morsmaikku13

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by morsmaikku13

  1. Täällä olen lueskellut kaikenlaisista jutuista mitä kaikilla on tulossa tai on ollut häissään... Olen ihan pihalla nyt kaikesta..itse en ajatellut että mitään hääkarkkeja tulisi tai paikka kortteja tai mitään menu/ohjelma oppaita..siis oikeasti, olenko nyt sitten ihan tollo jos en mitään nuista halua/jaksa/osaa tehdä?? Hätäyksissäni jo mietin, että hääkarkkirasia voisi samalla toimia paikkakorttinakin? vai oisko tuo jo sitten "piheyden huippu"? Menu/juhla oppaat..huoh..mielestäni se on vaan kiva, että juhlat etenee omalla painollaan ja ei kukaan tai kenenkään tarvii opasta tuijottaa että tietää mitä seuraavaksi tulee..ja ruokakin on sitä mitä on varattu..ei siis mitään valinnan vaikeuksia..miksi siis menu pitäs tehdä? Pään vaivaa on tuottanut jo tuo kutsukortin suunnittelukin aivan tarpeeksi..ja luulen, että revin viimesetkin karvat päästäni kun alan niitä tekemään Kiitoskortitkin ajattelin tehdä itse, mutta enään en ole ihan niin varma tästä! Olisiko teillä kanssa sisaret/veljet jotain lohdutuksen sanaa tähän? Vai olenko vaan auttamattomasti tollo jos en kaikkea tuota tee juhliimme?
  2. Meille tulee tällaiset hyvin yksinkertaiset kutsu kortit.
  3. Puku omilla mitoilla + alushame + postikulut (kotiin asti kannettuna) yhteensä 198€ Tilasin netistä!
  4. Huh huh..minä jo pelkäsin, että olen todellakin ainut joka ei nuita kaikenmaaliman härpäkkeitä ja humpuukkia halua Tai siis todellakaan en tarkoita, että ne turhia oisi vaan, että en niitä itse halua ja enkä oikeen osaisikaan niitä tehdä. Pääsemme todella helpolla muiden koristeiden kanssa, kun periaatteessa paikkaa ei tarvitse koristella. Paikka on niiiiiin tunnelmallinen, että liiat koristeet pilaisi tunnelman ja kynttilät tuovat lisää tunnelmaa. Me molemmat olemme vielä eräihmisiä ja paikka kompensoi meitä itseämme melkein täysin! Ja ajatus tuosta yhdestä menu/ohjelma oppaasta olikin hyvä...ja jos sen saisi vielä jollekkin hillittömän isolle kaarnalle tai päreelle tehtyä..hmm...oispas hieno! Taitaa pikku hiljaa se häähulluus iskeä minnuunki?
  5. Meillä maksaa juhlapaikka 300€ jos oisi ollut yli 100 hlöä oisi ollut ilmainen. Ei tarvitse koristella ollenkaan on niin kaunis paikka ja tunnelmallinen. Ainut koriste on kukka joka tulee seisovaan pöytään. Sitäkää ei oisi tarvinnut itsellä hommata.