Riina-M

Morsian
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Riina-M

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 11/18/85

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 • Interests
  bjj, lukkopaini, liikunta, lukeminen, kissat, lasten kanssa työskentely

Recent Profile Visitors

729 profile views
 1. Niin, miten olette hoitaneet heittokimpun säilytyksen silloin, kun se on todellakin ollut oma erillinen kimppunsa eikä hääkimppu? Missä se on vihkimisen ajan? Tai mihin se sijoitetaan juhlapaikalla?
 2. Mulla on varattu aika kello 9-12. Aloitetaan kampauksella ja jatketaan siitä meikkiin (ja samalla kammataan myös kaasot), molemmat palvelut ovat saman katon alla. Pitänee vielä kysyä olisiko liikkeessä mahdollista pukeutua, sillä valokuvaus on jo kello 13.
 3. Minä pidän simppelistä enkä liiallisesta bling-blingistä, joten siksi tämä tuleva vihkikin on hyvin "mitätön". Valkokultainen rinkula kolmella 0,02 ct timantilla. Ihan mun näköinen kyllä ja sopii yllättävän hyvin yhteen kihlan kanssa vaikka ovatkin eri mallisia ja erilailla hiottuja. (Ensin yhdistelmänä, jonka saan käyttää puolentoista kuukauden päästä ja sitten yksin omassa rasiassaan.)
 4. Ompelijan kanssa tuli puheeksi pääkoriste. Huntu kun pukuuni ei lopulta sitten kunnolla olisi sopinut eikä tiarakaan olisi näyttänyt sen kanssa kovin hyvältä. Niinpä ompelijani teki minulle hatukkeen pitsistä, höyhenistä ja strasseista. Samoja elementtejä löytyy puvusta ja asusteista ja sopii hyvin puvun tyyliin.
 5. Meille tulee tää! (Meillähän morsian on siis mukavasti 40 senttiä lyhyempi ja 40 kiloa kevyempi kuin sulhanen, joten varmasti kaikki ottavat tämän hyvällä huumorilla. Tosin mukana on myös totuuden siemen; harrastuksen kautta olen onnistunut keräämään sen verran voimaa, että tuo mies kohta nouseekin samalla tavalla. ) http://www.nowandforever.fi/images/products/finland/15124.jpg
 6. No niin, nyt on meilläkin pappi ja kanttori valmiina. Pappinamme toimii Henrikin srk:sta Heidi Jokinen (aloittaa vs. kappalaisena 22.4.), joka on minulle nimenä aivan outo. Jos joku on joskus häneen törmännyt niin kertokaa toki, millainen hän on. Kanttorina meillä on Maarian srk:n johtava kanttori, Heikki Rainio, joten myös kaikki kokemukset hänestä ovat tervetulleita. (Se on hauskaa kun seurakunnassa paljon pyörineenä kuvittelee tuntevansa ihmiset ja sitten sattuu juuri molempiin täysin vieras ihminen. )
 7. Alustavaa hääbudjettia laadittaessa asetin hääpuvun kattohinnaksi 500 euroa. Kävin muokkaamassa mummoni vanhan hääpuvun sekä teetätin samalla ompelijalla hatukkeen. Yhteishinta puvun korjausompelulle ja päähineelle 320 euroa, eli hyvin pysyttiin budjetissa tältä osin.
 8. Toivottavasti noin olisi jokaisessa seurakunnassa. Kiitos tästä ja soittelen heti kun ehdin. Olisihan se mukavaa saada pappi vähän aiemmin tietoonsa kuitenkin.
 9. Maywa, miten ihmeessä te olette nyt jo saaneet tietää papin ja kanttorin. Meillä on häät 25.5. ja viime vuonna kirkkoa varatessa pyysivät soittamaan kuukautta ennen. Eivät kuulemma voi varata pappeja aiemmin. o.O
 10. Me päädyimme pitopalvelun kanssa seuraavanlaiseen menuun: Fetasalaatti Hedelmäinen vihreäsalaatti ja kastike Broileri-pastasalaatti Graavilohi Savukala Sinappisilli Tervasilakat Kotijuusto Kananmunanpuolikkaat *** Burgundinpata Paella (ei lihaa) Lihapyörykät ja kermakastike Keitetyt perunat Höyrytetyt vihannekset Leipä, mallaspatonki, voi, margariini Kotikalja, maito, vesi, vissy, limsa *** Mansikkakermakakku (telineessä) Kahvi, tee, mehu Lusikkaleivät (tuodaan itse) Hintaan sisältyy astiat, lasit, tarjoilutyö sekä alv. Summaksi tulee 32 € / henkilö, alle 10-vuotiaat syövät puoleen hintaan.
 11. Minä teetätin (tai muokkasin mummoni vanhaa, mutta kuitenkin) hääpukuni Turussa, jo tässäkin ketjussa mainitussa Boutique Minnessä. Suosittelen lämpimästi. Tuntui, että olin ensitapaamisesta lähtien Marjon kanssa samalla aaltopituudella ja jokaisessa sovituksessa on ollut hauskaa. Annoin hyvin vapaat kädet enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Tuntuu, kuin jokainen puku olisi Marjolle oma henkilökohtainen ja rakas lapsi, johon hän syventyy täydellä ammattitaidolla. Teetän vielä samassa paikassa tukkahärpäkkeen. Ja kaiken tämän lisäksi hinnat ovat erittäin huokeat, olin varautunut huomattavasti suurempaan hinta-arvioon kuin saamani lopulta oli.
 12. Meillä mies tulee näkemään puvun valokuvauksessa, ennen kirkkoon menoa. Eilen kun olin käynyt viimeisen kerran sovittamassa pukua sanoin, että kuvia on. Mies niitä ensin kovin olisi halunnut katsoa, mutta lopulta sanoi kuitenkin, että ei oikeasti pukua ennen hääpäivää halua nähdä. Ja hyvä niin, pysyy vähän jännitys yllä.
 13. Meillä kaksi kaasoa (minun erittäin hyviä ystäviö molemmat) sekä yksi bestman (miehen veli).
 14. Me pyysimme miehen siskonlapsia viime kesänä morsiuslapsiksi. Häiden aikaan ovat 10 ja 8. Saavat kädellä meidän edellä, tai jos eivät uskalla, niin odottavat valmiina kaasojen ja bestmanin kanssa. Kirkosta poistuttaessa jakavat saippuakuplat vielä vieraile. Ja varmasti tullaan myös huomioimaan heidät juhlassa kiitoslahjalla.
 15. Miehen puolelta on yksi kaveri, jota en ole aiemmin tavannut. Samoin yksi miehen serkuista saattaa tuoda mukanaan avecin, jota emme ole tavanneet aiemmin. Treeniporukastamme kutsuimme yhden ja hänen vaimoaan emme ole kumpikaan ennen tavanneet. Minun sukulaisistani mieheni ei ole tavannut mummoni siskoa eikä tämän sisarta. Myös jälkimmäisen avomies on sellainen, jota mies ei ole tavannut, mutta tämä ei välttämättä myöskään häihin tule. Samoin on kummitätini miehen laita, mies ei ole häntä tavannut, mutta hänkään ei ole juhlaihmisiä, joten saattaa jättää myös tulematta. Muutama tuntematon ei haittaa, sillä vieraampien on mukava viihtyä meidän juhlissamme oman avecinsa kanssa. (Treenikaverimme yhteydessä huomattavaa on vielä myös se, että hän ei ole Suomen kansalainen, joten omakielinen seuralainen on ihan perusteltua.)