Soen

Rouva
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Soen

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/11/92

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Meillä on häät ensi vuoden elokuun eka päivä, jonka takia olen ajatellut että jos kutsut saataisiin matkaan huhtikuun puolivälissä. Meille on tarkoitus tulla viimeinen ilmoittautumispäivä heinäkuun alkuun, koska teemme kaiken itse (ja miehen sukulaiset on surullisen kuuluisia siitä että ilmoittautuvat vasta viikko sen jälkeen kun viiminen ilmoittautuminen on mennyt....). Riittääköhän tuo aika ihmisille? Kyseessä siis pienet häät joihin kaikki tulevat lähiseudulta (paitsi siskoni joka tosin kaasona tietääkin jo häiden ajankohdan).
 2. Voin kuulostaa ehkä vähän tylyltä mutta, samaa ihmettelen kuin Tipzilla, mitä toisen lapsen saanti estää esim mökkijatkoja? Tähän perusteluna voin kertoa synnyttäneeni viime vuonna, ja miehen serkun häissä, jossa vihkiminen tapahtui noin kello 16, oli puolitoista viikkoinen poikamme oikein hyvin mukana. Toki eihän me miehen kanssa sitten juurikaan nautittu häiden alkoholitarjoilusta, mutta se ei taida olla pääasia häissä? Ja vastaavasti poikamme oli vasta 4 kuukautta vanha siskoni häissä, jossa siis toimin kaasona ja ymmärtääkseni suoriuduin tehtävästi kiitettävästi, lapsesta (ja omasta kuumeestani) huolimatta. Ja molemmissa häissä oli kyllä paljon apukäsiä vauvan hoitoon, enemmänkin kuin tarpeeksi. Ja mitä mökkeilyyn tulee, niin itse en nää mitään estettä sille. Voihan vauvan omaava ottaa vauvelin mukaan, ja laittaa nukkumaan toiseen huoneeseen ja kuunnella tilannetta esim. itkuhälyttimien välityksellä. Ja saunominenkin onnistuu varmasti jos joku muu vaan viitsii lasta vahtia sen hetken kun äiti/vanhemmat saunoo.
 3. Itse olen suunnitellut vaihtavani miehen sukunimen. Aikanaan isäni vähän yritti (ennen pojan syntymää) että josko mies ottais naimisiin mentäessä minun sukunimeni, ja ehkä vähän suuttuikin kun kieltäydyin suoralta kädeltä asiaa edes pohtimatta. Syy siihen on se, että miehelläni ja isoveljelläni on sama etunimi, ja mielestäni olisi todella häiritsevää jos sekä mies että veli olisivat täysin saman nimisiä. Isäni mielestä se olisi vaan kauhean hyvä vitsi esitäydyttäessä... Mutta miehen (ja pojan) sukunimi tulee
 4. Ootteko miettinyt ton raesokerin kanssa sitä, että jos ei muutamaan päivään sadakaan sen jälkeen kun sitä on heitelty, että mitäs sitten? Ihan vaan että silloinhan se houkuttelee lintujen lisäksi ihan kaikkia muitakin öllimöllejä paikalle. Niin minäkin ilmoittaudun vuoden 2015 morsiammeksi. The päivä on 1.8.2015.
 5. Itse olen häiden aikaan 23 ja mies 24. Meillä on ikäeroa noin puoli vuotta, eli mies on syntynyt aikaisempana vuonna kuin minä. Me ei olla vielä kerrottu häistä kuin kaasoille ja bestmanille. Vähän pohditaan että kerrommeko kenellekkään ennen kuin saavat kutsut . En usko että kukaan ihmettelee päätöstämme, onhan meillä yhteinen lapsi ja asuntolaina, ehkä ihmiset enemmänkin jo vähän odottavat häitä
 6. Me ollaan päädytty pikku hiljaa siihen, että ennen kakkutarjoiltavia olisi pieni salaattibuffetti, koska meillä on tila, joka tulee siivota samanpäivän aikana, tahdomme aloittaa tilaisuuden esim. jo kello 15.30 aikaan vihkimisellä. Mutta toiveissa olisi että josko nuo kakkutarjoiltavat olisi jo ennen kello 18 esillä, ja ihmiset poistuisivat viimeistään joskus kello 21 aikaan, jolloin meille jäisi hyvää aikaa siivota ja poistua tilasta
