Jump to content
Naimisiin.info

Ulpunen

Rouva
  • Viestit

    7262
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ulpunen kaikki viestit

  1. Meillä vanhemmat pääsivät todistajiksi vihkimispaikalle, eivät juhliin, jotka olivat yllätys ystävillemme. Kukaan ei pahoittanut mieltään vaan olivat onnellisia puolestamme. Myöhemmin järjestimme kahvitilaisuuden lähimmille sukulaisille.
  2. Satuile, kuinka nopeasti sait Kela-kortin? Mulle tuli kyllä jo tasan viikko häistä Kelan eurooppalainen sairaanhoitokortti uudella nimellä, muttei vielä normi korttia..
  3. Täytyypäs lisätä tänne vielä, että kävin tekemässä ajokorttihakemuksen, kysyin asiaa, eikä nimenmuutos vaikuta kortin voimassaoloaikaan!
  4. No en nukkunut juuri silmäystäkään, silti ei väsymys yllättänyt hääpäivänä ja juhliakin jaksoin pitkälle seuraavaan aamuun, taisi olla 6 kun pääsin nukkumaan. Enkä silloinkaan ehtinyt nukkua kuin 4 tuntia Sen jälkeen on kyllä väsyttänyt, tuntuu, että nyt joka yö pitänyt kellon ympäri nukkua!
  5. Ulpunen

    Itkitkö häissäsi?

    Itkin aamulla kun radiosta tuli tunteellinen laulu. Sen jälkeen en (mikä oli aika yllättävää), mutta kaikki muut tuntuivat itkevän, onnesta onneksi!
  6. Ulpunen

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Lumoava -sarjan korun, nimeä en ole tarkistanut. Vihjasin miehelle, että pidän oikeastaan kaikista sarjan koruista, joten sellaisen sitten osti. En tiedä olisinko itse valinnut juuri sitä korua, mutta se on miehen minulle valitsema, joten siksi merkityksellinen ja taatusti käytän!
  7. Siivosimme juhlapaikkaa yhdessä muiden siellä yöpyneiden kanssa, roudasimme unohtuneita tavaroita omistajilleen ja haimme omiamme sieltä sun täältä. Illalla kotona sitten saunoimme, söimme hyvin ja oleilimme hiljaisuudessa kynttilän valossa raukeina, väsyneinä ja onnellisina. Tavaroiden edestakaisin roudaaminen jatkui vielä sitä seuraavana päivänä ja kävin tekemässä ajokorttihakemuksen sekä soitin ensimmäisen puhelun verohallintoon esittäytyen uudella nimellä (meni änkytykseksi ).
  8. Ulpunen

