Nanna<3

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Nanna<3

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hei! Voin todella lämpimästi suositella Kaarinassa olevaa kukkakauppa Katariinaa. Hankimme sieltä meidän häihin kaikki kukat. Aivan mielettömän kauniit kukat. <3 Paljon hienommat kuin osasimme ikinä kuvitellakaan. Otimme sieltä morsiuskimpun, sulhasen ja bestmanin kukat, kolmelle kaasolle kukkarannekkeet, hääparin pöytään kukka-asetelman ja ruokapöytään isomman kukka-asetelman. Kaikki olivat noin 300e.
 2. Voin lämpimästi suositella meidän häissä soittanutta bändiä Hupilupaa. Aivan mieletön bändi!! Vieraat tanssivat loppuun asti, myös minun 80v pappa jaksoi puolille öin tanssia bändin tahdissa! Ei todellakaan mikään juoppobändi ja kaikki meni sovitusti. Ei voi kuin suositella lämpimästi. Lisäksi meillä esiintyi pianisti Lassi Kouvo. Aivan mieletön pianisti!! Häävieraat ovat kehuneet häntä paljon jälkikäteen.
 3. Onko teillä kokemuksia kivasta hääyönviettopaikasta Turun seudulla?
 4. Talvihäät Kappelinrannassa helmikuussa 2014!! Ei päästy Kappelinrannan hääiltaan tammikuussa, kun asutaan pääkaupunkiseudulla. :/ Oliko siellä kivaa?
 5. Kuinka paljon aikaisemmin puku yleensä pitää tilata? En ole vielä käynyt katsomassa pukuja. Olen raskaana ja synnytys on puoli vuotta ennen häitä. Tosi vaikeaa tietää minkä kokoinen sitä sitten on raskauden jälkeen. :/ Onko liian myöhäistä sitten puoli vuotta ennen alkaa etsimään pukua...?
 6. Tietääkö joku hyvän pianistin Turun seudulta?
 7. Ajattelimme vielä harkita myös talvihäämahdollisuutta, koska miettimämme päivä ei ole ihan ehdoton. Tila oli niin uskomattoman kaunis ihanassa valaistuksessa. Uskosin, että tila tulee paremmin oikeuksiinsa talvella kuin kesällä!! Tilaa on kuitenkin niin paljon, että hyvin pystyy olemaan vain sisälläkin. Toivotaan, että lunta riittää teidän häihin asti!!
 8. Käytiin eilen katsomassa, aivan ihana paikka. <3 Todella paljon mahdollisuuksia!!!
 9. Tila vaikuttaa just sellaiselta kuin haluttaisiin, yhtenäinen tila, jossa kaikki vieraat on. Ärsyttävää, jos on monta pientä huonetta ja kaikki istuu eri huoneissa. Meille tulee n. 80-100 vierasta. Ei olla vielä yksityiskohtia kauheasti ehditty miettimään, mutta aika perinteiset häät varmasti tulee. Luultavasti kirkkovihkiminen, jos päästään Paraisten vanhaan kivikirkkoon. Milloin teidän häät on?
 10. Meillä on häät vasta kesällä 2014, ollaan muutaman viikon päästä menossa katsomaan Kappelinrantaa. Alustavasti jo varattiin se, vaikuttaa kyllä kaikin puolin ihanalta!!! En kyllä malta odottaa, että pääsee katsomaan sitä, niin pystyy sitten tekemään päätöksiä. Oletteko menossa kirkossa naimisiin siinä lähellä?
 11. Onko joku viettänyt häitään Kappelinrannassa? Mitä piditte? Ainakin nettisivujen perusteella paikka näyttää todella upealta!!
 12. Häät 2014, molemmat vakituisessa työpaikassa ja omistusasunto, ei vielä lapsia. Yhdessä ollaan oltu 3 vuotta. Tällä hetkellä ollaan 26 ja 29 vuotiaita.