Jump to content
Naimisiin.info

elisaelisa

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän elisaelisa kaikki viestit

  1. Häät on parin yhteinen juhla! Musta olis tuntunut tosi oudolta jos olisin joutunut suunnittelemaan kaiken yksin. Onneksi meidän suhde on sellainen että muutenkin tehdään melkein kaikki päätökset ja jutut yhdessä, joten häiden suunnittelu yhdessä oli nimenomaan luontevaa! Se on kuitenkin molempien yhteinen juhlapäivä, ei mikään vain morsiamen päivä, niinkuin monet hulluimmat bridezillat tuntuu itekin luulevan. =D Uskon kyllä että monet äijät on niin äijiä että eivät suostu häitä suunnittelemaan, mutta itse en moisen äijän kanssa muutenkaan varmaan olisi. Ja jos olisin se äijä joka ei oikeesti halua niitä vaaleanpunais-teemaisia häitä, niin toivoisin kyllä vaimokkeen tämän ymmärtävän. Yrittäkää oikeesti keskustella tulevien puolisoidenne kanssa tästä ja saada aikaan hyvä kompromissi, jotta häät on molemmille kiva ja odotettu ja omannäköinen juhla. Se varmasti palkitsee myöhemmin! Tai vakuuttakaa miehenne siitä, että hekin tulevat häistä nauttimaan enemmän jos ovat itse vähän olleet mukana valmisteluissa. =)
  2. Mulla oli viime kesänä kimppu valkoisia krysanteemeja, joka maksoi 7 €! =) Se oli mulle ihan täydellinen, just sellainen kuin halusin, suht pieni ja pyöreä. Sidoin siihen varsien ympärille pitsinauhaa itse ja teippasin värittömällä teipillä kiinni. Kimppu kesti tosi hyvin ja heitin sen illalla (kaaso nappas). Olin käynyt ostamassa kukat edellisenä päivänä kukkakaupasta, häistä en puhunut sanaakaan. Ainakin täällä Helsingissä hinnat on hillittömiä ja näköjään sitä muuallakin osataan. Toinen kukkakauppa olis esim. veloittanut muutamasta (muistaakseni kolmesta) gerberasta yli 100 €, eikä ne olis edes tulleet sellaiseen oasis-sieneen vielä sillä hinnalla, se oli vaan 3 gerberaa "sidottuna". Jäin kyllä sitä kovasti hämmästelemään, että millainen siitä olisi tullut ja mikä siinä olisi maksanut... =o Sitten ostohetkellä en tullutkaan ostaneeksi gerberoita vaan päädyin krysanteemeihin, ja meinasin kyl revetä nauraa kassalla kun myyjä sanoi hinnan! =D Aivan ihanat juhlat oli ja ihan kohta eka hääpäivä! <3
  3. Mulla oli mustat tanssikaupasta ostetut, siis ihan korolliset sandaalimalliset satiiniset tanssikengät. Ai että oli mukavat jalassa! Puvussa myös oli mustat kirjailut niin ne ei mun mielestä mitenkään riidellyt valkoisenkaan puvun kanssa.
×
×
  • Create New...