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Mies ei halunnut mitään, sanoi, että hän ostaa, mutta minun ei tarvitse. No, ostin kuitenkin. Pitsiset hepeneet tuntuvat toimivan niinkuin ne olin tarkoittanut Siis ostin itselleni hepeneen, jonka sitten esittelin miehelle. Oli oikein positiivisesti yllättynyt
  9. Meidän pienissä häissä ei tingitä oikeastaan mistään, budjetti ei silti ylitä 2000 euroa, ei olla laskettu paljonko on mennyt/tulee menemään, mutta noin arviolta. Säästöillä järjestetään, mistään ei olla jouduttu luopumaan normiarjessa siis. Itse pidin tärkeänä, että kerrankin saan ostaa mieleiseni vähän kalliimman puvun ja tietysti halusin myös näyttää joltain muulta kuin töihin lähtiessä, siksi siis meikki ja kampaus olivat ehdottomat. Lisäksi sormusta aion kantaa loppuelämäni, joten sen valinnassa ei hinta merkinnyt. En tiedä onko makuni vaatimaton kun sain puvun, asusteet yms yhteensä 300 eurolla (olin arvioinut pelkän puvun hinnaksi 300) ja sormuksen 400 eurolla (sovittiin ylärajaksi 1000 euroa). Se mistä yllättäen tuli säästöä olivat juhlapaikka (ilmainen), miehelle ei tarvinnutkaan ostaa kenkiä, miehen kaapista löytyi uusi, käyttämätön kauluspaita, mies ei halunnutkaan uutta sormusta, löysin itselleni korut ja kengät naurettavan halvalla ja kaikki tajoilut valmistetaan itse. Mitään ei siis tarkoituksella karsittu, kaikkea saatiin mutta vähän halvemmalla kuin olimme suunnitelleet. Koristelut yms. vaikoituivat tyylikkyyden mukaan, ei siis mikä tahansa halvin vaihtoehto käynyt, vaikka varsinkin kynttilöitä ostimme alennuksesta.
  10. Vielä pakko tulla sanomaan, että asia hoidettu, toinen meikkaaja löytyi!
  11. Kutsun, yhden siksi, että tunnemme ajalta ennen kuin menin samaan työpaikkaan hänen kanssaan, toisen siksi, että olemme tulleet läheisiksi ystäviksi työn kautta, mutta tiesimme toisemme jo entuudestaan. Miehen kaikki työkaverit töissä (vuorotyö) tuolloin, koska häät salaisuus niin ikävä kyllä heille ei voida antaa mahdollisuutta järjestää itselleen vapaata, vaikka muutaman muuten kyllä kutsuisimme. Ilman, että tuntisin kunnolla työn ulkopuolella työkavereitani, en kutsuisi.
  12. Olen soittanut läpi kaikki järkevän matkan päässä olevat kosmetologit, täällä meillä päin niitä ei paljoa ole, ja osa tosiaan lomalla ja osa ei tee meikkauksia. En tiedä onko järkevää ajatuttaa kosmetologia sataa kilometriä..sillä matkalla saattaisi jonkun saadakin.. Sain numeron eräälle kosmetologille, joka ei sitä työtä enää tee, mutta voisi minun meikeillä meikata. Tietysti pitää sitten ostaa uusia tuotteita JA maksaa työstä, mikä ei kyllä varmaan samaa luokkaa kustanna kuin "oikea" meikkaus. Toivottavasti saan hänet tekemään meikin! Peukut pystyy huomiseen Muoks: No ei menny nappiin sekään vaihtoehto.. Jotenka kovasti nyt harjoittelemaan meikin tekoa, mikä varmaan harjoittelusta huolimatta näyttää sitten enemmän klovnilta
  13. Tänään iski totaalinen paniikki! Kosmetologi joutui perumaan meikkauksen, ihan hyvästä syystä, mutta kuitenkin nostatti verenpaineen pilviin. Sitä ei sitten helpottanut ollenkaan soittokierros jokaiseen mahdolliseen kauneushoitolaan, puolet on lomalla tuolloin, toinen puoli ei tee meikkauksia!! Tässä ei nyt varmaan auta muu kuin alkaa harjoittelemaan meikkausta itse, vaikka olenkin ihan varma, ettei suti pysy kädessä hääpäivän aamuna, vaikkei ehostus muuten vaikeuksia tuota. Onkohan Youtuben meikkivinkkivideot ihan hyviä, onko kellään suositella jotain tiettyä videota "smoky eye" -tyyliseen meikkiin? Mitä tuotteita kannattaa ostaa, siis lähinnä pohjustukseen? Itse käytän Rimmelin ja Max Factorin tuotteita paljon, löytyykö niistä joku ehdoton tuote? Onko jonkun muun merkin luomivärit pysyvämpiä ja luotettavampia? Kiitos jo etukäteen, mikäli joku osaa auttaa!
  14. Ulpunen