 7. Mitään kummosta ei ole päivän takana. Enemmänkin se tuntui valikootuvan periaatteella "tossa on viikonloppu". Ja haluttiin enempi loppu kesää, kun viimr vuosina sillon on osunu paremmat säät, ja tahdottiin että ainakin näin teoriassa olisi mahdollista olla ulkonakin (grillata?), joten 1.8.2015 osui kivasti kesälle.
 8. Me mietittiin myös tuota mökki ideaa aika vakavissamme, edelleenkin olisi varmasti kiva idea, mutta juuri tuo sisätilojen ahtaus mietityttää huonon sään sattuessa. Itse kun kärsin ahtaanpaikan kammosta niin voisi olla aika tukalaa pienessä mökissä ihmismassassa olla.
 9. Itse olen häiden aikaan 23-vuotias, mies 24-vuotias. Sekä poikamme on tuolloin hieman päälle 2 vuotias . Häät suunnitteilla siis ensi vuoden elokuulle.
 10. Täällä ilmoittautuu myös ykait kakkukahvimorsian! Tähän ollaan päädytty osittain budjettisyistä, mutta eniten ehkä vaikuttaa se, etten itse kauheasti viihdy sukujuhlissa, eikä kyllä mieskään niistä kauheasti riemuitse. Meille on tulossa pienet, noin 30 hengen häät. Tahtoisimme vihkimisen paikan päällä (maistraatin kautta), koska olisi mukavaa että vieraat sittwn saisivat jotain ns käteensä juhlistamme, kun on pienemmästä tilaisuudesta kyse. Samoja juttuja olen pohtinut kuin essie, varsinkin tuota juhlan kestoa! Minusta oliai mukava aloittaa jo 15-16 aikaan (meidän kaikki vieraat tulevat suhteellisen läheltä), ja jatkaa sitten sinne ehkä kymmeneen. Olisikohan tilaisuus liian pitkä? Itse olen ajatellut että jos kutsussa selvästi ilmoitetaan ettei juhlassa tarjota varainaista ruokaa, niin pitäisi ihmisten osata siihen varautua. Olisi kiva kuulla vähän mitä ihmiset on tarjolle laittanut kakkukahveille. Olisiko fiksua aluksi tarjota jotain salaatteja, voileipäkakkua tms. suolaista? Ja sen jälkeen vasta makeat herkut? Vai lykätä kaikki kerralla pöytään? Itsestäni olisi kuitenkin kiva saada ohjelmaan vähän perinteisiä juttuja, kuten häävalssi (tai meidän tapauksessamme hää tanssi).
 11. Me mentiin noin kolme vuotta sitten kihloihin, lupauksena avioliitosta. Mutta suunnittelut jäivät sikseen kun vähän sen jälkeen siskoni pyysi minua kaasoksi ja ryhdyin hössöttämään hänen häitään. Kovasti tuli kyllä suunniteltua myös omia häitä siinä sivussa. Ja nyt on alustavasti sovittuna hääpäiväksi 1.8.2014
 12. ^ Oi kiitos! Toki asiaa tiedustellaan vielä sitten kun aikaa varataan, mutta on hyvä tietää jo vähän valmiiksi niin tietää mitä kaikkea suunnittelee
 13. Meille kun on tulossa pienet juhlat, noin 30 vierasta, ollaan tehty selkeitä rajoja kutsuttaviin. Me kutsutaan sukulaisista vain heidät joiden kanssa ollaan muutenkin tekemisissä, ja jokainen josta tulee vähänkään sellainen olo, että onko pakko, jätetään kutsumatta. Ja kavereista kutsutaan vain ne lähimmät jotka molemmat tuntee ja joiden kanssa molemmilla on puhuttavaa. Näin jää mm. yksi oma kaverini kutsumatta, koska hän on mieheni kanssa vaihtanut kerran ehkä moit. Mielestäni on siis tyhmää kutsua ketään sellaista jota molemmat ei tuntisi, onhan kyseessä meidän eikä vain minun tai mieheni juhla. Ja henk. koht. olen sitä mieltä että ne jotka vetävät herneen nenään niin vetävät, koska se on meidän juhla jolloin me päätämme kutsuttavat. Ja tämä karsinta menetelmä on meistä tuntunut parhaimmalta.
 14. Te jotka olette käyneet maistraatin tiloissa vihittävinä, niin kuinka monta henkeä sinne on mahtunut yhteensä? Kun tahdottaisiin meidän perheet (vanhemmat + sisarukset) sekä sitten kaasot ja bestman mukaan vihkitilaisuuteen. Yhteensä se tekisi alle 15 henkeä, mahtuuko kaikki sinne mukaan?