Ulpunen

Rouva
 • Content count

  7262
 • Joined

 • Last visited

About Ulpunen

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. Mulla oli mielestäni jonkin verran alle 7000 viestiä, jos vaikka 6700 saisin, kiitos
 2. Meillä vanhemmat pääsivät todistajiksi vihkimispaikalle, eivät juhliin, jotka olivat yllätys ystävillemme. Kukaan ei pahoittanut mieltään vaan olivat onnellisia puolestamme. Myöhemmin järjestimme kahvitilaisuuden lähimmille sukulaisille.
 3. Satuile, kuinka nopeasti sait Kela-kortin? Mulle tuli kyllä jo tasan viikko häistä Kelan eurooppalainen sairaanhoitokortti uudella nimellä, muttei vielä normi korttia..
 4. Täytyypäs lisätä tänne vielä, että kävin tekemässä ajokorttihakemuksen, kysyin asiaa, eikä nimenmuutos vaikuta kortin voimassaoloaikaan!
 5. No en nukkunut juuri silmäystäkään, silti ei väsymys yllättänyt hääpäivänä ja juhliakin jaksoin pitkälle seuraavaan aamuun, taisi olla 6 kun pääsin nukkumaan. Enkä silloinkaan ehtinyt nukkua kuin 4 tuntia Sen jälkeen on kyllä väsyttänyt, tuntuu, että nyt joka yö pitänyt kellon ympäri nukkua!
 6. Itkin aamulla kun radiosta tuli tunteellinen laulu. Sen jälkeen en (mikä oli aika yllättävää), mutta kaikki muut tuntuivat itkevän, onnesta onneksi!
 7. Todellakin ylitti odotukset! Olen ihan kauhea hermoilija ja olenkin sitä mieltä ettei minunlaisteni kannata mennä naimisiin Mutta stressitaso laski siinä samassa kun vihkiseremonia oli ohitse, sitten vain nautin jokaisesta hetkestä minkä sain viettää morsiamena. Emme me välttämättä mitään juhlia halunneet, mutta koska jonkinlaiset yllätysjuhlat saimme kyhättyä kasaan niin olen kyllä tyytyväinen että saimme pienen kaveriporukan kanssa juhlia, rennosti!
 8. Lumoava -sarjan korun, nimeä en ole tarkistanut. Vihjasin miehelle, että pidän oikeastaan kaikista sarjan koruista, joten sellaisen sitten osti. En tiedä olisinko itse valinnut juuri sitä korua, mutta se on miehen minulle valitsema, joten siksi merkityksellinen ja taatusti käytän!
 9. Siivosimme juhlapaikkaa yhdessä muiden siellä yöpyneiden kanssa, roudasimme unohtuneita tavaroita omistajilleen ja haimme omiamme sieltä sun täältä. Illalla kotona sitten saunoimme, söimme hyvin ja oleilimme hiljaisuudessa kynttilän valossa raukeina, väsyneinä ja onnellisina. Tavaroiden edestakaisin roudaaminen jatkui vielä sitä seuraavana päivänä ja kävin tekemässä ajokorttihakemuksen sekä soitin ensimmäisen puhelun verohallintoon esittäytyen uudella nimellä (meni änkytykseksi ).
 10. Mies ei halunnut mitään, sanoi, että hän ostaa, mutta minun ei tarvitse. No, ostin kuitenkin. Pitsiset hepeneet tuntuvat toimivan niinkuin ne olin tarkoittanut Siis ostin itselleni hepeneen, jonka sitten esittelin miehelle. Oli oikein positiivisesti yllättynyt
 11. Meidän pienissä häissä ei tingitä oikeastaan mistään, budjetti ei silti ylitä 2000 euroa, ei olla laskettu paljonko on mennyt/tulee menemään, mutta noin arviolta. Säästöillä järjestetään, mistään ei olla jouduttu luopumaan normiarjessa siis. Itse pidin tärkeänä, että kerrankin saan ostaa mieleiseni vähän kalliimman puvun ja tietysti halusin myös näyttää joltain muulta kuin töihin lähtiessä, siksi siis meikki ja kampaus olivat ehdottomat. Lisäksi sormusta aion kantaa loppuelämäni, joten sen valinnassa ei hinta merkinnyt. En tiedä onko makuni vaatimaton kun sain puvun, asusteet yms yhteensä 300 eurolla (olin arvioinut pelkän puvun hinnaksi 300) ja sormuksen 400 eurolla (sovittiin ylärajaksi 1000 euroa). Se mistä yllättäen tuli säästöä olivat juhlapaikka (ilmainen), miehelle ei tarvinnutkaan ostaa kenkiä, miehen kaapista löytyi uusi, käyttämätön kauluspaita, mies ei halunnutkaan uutta sormusta, löysin itselleni korut ja kengät naurettavan halvalla ja kaikki tajoilut valmistetaan itse. Mitään ei siis tarkoituksella karsittu, kaikkea saatiin mutta vähän halvemmalla kuin olimme suunnitelleet. Koristelut yms. vaikoituivat tyylikkyyden mukaan, ei siis mikä tahansa halvin vaihtoehto käynyt, vaikka varsinkin kynttilöitä ostimme alennuksesta.
 12. Päivä on maanantai (kerrankin maanantaissa jotain hyvääkin!), viimeinen virka-aika-aika (oho mikä sanahirviö) klo 15.30
 13. Vielä pakko tulla sanomaan, että asia hoidettu, toinen meikkaaja löytyi!
 14. Kutsun, yhden siksi, että tunnemme ajalta ennen kuin menin samaan työpaikkaan hänen kanssaan, toisen siksi, että olemme tulleet läheisiksi ystäviksi työn kautta, mutta tiesimme toisemme jo entuudestaan. Miehen kaikki työkaverit töissä (vuorotyö) tuolloin, koska häät salaisuus niin ikävä kyllä heille ei voida antaa mahdollisuutta järjestää itselleen vapaata, vaikka muutaman muuten kyllä kutsuisimme. Ilman, että tuntisin kunnolla työn ulkopuolella työkavereitani, en kutsuisi.
 15. Olen soittanut läpi kaikki järkevän matkan päässä olevat kosmetologit, täällä meillä päin niitä ei paljoa ole, ja osa tosiaan lomalla ja osa ei tee meikkauksia. En tiedä onko järkevää ajatuttaa kosmetologia sataa kilometriä..sillä matkalla saattaisi jonkun saadakin.. Sain numeron eräälle kosmetologille, joka ei sitä työtä enää tee, mutta voisi minun meikeillä meikata. Tietysti pitää sitten ostaa uusia tuotteita JA maksaa työstä, mikä ei kyllä varmaan samaa luokkaa kustanna kuin "oikea" meikkaus. Toivottavasti saan hänet tekemään meikin! Peukut pystyy huomiseen Muoks: No ei menny nappiin sekään vaihtoehto.. Jotenka kovasti nyt harjoittelemaan meikin tekoa, mikä varmaan harjoittelusta huolimatta näyttää sitten enemmän klovnilta