    Häätanssi / häähidas

    Kirjoitinkin tuonne teidän biisi -otsikkoon jo aiemmin, että Metallican Nothing else matters olisi kiva tanssia häissä, loppujen lopuksi päädyimmekin siihen, tosin Apocalyptican versiona. Pitkään mukanamme kulki Taikakuun Sinut tahdon kokonaan, luulimmekin jo päätyvämme siihen, mutta vaihdoimme. Kaunis laulu kuitenkin. Muita meitä (minua ) miellyttäneitä vaihtoehtoja oli Anna Eriksonin Kaksi kiertolaista (sanat kuvaavat meitä täydellisesti), Juha Tapion Minä sinua rakastan (tulee maistraattiin) ja Miljoonasateen Lelukaupan häät.
  15. Minulle tulee musta iltapuku häämekoksi, siihen päälle ostin ensin violetin huivin, jonka kuitenkin hylkäsin löydettyäni valkoisen turkisboleron. Musta sopii hyvin meidän häihin, juhlan luonnetta ei nimittäin vieraat tiedä etukäteen enkä halunnut erottua joukosta ettei kukaan tullessaankaan vielä arvaa! Teemaväreiksi valitsimme mustan ja violetin (samaa sävyä huivin ja miehen kravaatin kanssa, huivimuutoksesta huolimatta pidimme violetin juurikin miehen krakan vuoksi). Olen jo pienenä tyttönä sanonut, että menen naimisiin mustassa tai punaisessa mekossa, ja niinhän siinä sitten käykin!
  16. Kirjoitin aiemmin, että ostin pitsisen boleron.. No, se tosiaan osoittautui turhaksi, sillä se ei sopinut pukuun ja ostin turkisboleron. Niinpä eka ostos taisi olla sormus
  17. Olen kamppaillut saman asia kanssa, mutta jostain onnituin kaivamaan tiedon, ettei sukunimen muuttuminen koskisi tuota uutta lakia. Varma en ole, mutta toivon, että asia on niin
  18. Ovatko muut tehneet tai nähneet itse tehtyjä vieraskirjoja? En ole löytänyt mieleistä, en edes sellaista jonka voisin itse tuunata (kierrekantisuus ja sidontareunan urat tuottavat vaikeuksia). Niinpä ajattelin tehdä itse. Millaista paperia kannattaisi ostaa sivuja varten, entä kansi, mitä materiaalia se voisi olla (päällystän sen paperilla)? Ongelma siis koskee em. materiaaleja, kannen tekemiseen ulkonäöllisesti minulla on selkeiä visio!
  19. Emme tapaa, laitamme sähköpostilla jonkun tekstin minkä toivomme vihkijän lukevan, mutta senkin maistraatin palvelusähköpostiin, lupasivat toimittaa vihkijälle. Kävimme itse maistraatissa kirjoittamassa esteettömyystutkintapaperin ja näimme samalla vihkihuoneen. Se oikeastaan riitti, tiedämme minne olemme menossa. Vihkijöitä ko. maistraatissa on kaksi eikä vielä ollut tietoa kumpi vihkii, joten tyytykäämme siihen kenet saamme
  20. En löytänyt haulla tietoa uudesta ajokorttilaista, joten kyselen täällä sitten. En kyllä muualtakaan netistä onnistunut kaivamaan tietoa. Eli muuttaako nimen vaihtaminen ajokortin määräaikaiseksi, jos uusi myönnetään 19.1.2013 jälkeen? Ja voiko ajokorttia hakea vasta kun nimi on päivittynyt väestörekisteriin? Jos näin niin kauanko siinä kestää ja kuinka kauan ajokortin odottaminen vie. Meillä siis häät loppuvuodesta, joten aikaa ei kauheasti ole uuden ajokortin myöntämiseen. Ja luin että nimenomaan myöntämispäivä määrää päteekö tuo uusi laki. Jos joku osaa vastata niin kiitokset jo etukäteen!
  21. Minulle, kuten aiemmillekin vastanneille, sormuksiin liittyy juuri symboliikka. Lisäksi se on "merkkinä" tuntemattomille, kertoo statuksen kysymättäkin, vaikka mielestäni naimisissa olo ei sinänsä nosta ketään korkeammalle (mielestäni on aivan yhtä hyvä ratkaisu olla menemättä naimisiin ja elää silti yhdessä "kunnes kuolema meidät erottaa" -mentaliteetilla), haluan silti tuoda julki olevani naimisissa. Lisäksi pidän muutenkin koruista, sormuksia en tosin muita ole koskaan pitänyt kuin kihlasormusta ja sitten sen kaveriksi tulee vihkisormus. Itsekään en voi ammatissani pitää sormusta, mutta sieltä sen pukukaapin hyllyltä saa sujautettua sormeen töistä lähtiessä, merkityksetön lisä vaatteiden vaihtoon. Aloittajalle, mikäli asia ei tunnu omalta ei sitä kannata väkisin yrittää! Ainahan sormuksen voi hankkia myöhemmin (tai jonkun muun symbolin), jos siltä tuntuu.
  22. Minä teen suurimman osan varmaan.. olemme päättäneet, että voin sitten esittää vaihtoehtoja ja hän sanoo mielipiteensä. Mukavasti mies on kyllä oma-alotteisesti osallistunut suunnitteluunkin ja eri vaihtoehtojen pohtimiseen ja on kyllä innoissaan kaikesta häihin liittyvästä. Kysyi yksi päivä olenko miettinyt sitä pukua, minkälainen se olisi ja minkä värinen, sanoi sitten mielipiteensä. Olin vähän yllättynyt tästä kysymyksestä, sillä en ollut muistanut moneen päivää tuskailla ääneen sitä, miten vaikea on keksiä minkälainen puku olisi hyvä. Vietimme sitten illan yhdessä etsien netistä sopivan tyylistä pukua, mutta vielä ei tärpännyt
  23. Ulpunen

