Cryztal

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Cryztal

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Kannattaa tehdä itse . Saa persoonallisemmat. Hyvä kirja jossa tuo kirjekuorenteko on selostettu on "uudet ja näppärät kortti-ideat By: Julie Hickley" Saa ainakin HKI kirjastoista
 2. hm.. siis resepteistäkö, vaiko löytyykö sieltä joku sankirjan mallinen? Suurinpaan osaan pitä rekisteriöityä :-/
 3. Hiisuprinsessa, voisitko vielä vastata omiin kysymyksiin? Kaikki ei osaa noita.. :-[
 4. Onko sitten niistä stockalla olevista joku esite jossa nämä kuvat olisivat? Ei ihan viitsi ostaa kyseistä esinettä vain testin vuoksi..
 5. Enpä viitsi kovasti paljastaa suunnitelmiamme, koska morsian on näiden sivujen innokas lukija.. Minkäslaisia ruoanlaittotermejä sitä olisi? Mistä ne saisi tietoonsa, tällainen ei kokki..? ;D
 6. Minusta to oli helppo :. Mutta kaikillahan eivät ole samaa mielipidettä. Kertoisitkö miten sen punaviintahran saa pois? Mistä nuo pesumerkkinät saa (siis netistä) ja niiden tarkoitukset? Todella hyviä kysymyksiä, kiitos ;D!
 7. Itse tykkään kovasti askartelusta ja olisi mielelläni auttanut morsianta hääkutsujen ja karkkilaatikoiden teossa, mutta hän halusi tehdä ne itse. Ymmärrän sen kyllä hyvin, koska samassa tilanteessa en haluaisi että kukaan puuttuisi mun askarteluun ;D. Mutta muuten olen vaatimalla vaatinut saada tehtäviä ja ne sain viimein *pusu morsiammelle * Nämä lankesi mulle: * hääauton korsitelu *tuon survival kitin (hakaneulat, lanka&parsinneula, päänsärkylääkkeet, nenäliinat ym.) *tuon vieraskirjan ja kyniä *olen morsiammen tukena *pidän kukkakimppua kirkossa *ruon riisit ja riisikorit *ton ajo-ohjeet kirkkoon *sytytän kynttilät *ohjaan vieraat paikalleen *olen yhteydessä pitopalveluun ennen kirkkoa ja juhlissa (ettei hääparia häiritä) *hoidan lahjarahat ja shekit *hoidan lahjapöydän *sekoitan boolin Ihan mukavasti tekemistä, mutta morsian on paras ystäväni joten teen sen ilolla! Ai niin ja järkkään tietty polttarit.. ;D Toivottavasti morsian tykkää :
 8. Heissan toverit! Sama ongelma täällä. Meillä oikeesti on jo kaikkea (ja vähän lisää..), joten ei todella tarvita mitään... Ajateltiin perustaa häämatkatili jonne saa laittaa lahjuksia, mutta mitä mieltä olette, kuullostaako tämä liian rahaa vaativalta?
 9. mun sormusta pienenettin koon verran, eikä jälkiä jäänyt ollenkaan. kuin uusi ;D
 10. Karhusaaressa häitään viettäneet, miten ratkaisitte tanssimisen? Siihenhän on vain yksi huone varattu joka on about 6x6m, joten ei sinne kovin montaa mahdu eikä ainakaan mitään bändiä. Ideoita? Mun kaveri onvarannut Lagstad hembygdsgårdin kesähäitään varten ja ihastunut siihen, joten jos joku etsii häidenviettopaikka kannattaa tutustua siihen ja karhusaareen.
 11. Inko kukaan käyttnyt kyseistä firmaa häissään? voiko joku suositella? Saatiin vaan niin halpa tarjous sieltä..
 12. Apuvva, sanon vaan! ei ollut kyllä mikään hieno paikka. Maalit rapisi seinistä, monta erillistä huonetta. Jotku teinibailut olisi ehkä hyvä viettää siellä, mutten kyllä hääpaikakseni ota, oli miten halpa tahansa... Kaipa sitä on otettava joku kalliimpi kartano. Kerranhan sitä vaan naimisiin mennään . Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut!
 13. onko kellään tietoa paikan vuokrasta? Emailia olen yrittänyt sinne lähettää, muttei vastata. Kävin paikan päällä, nätti talo, mutta lukossa . Joten jos jollain olisi kuvia kyseisestä paikasta lähettää olisin kiittollinen!