Jump to content
Naimisiin.info

Luppis_

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Luppis_'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Luppis_

    Paikkakortit (kuvia)

    ^ Okei no ei ehkä sitten ihan kannattavaa ellei pullonavaajaa ole nimen omaan etsimässä.
  2. Luppis_

    Paikkakortit (kuvia)

    Tuon tyyppisiä avaimia löytyy ainakin tuolta http://www.mylooks.fi sivuilta, mistä itse meidän häihin nuo paikkakortit ostin.
  3. Luppis_

    Portugalin Azorit

    Lisää kokemuksia Azzoreista! Itse tämä paikka on top 1 tällä hetkellä juuri tuon valas/delfiini-retken takia. Haluaisin kuulla kommentteja mukana olijoilta ja pääsekö niitten delfiinien kanssa oikeasti uimaan? http://www.parhaat-matkakohteet.com/2010/01/uintia-delfiinien-kanssa-euroopan.html Lisäksi olisi kiva kuulla tuoreita hotelli kokemuksia. Esim. Millaisia hääparipalveluita löytyy?
  4. Luppis_

    Turun kukkakaupat

    Vivahdetta olen itse miettinyt. Tietääkö kukaan liikkeen hintatasoa, esim. mitä maksaa morsiuskimppu?
  5. Luppis_

    Erilainen häämarssi

    Saakohan häämarssin soittaa cd:ltä?
  6. Luppis_

    Paikkakortit (kuvia)

    Meille tulee joko nämä hopeiset tuolit http://mylooks.fi/product/yllatyslaatikko-hopeinen-tuoli tai sitten nämä ihanat hevoskärryt http://mylooks.fi/product/yllatysrasia-hevoskarryt-10-kpl, joitten pälle sitten kirjoitetaan vieraan nimi. Saa sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun samalla tulee karkkirasia ja paikkakortti.
  7. Itse ainakin ehdottomasti hankkisin tuolien päälle tuolinhuput! Itse olen nyt tuolinhuppuihin hurahtanut ja omiin häihin sellaisia metsästän. Ne tuovat tilaan kuin tilaan niin suuren juhlavuuden tunnun. Ja etenkin tuon Miia sinun lähettämäsi kuvan tilan saisi aika erinnäköiseksi pelkillä tuolinhupuilla. Siitä on sitten paljon helpompi alkaa somistaa juuri sen näköistä kun haluaa. Ne ovat tietenkin aika kallis sijoitus, ja meidänkin budjettihäissä varmaan melkein suurin meno erä. Mutta uskon, että saan ne myytyä (ainakin toivottavasti) sitten eteenpäin.
  8. Pinksu: Millainen on kanavasormus? En googlettamisenkaan jälkeen tullut viisaammaksi..
  9. Luppis_

    Tulilyhdyt?

    http://www.savonsano...lettiin/1034872 Ihaniahan nuo olisivat, mutta olisi se aika edes vastuutonta tuollaisia lähettää. Kesällä kuivalla säällä voisivat aiheuttaa vakaviakin vahinkoja. Itse en ainakaan omalle tunnolleni haluaisi jonkun ihimisen kodin palamista tai metsäpalon aiheuttamista. Harmittaa kyllä, itsekkin olisin kovasti ohjelmaan näitten lyhtyjen lähettämisen halunnut.
  10. Tämän tyylisestä timanttisormuksesta puhuin alussa. Onko kellään käyttökokemuksia? Itse pelkäisin tuossa sitä mitä essi. sanoi, että repisin vaatteitani tuolla, itse kun tykkään pitsisiin vaatteisiin pukeutua. Haluaisin kovasti tietää, onko kellään tietoa pitsisormusten käytännöllisyydestä ja kestävyydestä?
  11. Haluaisin kuulla kokemuksia millaiset sormukset ovat osoittautuneet hankaliksi arkikäytössä. Itse alunperin olisin kihlaani helmen halunut, ja miehellekkin asiasta joskus maininnut. Kun hän sitten lähti kihlasormusostoksille niin oli sanomiseni painanut korvan taakse. Koru liikkeissä hänelle oltiin kuitenkin suoraan sanottu, että helmisormusta ei kannata ostaa. Sanoivat, että päivittäisessä käytössä helmi tulee aivan varmasti putoamaan. Vihkisormukseksi haluaisin sellaisen yksi timanttisen sormuksen missä sormus nousee timanttia kohden ja timantti on koholla. Vaikea selittää niin, että kukaan ymmärtäisi. Lisään kuvan heti kun pystyn. Äidilläni on tälläinen vihkisormus ja hän sanoi sen olevan todella hankala. Jää kuulemma kiinni kaikkeen ja hanskojakaan ei kunnolla saanut käteen.
  12. Luppis_

    tanssikielto harmittaa :(

    o_O Voi ei todella kurja tilanne! Kyllä jos tilaa vuokraa häitä varten niin on ehdottomasti tuollainen asia kerrottava! Onko kyseinen rakennus siis yleisestikkin vuokraus käytössä juhlia varten?
  13. -A_: Haluaisitko kertoa enemmän tuosta zoolandiasta eli vuokrahinta, minkä hintainen menu teille tuli ja olivatko joustavia menun suhteen? Tuliko muita maksuja? Koitin tuolta sivuilta käydä kurkkaamassa, mutta siellä oli minusta selitetty asiat aika sekavasti. :/
×
×
  • Create New...