Jump to content
Naimisiin.info

jiiku

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

jiiku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minäkään en kutsu yhtäkään työkaveria häihini, vaikka puheiden perusteella jokunen kutsua vissiin odottaakin. En ole yhdenkään kanssa (kaikki miehiä) vapaa-ajalla isommin tekemisissä, miksi ne oikeasti edes odottaa sitä kutsua?
  2. Itse lupauduin polttareihin kun kaasoni sitä kysyi, mies taas oli ehdottomasti sitä mieltä, ettei halua minkäänmuotoisia polttareita ikinä missään. Olen muutamissa polttareissa nyt kevään aikana käynyt ja täytyy sanoa, että omakin mieli alkaa muuttumaan..
  3. Tämä on alkanu pyöriä mielessäni kovasti.. Olemme siis menossa ensi kesällä naimisiin, kaikki on kutakuinkin jo varattu (kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu ja hääkampausaika), mutta nyt olen alkanut miettimään, peruako koko komeus (josta toki tietää vasta kourallinen ihmisiä). Mulla ei oikeastaan ole juhlalle mitään pakonomaista tarvetta, mulle riittää, että avioidun tuon miehen kanssa. Mutta, iskee ihan hirveä kammo, miten ne muutamat sukulaiset, jotka asiasta tietää, tämän ottais? Kihlattuhan tunnesti sanoo, että paskankos väliä muilla ihmisillä, meidän asia.. Mutta miksi se tuntuu silti näin raskaalta, muiden ihmisten takia??
  4. Meillä häät elokuussa 2012, jolloin minä 29v., mies 25v. Ollaan häiden aikaan oltu 3,5v. yhdessä. Meillä mies opiskelee, itse vakityössä.
  5. Meillä on varattu Laitasaaren Seurojen talo elokuulle2013! Pelkäsin, ettei enää toivomaan paikkaa saa, mutta tuolla oli vapaata vielä haluamallemme viikonlopulle. Käytiin tutustumassa paikkaan ja aivan ihastuttava, ei enempää "meidän näköistä" paikkaa voisi kuvitellakaan! Olisin alunperin halunnu Johteenhoviin, mutta paikka oli täysi, ja olisi varmaan hinnan puolesta tippunut Laitasaaren tieltä muutenkin. Mistähän Oulusta voisi muuten vuokrata pöytäliinoja?
  6. Uusi morsian ilmoittautuu! Häät olis elokuussa 2013 ja olen varannu meille alustavasti Pitopadan. Kovin hirveästi aiemmilta sivuilta ei Pitopadasta ollu kokemuksia, olisiko tuoreempia?
×
×
  • Create New...