Malyn

Rouva
 • Content count

  562
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Malyn

 1. Onko mielestänne suotavaa, jos morsian/sulhanen on todella vankassa humalassa omissa häissään? Henk.koht. en edes ehtinyt juomaan, kun koko ajan kiskottiin paikkaan A, B, C, D, E ja F Mies tosin hoiti tuon asian perusteellisemmin munkin puolesta ja loppuyöstä meidän hääsviitissä kävi tervehtimässä vessanpönttöä Raukka-parka! Mua enemmänkin huvitti kuin ällötti, mun mies on vaan niin sulonen, jopa tukevassa humalassa
 2. On se. Perjantai.

 3. Torstaihuumaa!

 4. Mikä teillä on/oli häiden teema? Väri vai kenties esimerkiksi jonkin elokuvan teema? Itsellä vielä teema hakusessa, joten vinkkejä kaivataan! Mietin jopa tarviiko sitä teemaa edes olla niin voimakkaasti esillä, jos sitä ei halua?
 5. Toinen kaasoistani askarteli suurella vaivalla "istumapaikka" -taulun, joka ripustettiin eteiseen. Loppujen lopuksi vieraat eivät sitä edes noudattaneet (meillä oli siis hyvin yleismaailmallinen "morsiammen suku tänne ja sulhasen suku tänne" -tyyppinen ratkaisu). Toisaalta harmitti, kun oltiin kovin mietitty niitä istumapaikkoja ja kaasoni näki kovan vaivan sen taulun väsäämisessä. Mutta jos tekee hyvin suurpiirteiset istumajärjestykset, niin ei mun kokemuksen mukaan tarvi opastaulua Delegoi siihen vaan jonkun ihmisen näyttämään paikat! Alkoholipöydästä saatiin myös paljon kiitosta. Meillä ei ollut ollenkaan boolia, vaan ostettiin kaljatölkkejä ja siideriä ja viiniä. Jokainen sai valita mieluisensa
 6. Me saatiin paljon kortteja myös ihmisiltä, jotka olivat laittaneet tilille rahaa. Sattuipa tosin myös tapaus, joka ei tuonut korttia tai lahjaa, mutta väitti kaasoilleni niin tehneensä. En usko, että lahja tai kortti olisi "hukkunut" minnekään, on kuulemma tällä persoonalla tapana valehdella ja jättää vain antamatta mitään.. Ei hän edes vieraskirjaan kirjoittanut Häissämme oli myös toinen tapaus, joka ei tuonut korttia, mutta kirjoitti vieraskirjaan ja mielestäni se oli häneltä suuri saavutus, jota arvostimme suuresti! Tulla paikalle ja raapustaa nimensä kirjaan!
 7. Meillä hääpäivä meni aivan täydellisesti, mikään ei siinä tilanteessa ja siinä hetkessä häirinnyt vieraita tai meitä. Jälkipuinnissa tuli muutamia aika isojakin mokia esille, mutta toisaalta, kun eivät päivän ja illan kulkuun vaikuttaneet millään tavalla, niin ei haitannut - Catering oli töykeä ja välillä hyvin epäammattimaisesti käyttäytyvä (päikyssäni pitkä purnaus asiasta, mutta lyhyestä virsi kaunis:) mm. kaatoivat täysiä juomalaseja viemäriin, vaikka ne olivat vielä vieraiden käytössä. - Kirkkoa ei nähtävästi kannata varata vielä klo 14:00. Vahvimmatkin bilehileet alkoivat hiipua jo ennen puoltayötä, vaikka DJ, catering ja valokuvaaja olivat varattuina klo 02 asti. (En siis saanut hyvitystä mistään näistä, cateringilta pyysin useaan otteeseen, jota en saanut. DJn ja valokuvaajan suorituksiin olimme sen verta tyytyväisiä, että maksoimme hieman "extraa") - Jos mahdollista, omaa pukua kannattaa pitää päällä pidempi (ainakin kahden tunnin) pätkä, jolloin liikkuu ja istuu (ja syö) puku päällä. Jossain kuvissa pukuni näyttää hassulta, kun meinasi karata päältä - Puheen pitäjille olisi pitänyt pitää pieni briiffinki mikin käytöstä. Me kuulimme kyllä kaiken, sillä puheet pidettiin morsiuspöydän edessä. Sääliksi kävi ihmisiä, jotka istuivat kauempana, kun mikistä ei huonon käytön takia tullut yhtään ääntä - Vähäänkään tuulisella ilmalla saippuakuplat eivät toimi niin hyvin (ja näy niin selvästi kuvissa)
 8. Noilla kovin tiukoilla merenneito-mallisilla mekoilla vessassa käyminen ei varmaan helposti yksin onnistu mutta A-linjasesta mekosta voin kokemuksesta sanoa, että hyvin pärjäsi yksin! Kannattaa muuten etukäteen varmistaa, mikä on morsiammen "oma" vessa.. Puvulla saattaa olla kokoa ja iso laahus, niin helpottuu huomattavasti, kun ei yritä tunkea itseään pikkuruiseen vessaan!
 9. Ennen muokkauksia... Ooo :-X todella hyvältä näyttää!
 10. Mä teetätin mun boleron Fiancéessa (Linnankatu 22 Turku), eli siis ihan morsiuspukuliikkeessä. Niillä oli liikkeessä pitsikankaita, joista valkkasin mieluisimman (oisin myös saanu tuoda oman pitsikankaan) ja siitä sitten tehtiin mun mittojen mukaan bolero Mun rinnanympärys on jotain 115cm luokkaa. En löytäny äkkiseltään mittanauhaa et oisin voinu tarkistaa, kun tuo mies on sen jonnekin piilottanu!
 11. ^ mulla ei onneks oo tota reisi-ongelmaa, vaikka reidet hinkkaakin toisiaan mut mulla esim. ei ollu mitään alushousuja kummallisempaa ton puvun alla. Niin ja tuo mun puku on myös myynnissä, kokoa 52 vink vink Hahaa ja joo, kyllä mäkin otin sen mun boleron jossain vaiheessa iltaa pois, mutta kyllä se aika hyvin pysyi matkassa, eikä ollut kuuma, kun oli kuitenkin pelkkää pitsiä joten tuulettui mukavasti
 12. Mulla oli tämmönen bolero (teetettiin pitsikankaasta ihan mun mittojen mukaan): Peitti kivasti käsivarret ja näytti kuvissa hyvältä!
 13. Tänään on se päivä! <3 (PS. Mulla on maailman ihanin mies! ;))

