Elimiina

Naikkari
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

About Elimiina

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minäkin aion katsella alennusmyynneistä kutsu-, menu- ja muita tarvikkeita, kenkiä itselleni, alusvaatteita ym mitä nyt löytyykään. Häihin onneks viel kaks vuotta ni kerkee tulla monet alennusmyynnit
 2. Meidän häissä ei kätellä vanhempia, vain meidät.
 3. Me ollaan miehen kaa puhuttu et juodaan kyllä mutta hillitysti. Ettei kumpikaan sammu tai oksenna eikä kenenkää tarvii meitä kantaa tai seuraavana päivänä hävetä mitä on tullu sanottua Kivempi viettää sit eka päivä avioparinakin kun ei ole krapulaa.
 4. Minäkin ehkä haluisin karaokea, mut mies ei. Karaoke vois alkaa vast myöhää illal, sais varmasti suuren suosion mei kaverit ja sukulaiset tuntien
 5. Mies sanoi eilen että aikoo laittaa tumman puvun
 6. En tiiä Toisaalta hotelliin, olis jotain spesiaalia. Mut toisaalta vois säästää ne rahat.. Ja voihan kotiinkin hankkia jotai erikoista
 7. Mies sanoi et meille ei kuulema tuu avioehtoa..
 8. Mekin yritetään hoitaa asia heti kun mahdollista eli 4kk ennen häitä. Ettei sit unohdu tai tuu kiire, niinku meil vois käydä.
 9. aaw, huippuidea Meille oli tarkotus tulla valkoiset pöytäliinat ja kaitaliinoiksi tapettia kultasävyllä. Näinköhän kultaista pitsiä olis? se vois olla kiva idea.
 10. Painoa aion pudottaa, mut tekisin sen ilman häitäkin. Hiukset värjätään, kynnet laitan ite kondikseen. sokeroinnissa tekis mieli käydä. Meikin ja kampauksen tekee ammattilainen.
 11. Haluan jotain simppeliä, valkokultaa tai keltakultaa, upotettuja kiviä. Onneks on viel aikaa miettiä
 12. Meille varmaan tulee konjakkia ja kermalikööriä.
 13. Me ei aiota kutsua avecceja. Jos joku ystävä seurustelee tuolloin, kutsutaan puoliso jos ollaan hänet nähty/oltu tekemisissä ja omalla nimellään.
 14. Me ollaan suunniteltu 2 kaasoa ja 1 bestman. Toisaalta tahtoisin vaa yhden kaason mut kun en osaa päättää näistä kahdesta ei olla siis vielä kysytty.
 15. ^Minä kyllä pyydän niitä ketä haluan enkä mieti ketä pitää pyytää Meillä kaasot ja bm:t saa ite valita ja myös maksaa vaatteet, meikit ja hiukset. Jos haluan niille kukat tai muuta erikoista, maksan ite. Lahjotaan häiden jälkeen, joku illanvietto ja lahjat pitää miettiä.