helmiäinen2013

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä helmiäinen2013

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Albumista kuvat

  2. Tietääkö joku, mistä saisin halvimmalla ostettua Willow treen promise-hääkakunkoristeen?
  3. Itseasiassa tilinumerokin oli muutettu, mutta vaihdoin sen nyt vielä tuollaiseksi, ettei ole tosiaan jonkun toisen käytössä tuo tilinumero ja joudu jotenkin vääriin käsiin. Toki voin myös sen omani tänne laittaa, jos naikkarit ovat ylimitoittaneet omat hääbudjetit ja rahalle ei muuta käyttöä löydy
  4. Kiitos! Tipzilla: siellä todellakin kuuluu olla se JA-sana, näinköhän olisi jäänyt itseltäni huomaamatta NeNNi: tuosta kaasojen ja bestmanien mainitsemisesta ollaan keskusteltu ja ne taitavat nyt tulla ilman noita puh.nroja. Ja tuo juhlimisaika kuulostaa tuon sinun ehdotuksesi kanssa paljon fiksummalta. Miten noinkin lyhyestä ja yksinkertaisesta tekstistä voi saada näin ison stressin aikaiseksi..
  5. Saisko tästä mielipiteitä? Etenkin tuo juhlan kesto kuulostaa mielestäni jotenkin hankalalta, olisiko parempia ideoita? Hääjuhla 25.6.2013 ♥ Vihkiminen Meidät vihitään Kaupungin maistraatissa 16.6.13 klo 15 lapsemme vanhempiemme läsnäollessa. ♥ Ilmoittautuminen hääjuhlaan Ilmoittakaa saapumisestanne tai mahdollisesta esteestä 31.5.2013 mennessä morsiamelle (040-0000000) tai sulhaselle (040-0000000). ♥ Juhlapaikka ja juhlan kesto Nuotkan seuratalo (Notkokuja 9, 89200 Notko). Hääjuhla alkaa kello 16 ja juhlapaikalta poistutaan kello 02 mennessä. ♥ Luottamustoimet Morsiamen kaasot: Maija Malli (040-0000000) ja Minna Mylly (040-0000000) Sulhasen bestmanit: Masa Mötkö (000-0000000) ja Matti Mutteri (040-0000000) ♥ Ruoka ja juoma Mainitsettehan mahdollisesta erityisruokavaliostanne tai ruoka-aineallergiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Aikuisvieraille on tarjolla ruuan kanssa puna- & valkoviiniä ja myöhemmin illalla muuta alkoholipitoista juomaa. ♥ Lahjatoiveet Lahjojen tuominen ei ole edellytys juhlaan osallistumiselle. Jos kuitenkin haluatte muistaa hääparia, voitte osoittaa lahjoitukset suoraan häämatkaa varten avatulle tilille (00000-00000, Osuuspankki). ♥ Ohjelma Jos sinulla on ohjelmaehdotuksia tai haluat itse esiintyä, olethan yhteydessä morsiamen kaasoon, 040-0000000 / Maija Toivomme kaikille häävieraille riemukasta hääjuhlaa!
  6. Sovitin ulkomailla juuri sitä oikeaa pukua, mutten samalla kertaa voinut sitä itselleni ostaa. Nyt kuitenkin puvun tyyli on selvillä ja haluaisinkin tietää, mistä tällaisen puvun saisi ostettua, tuleeko jollekin joku malli mieleen?
  7. Meillä oli alkuperäinen suunnitelma, että pidetään häät tiettynä päivänä heinäkuussa.. Noh suunnitelmiin tulikin muutos, kun kaveri ilmoitti, että heillä on samalle päivälle varattuna kirkot yms. Hetki asiaa pohdittiin ja tultiin siihen tulokseen, että meidän on helpompi vaihtaa juhlaviikonloppua, joten aikaistettiin sitten omia karkeloita..
  8. Huh, huh, mitä toimintaa pitopalvelulta Onneksi kuitenkin ilmeisesti suurin osa ruuista oli teillä kaikilla syömäkelpoista. Itse mietin tuossa kesällä ensi vuodeksi pitopalvelua ja tuo Kymen astiavuokraamo oli yksi vaihtoehto, mutta ilmeisesti omaksi onnekseni päädyimme toiseen paikkaan. Olemme siis varanneet itsellemme pitopalvelun alustavasti Hekarin Krouvilta ja ainakin tähän asti hommat ovat sujuneet hienosti. Toki vielä ei olla muuta kuin käyty paikanpäällä sopimassa alustava menu ja vaihdettu sähköpostia, mutta ainakin tällä hetkellä vaikuttaa hyvälle.. Onko kellään tuoreita kokemuksia ko. paikasta esim. tältä kesältä?
  9. Itse ostaisin vasta lähellä häitä.. Oman kokemuksen mukaan keho muuttuu tosi paljon siinä raskauden/synnytyksen/imetyksen aikana. Maha pienenee omaan tahtiinsa synnytyksen jälkeen ja rinnat muuttavat kokoaan vähän väliä (alun maidonnousu, sen tasaantuminen yms.)
  10. piupiu: mistä nettikaupasta löysitte tekoruusuja?
  11. Uutena liityn tähän keskusteluun. Lueskelin tuolta aiemmista kommenteista Chantilta tilaamisesta, että saisi sen "testipaketin" kotiin ensin. Eli osaako joku kertoa, että saako siihen monta sormusta kokeiltavaksi? Yritin tavailla asiaa myös Chantin sivuilta, mutten saanut sieltä selville, että mitä se paketti sisältää