    Miksi juuri Hän?

    Ihania rimpsuja teillä! Syitä on varmasti enemmän, mutta tässä tärkeimmät - minun ei koskaan tarvitse pelätä hänen kanssaan, hän saa minut aina uskomaan, että kaikki menee hyvin - saan olla oma kamala ja ihana itseni aina ja joka tilanteessa - kenenkään kanssa en ole tuntenut samanlaista sielujen sympatiaa, tämä ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta onneksi huomasin minkälaisen kultakimpaleen olin päästää menemään vain siksi, että ei muka "huvittanut", vaikka oikeasti olinkin valmis ottamaan vastaan uuden ihmisen elämääni, mutta en olisi jaksanut nähdä sitä vaivaa mikä juron oloiseen, ujoon ja vähäpuheiseen mieheen tutustumisessa on - hän on ollut rinnallani uskomattoman vaikeissa tilanteissa, moni olisi antanut koko jutun olla - meillä on hauskaa keskenään, viihdymme toistemme seurassa - VAROITUS!! TÄMÄ KOHTA ON VITSI (meidän kahden)!! olisi liian vaivalloista erota, kaikki tavarat on yhteisiä, ei kumpikaan jaksa miettiä mikä on minun ja mikä sinun <3
  24. Ulpunen

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Meidän laulu on ehdottomasti Metallican Nothing Else Matters. Kun tapasimme (yhteisen ystävämme juhlissa) totesimme molemmat pitävämme Metallicasta ja erityisesti tuosta laulusta ja lähdimme sitten jatkoille baariin, jossa ko. laulu soi hitaissa ja tanssimme sen. Sen jälkeen olemme kuullet laulun radiosta sattumalta vähän hassuissa tilanteissa, juuri sopivissa kuitenkin (kerrankin meillä oli pientä sanaharkkaa autossa ja päädyimme kahden minutin mittaiseen mykkäkouluun, kunnes laulu alkoi soimaan. Mies tarttui minua kädestä ja sanoi, että rakastaa minua, riita oli sillä selvä). Haavelin aina että tanssimme sen häissämme, mutta olen tässä kuunnellut muutaman päivän mahdollisia lauluja ja on vaikea valita, sopivia lauluja on paljon.
  25. Oli kyllä minun taholta jo melkoista painostusta ollut useamman vuoden, sitten hellitin yli puoleksi vuodeksi ja annoin miehelle aikaa. Todellakin tuli yllätyksenä kun uudenvuodenraketteja katsellessamme mies kuiskasi korvaani: "eiköhän mennä isona naimisiin!"
×
×
  • Create New...