Jump to content
Naimisiin.info

JohannaMorsian

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän JohannaMorsian kaikki viestit

  1. Meille on nyt varattuna Muhokselta Laitasaaren seurojentalo. Vieraita max 150. Saa tuoda ite ruuat ja juomat. Vaikka onkin seurojentalo, niin sali on tunnelmallinen hirsiseinineen. Ja pihalla on komiat joki näkymät. Ainut miinus mun mielestä on, että lähellä on asutusta ja paikalla pitää olla hiljaisuus klo 00. Mutta kuulemma sisällä saa olla, jos ei pidä metakkaa. Mutta minähän morsiammena häippäsen todennäkösesti aikasemmin ja kaasot hoitaa loppu bileet.
  2. Eräs ystäväni meni Turkansaaressa naimisiin 2010 kesäkuussa, jolloin olin hänelle kaasona. Kirkko on aika pieni. Ystäväni häissä oli noin 70 virasta. Kirkkoon voisi mennä ehkä noin 100 henkeä. Kirkko on aika pimeä ja sinne kannattaa palkata kunnon valikuvaaja, jos haluaa sieltä hyviä kuvia muistoksi. Hääjuhla oli kirkon lähellä olevassa rakennuksessa, joka käsittääkseni toimii kahvilana muuna aikana. Juuri ja juuri mahduttiin tuolla porukalla sinne syömään ja osa porukasta joutui syömään erillisessä kammarissa. Ruoka piti ottaa turkansaaren pitäjiltä/omistajilta/mitä ne nyt sitten onkaan, jotaka siinä sitä kahvilaa pitävät. Ruoka oli ihan hyvää perusruokaa mansikkakakun kera. Kauempana saarella on myös toinen rakennus, jossa voi pitää juhlia/kokouksia, mutta käsittääkseni se on vielä pienempi. Nukkumapaikkoja siellä ei mielestäni ole, eikä saunatiloja. Ystäväni sai siellä kyllä mahtavat hääkuvat miljöössä. Juhlarakennuksen takana on "tanssilava", millä tanssittiinkin hyvät tanssit ja lisäksi pystytettiin teltta tanssilattian viereen. Turkansaari on museoaluetta, minkä vuoksi vuokra ei muistaakseni ollut juuri mitään (muutama satanen). Ruoka muistaakseni oli jotain 25€/hlö. 120 viraan häät ei kyllä sinne mahdu, mutta pienemmällä porukalla paikka on kyllä loistava. Ystäväni häät olivat kyllä loistavat ja tunnelmalliset, mutta sehän onkin monen asian summa. Turkansaaressa on muutenkin kiva tehdä päiväretkiä. Piknik kori mukaan ja menoksi.
  3. Moikka ja kiitos vastauksista! Joo, Huovisen navettasali ainakin mainostaa 80 hengen häitä eli liian pieni meille (muuten oisinkin harkinnut). Liminganlahden luontokeskuksesta en löytäny muuta tietoa, kuin, että siellä on auditorio 100 hengelle ja kokoustilat parille kymmenelle. Onko teillä siitä muuta tietoa? Pitojen Helmi oli jo varattu suunittelemallemme viikonlopulle ja loppujen lopuksi olisi tullut kalliimmaksi, kuin ollaan suunniteltu. Ehkä sen voisi kuitenkin käydä katsastamassa, sitä olin kuitenkin alunalkaen suunnitellut. Tuonne Joutsenkartanoon soittelinkin jo ja täti minulle sanoi, että pitopalveluksi pitää ottaa Sodexho, mikä minusta ei kuulosta kovin hyvältä. Jos teillä on kokemuksia Sodexosta muuna kuin koulu/työpaikkaruokalana, niin olen avoin. Tosin en ole vieläkään saanut Sodexon edustajalta tarjousta vaikka jätin tarjouspyynnön pari viikkoa sitten. Mutta onko tuo Joutsenkartano/navetta minkälainen tila? En löytänyt kuvia. Hailuoto ainakin on Tyrnävän kirkosta liian kaukana. Tarkoitus päästä mahdollisimman pian vihkimisen jälkeen juhlimaan. Varjakan kartano oli myös varattu meidän hääpäivänä ja varaustiedustelun yhteydessä kyllä kyselin muutakin, mutta en saanut vastauksia. Eikö hääpäivänä ole tärkeintä, että palvelu pelaa? Niin ja tuo Hannuksen piilopirtti on tälle ex-tyrnäväläiselle vähän liiankin tuttu paikka eli se on pois suljettu vaihtoehto. Kiitos kamalasti, jos joku keksii vielä lisää juhlapaikkoja!
  4. Hei telttojen vuokraajat! Mistä meinaatte astiat hommata vai juhlitteko kertakäyttölautasilta?
  5. Tyrnävän kirkko on nyt varattu heinäkuun 2013 lauantaille ja juhlapaikka on hakusessa. Vieraslista on nyt 130 henkilön mittainen, eikä oikein tahdo internetin ihmeellisestä maailmasta löytyä sopivaa paikkaa juhlille. Laitasaaren seurojentaloa ollaan kateltu, mutta jo varattu haluamallemme viikonlopulle. Kellään kokemuksia/tietoa lähistöllä olevista juhlapaikoista? Ihan Oulun keskustaan ei haluta. Kiitos paljon kaikista vinkeistä!
×
×
  • Create New...