 14. Yksi plus viisi päivää!

 15. Minne katosi päivät?

 16. Aloittajan aiheeseen hieman palatakseni; painin hieman saman asian kanssa: en ymmärrä, miksi pitää erikseen mainita, että tullaan, jos ei olla kipeinä. Niin siis, tottakai sitten pysytään sängyn pohjalla jos iskee kauhee vatsatauti tms, eihän se olis kivaa kipeenä lähtee liikenteeseen, saati tartuttaa muita vieraita. Mutta miksi ihmeessä se pitää erikseen mainita? Tulee ihan semmonen olo, ettei nää ihmiset alun alkaen halua tulla meidän häihin
 17. Mä täälä kans pohdin ja etsin pussukoita/rasioita hääkarkeille! Niin ja halpoja sellaisia mielellään Täytyykin käydä katsomassa ainakin tuo Amazon (Saksan) ja etsy.com Muita paikkoja?
 18. Etupihalla arskaamassa <3

 19. Öö.. no toi on kyllä paha, ku mä ehkä näkisin sen siinä, et mikä sit on huono sää? Jos laitatte vaikka et "Jos sataa, niin nähdään paikassa X" ni sit jos vähän tihuttaa, ni ajatteleek joku, et se on sade, mut te ajattelette, et kyllä tihkusateessa voidaan vielä vihkiä? Mä ehkä tohon ehdottaisin seuraavaa..: Laitatte kutsuun, että näätte jokatapauksessa siinä puistossa, satoi tai paistoi ja sit ku kaik ihmiset on sielä ni sit siinä infootte mitä nyt tapahtuu. Toisaalta.. jos sataa ihan kaatamalla, niin niin.. voisko sinne puistoalueelle hommata jonkun katoksen?
 20. Toikin on totta. On niin morsiammesta kiinni, kuka aloittaa hääjärjestelyt jo kahta, kolmea vuotta ennen.. toiset vuosi, kuusi kuukautta, tai ehkä vain muutamaa kuukautta ennen Kannattaa tosiaan sanoo avoimesti et "hei, mä tarviin sun apua jo nyt!"
 21. Mä oon jo tänne aikasemmin (muutamaan) otteeseen kirjotellut, mut tuunpa nyt vielä hieman sekottamaan tätä soppaa lisää Oon samaa mieltä bridezilla2013n kanssa siitä, et puku on se pääasia. Mun mielestä sain hyvää palvelua kaikissa näissä Turun liikkeissä, jopa Kaarinan Zazabellassa, mutta siellä taas ne puvut ei mua vakuuttanu. Toisaalta mä en löytäny mun pukua liikkeestä. Vaan "I love me" -messuilta Helsingistä viime vuoden lokakuussa (?). Että vaikka näillä hääpukuliikkeillä ei olis kaikkee tangossa, niin todella paljon pukuja saa tilattu! Mun mielestä ei kannata tyrmätä jotain liikettä sen vuoksi, että "siellä ei ollu pukuja".
 22. Voi IKEA Meille tulee ainakin nuo Ikean Galej-kynttiläkipot: Joihin laitetaan ruusuja: (ja ehkä lasikiviä, tuo on vielä hieman harkinnassa ) Oon myös miettiny, jos koristelen muuten noi Ikean kipot. Siis servettiliimalla esim laittamalla siihen kuvioita tms. Niistä mulla ei valitettavasti oo kuvaa
 23. Hienoa NanaMaria näin se kuuluukin mennä!
 24. Ihanaa muuten huomata, että itseasiassa todella moni nykypäivänä heittää oman kimppunsa. Mun äiti ihmetteli, miks mä heitän oman kimpun ja sanoin etten ainakaan halua tehdä heittokimppua sitä varten (siis kuitenkin jotain haluan heittää! ) enkä kyllä toisaalta halua sitä omaa kimppua nurkkiin pyörimään.