allie91

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About allie91

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kanervasta otan morsiuskimppuni ja sulhasen vieheen. Hinta-arvio on 65e orkideakimpulle ja vieheelle 16e. Saman kimpun hinta-arvio oli muissa liikkeissä 100-200e.
 2. Kiitokset vastauksista! Nyt on tullut sen verran muutoksia, että ainakin sipuli jätetään pois tomaatti-mozzarellasalaatista sekä tulee jonkinlainen vihersalaatti + kastike. Kakun kanssa tulee lisäksi daim piirakkaa tai suklaapiirakkaa ja jotain keksejä. Ehkä myös hedelmäpaloja. Uunilohi tosiaan kuuluu pääruuan kanssa. Pitäisiköhän lisätä nakit/lihapullat lapsille? Lapsia siis tulossa vain 6kpl. Iltapala on myös tulossa mutta vielä mietinnässä. Elikkä uusin menusuunnitelma: Vihersalaatti + kastike Tomaatti-mozzarella-salaatti Tzatziki Graavilohi Uunilohi Pippurinen härkäruukku Perunat Kasvisgratiini Patonki, rieska + leivänpäälliset Maito, vesi, mehu Hääkakku Keksit Daim-/suklaapiirakka (Hedelmäpalat) Kahvi, tee, mehu
 3. Olemme suunnitelleet tälläistä menua: Tomaatti-mozzarella-sipulisalaatti Tzatziki Graavilohi Uunilohi Pippurinen härkäruukku Perunat/Riisi Kasvisgratiini Patonki, rieska + leivänpäälliset Maito, vesi, mehu Hääkakku Kahvi, tee, mehu - Pitäisikö olla jotain suolaista hääkakun kanssa, esim. kinkkupiirakkaa? Tai lisää makeaa tarjottavaa? Entäs härkäruukun kanssa? Perunat, riisi vai molemmat? Kasvissyöjiä ei ole tulossa, joten ei varmaankaan tarvi kasvisgratiinin lisäksi mitään kasvisruokaa?