manaljah

Rouva
 • Content count

  1161
 • Joined

 • Last visited

About manaljah

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1308 profile views
 1. Mulla oli varattuna tarroja + kynä että kaaso olisi voinut lahjat ja kortit merkata. Mutta vieraat olivat kuunnelleet meidän toiveita eikä konkreettisia lahjoja tullut kuin kaksi. Kaikki kuoret kortteineen päivineen menivät suoraan postilaatikkoon joka oli lahjapöydällä. Avattiin ne sitten seuraavana päivänä miehen kanssa.
 2. Vaihdoin kengät hetkeksi: Mutta muuten mentiin samoilla popoilla koko ilta
 3. Ehkä reilu kymmenen. Ekassa liikkeessä kokeilin neljää (koska merenneito ei vaan mennyt päälle vaikka kuinka kiskottiin, myyjä ei mua uskonut) ja löysin the dressin. Myöhemmin kävin, köh, vielä varmistussovittelemassa toisessa liikkeessä ehkä kuutta (seitsemää?) pukua kun oma oli jo ostettu (älkää kivittäkö mua...).
 4. Viissataa oli munkin kipuraja. Ostin käytettynä, tiesin alun alkaen että liikkeestä ostettuun ei ole varaa ja kiinapukua en huoli. Korjausten jälkeen budjetti kyllä meni yli... Mutta myin puvun pois ja lppujen lopuksi yli tonnin puvulle (ilman muokkauksia liikkeessä tämän verran) tuli hintaa 150 €. Ei paha täydellisestä puvusta
 5. Uutta: kengät, korvikset, rintsikat, bolero, timanttipanta (ja monta muuta mulle uutta mutta ei uutena ostettua) Vanhaa: alushousut , rannekoru, kihla, molempien mummojen sormukset (ja minä ) Sinistä: pikkuvarpaan kynsi Lainattua: nappasin hätäpäissäni kampaajaltani pinnin päästä ja pistin kiinni pukuun (palautin sen sitten juhlassa)
 6. Ebay Tai sitten kokeilisin Dressmania tai Halosta. Varsinkin nyt keväämmällä voi löytyä paremmin (ylppärit ym tulossa niin valikoima kasvaa).
 7. Miehellä oli Stockan oman malliston puku ja mittatilauspaita (Grouponin diili). Violetti kraka (erikoinen solmu), violetit sukat ja neilikkaviehe. Bm ja seremoniamestari saivat samat asusteet (ukot olivat erilaiset), puvut ym olivat omat. Testisolmu Pukua ja viehettä
 8. Minunminunminunminun.... Paras asukokonaisuus mitä mulla on koskaan ollut päällä!
 9. Myin pois. Ostin puvun käytettynä ja sitä muokattiin lyhyenlännälle sopivaksi. Ostohinta + muutokset - myyntihinta = puvulle jäi hintaa 150 €. Kyseinen puku liikkeessä (ilman muokkauksia) 1100 €. Muoks. Pakko sanoa että vaikka ostin puvun ajatuksella myyn sen sitten pois, pikkaisen ahdisti kun ensimmäinen kysely myynti-ilmoon tuli. Kun se on mun puku ja joku kehtaa sitä kysellä Luovuin siitä kuitenkin ilman sen ihmeempää draamaa
 10. Itse asiassa ei ne työkaveri harmittaneet juuri ollenkaan vaikka jäivätkin pois. Enemmän mies otti kierroksia kun sen puolelta ei sukulaiset tulleet tai edes viitsineet mitään ilmoittaa.
 11. Kutsuttiin neljä työkaveria molemmilta. Mun työkaverit tulivat kaikki. Miehen puolelta yksi ei vastannut mitään, kaksi ilmoittivat vaimonsakin (ei ollut avec-kutsu) ja toinen näistä pariskunnista jätti sitten kokonaan tulematta (ei mitään ilmoitusta kenellekkään missään muodossa). Yksi tuli ilman tyttöystäväänsä jonka oli ilmoittanut ehkä-statuksella, jahtasi sinkkuja puolet juhlasta ja puolet nukkui vessassa.
 12. Olisin tilannut taksit valmiiksi. Vieraat lähtivät sovitusti meidän maksamalla bussilla, mutta me + kaverit (8 kpl) jotka matkasimme kotiin olimme ilman kyytiä. Ja ilmeisesti Sipoossa on kesälauantaina vain kaksi autoa joten odotettiin miehen ja seremoniamestarin kanssa tunti.
 13. klo 8.30: kampaajat, kaaso + bm perheineen sekä muita naisia meille, miehet evakkoon klo 9: kampaus aloitettiin (samaan aikaan toinen kampaaja väänsi muiden naisten päitä) klo 11: meikin vuoro klo 12.30: pukeutuminen klo 13.30: kirkolle klo 14: siunaus klo 14.40: valokuviin (oltiin varattu 1,5 h eikä todellakaan sitä olisi tarvittu) klo 15.45: juhlapaikalle, alkumaljat ja kiitossanat vieraille klo 16: ruoka klo 19: esiintyjä klo 19.30: ohjelmaa klo 20: kahvi ja kakku klo 21: heittoja klo 22: iltapala esille klo 0.30: pilkku klo 1: vieraiden kyyti lähti Aamuun sisältyi kahden kampaajan voimin kuuden naisen ja kolmen lapsen pään laitto (sis. myös minä), juttelua, naurua, solmioiden solmimista (ukot eivät niitä itse saaneet, ohjeet olivat liian hankalat), pientä purtavaa, skumppaa, kiireetöntä yhdessäoloa jne.
 14. Me istuimme kaason ja bm:n kanssa. Ja periaatteessa vain ruokailun ja kahvin ajan, muuten kierreltiin ja istuttiin missä sattui. Oli toimiva ratkaisu, sillä sekä pöytäjärjestysongelmat ratkesi näin eikä meille tullut sitä sirkusapinat_ihmisten_pällisteltävinä-fiilistä.
 15. Noooo, tilasin kyllä neilikoita mutta lopputuloksessa oli jotain muutakin. Nätti tämäkin, vaikkei ehkä ihan niinkuin kuvittelin (joku tosta puuttui, en millään muista mitä floristi ehdotti joukkoon kun suunniteltiin).