meillä on aika pienen budjetin häät ja DIY-henkiset, joten 400e kahden ihmisen kyydistä edestakaisin noin lyhyen matkan aiheuttaa hieman hikikarpaloita otsalle.. Mulla ei siis valitettavasti ole tarjota vinkkejä ainakaan vielä, olen yhtä kysymysmerkkinä kuin diadem!
  3. Heippa taas! Meillä on siis ensi kuussa (iiiik!) häät Lammassaaressa. Juhlat ovat nyyttärihenkiset. Osa ruoasta tilataan (lämmin keitto), osa tehdään itse ja osan tuovat vieraat häälahjana. Tosi paljon järjesteltävää on vieläkin, mutta onneksi ympärillä on avuliaita ystäviä ja sukulaisia jotka ovat valmiita auttamaan. Vielä harmaita hiuksia aiheutta venekuljetus. Venetaksit yms ovat tolkuttoman kalliita (esim. Hakaniemestä Lammassaareen 200e suunta!!!). Tuntuu suunnattoman kohtuuttomalta, koska matka kestää soutuveneellä vain puolisen tuntia, moottoriveneellä toki paljon vähemmän. Vielä siis yritetään saada kavereilta ja sukulaisilta vinkkejä ihmisistä jotka voisi kuljettaa meidän muutamat liikuntarajoitteiset vieraamme juhlimaan. Eli toisin sanoen vinkkejä otetaan vastaan! Muitakin kokemuksia mielelläni kuulisin saaressa tai muissa haastavissa oloissa häänsä järjestäneiltä! Vastaan itse myös mielelläni kysymyksiin!
  4. Hei vaan! Mekin olemme järjestämässä häät Lammassaaressa, ensi vuoden kesällä. Olisi tosi hieno juttu, jos häitä siellä juhlineet tai juhlivat kertoisivat kokemuksistaan tai suunnitelmistaan! Paikka on mitä ihanin, emmekä haluaisi järjestää häitä missään muualla, mutta käytännön seikat, kuten ruoan säilyminen, sääolosuhteet ja venetaksikuljetukset yms. mietityttävät..
×
×
  • Create New...