Jump to content
Naimisiin.info

Chirre

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

Chirre's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tuli dokumentaarinen valokuvaus Espoosta, Johanna Hietanen photography, http://johannahietanen.com. Maksoimme paketista 1500€ ja hintaan sisältyi kaksi valokuvaajaa, jotka olivat mukanamme aamusta asti. Johanna minun mukana ja Jouni mieheni mukana ja kotiin he lähtivät juhlapaikalta vieraiden jo lähdettyä. Joten valokuvaajat tekivät n. 14 h työpäivän. Tämän lisäksi hintaan sisältyi ennen häitä ollut kihlakuvaus. Kihlakuvauksesta saimme n. 100 kpl kuvia ja itse hääpäivästä lähemmäs 700 kpl. Kyllä oli ehdottomasti hinnan arvoinen paketti, siitä on muistot koko elämäksi. Kihlakuvista sai hääpaikalle ihania yhteiskuvia. Ehdottomasti suosittelen olla säästämättä valokuvauksen kohdalla. Meille se oli ainakin ehdoton.
  2. Minä myös mietin samaa asiaa, kun meillä oli erikseen kihlakuvaus. Olisin halunnut meikin ja kampauksen myös kihlakuvaan. Kysyin asiaa kampaajaltani ja hän sanoi samaa kuin pampam, että koemeikissä ja kampauksessa lähinnä kokeillaan eri värisävyä ja sävyasteita, näin toisen silmän meikki saattaa olla erisävyinen kuin toisen. Samoin kampauksen kanssa, että sitä vain vähän kursittiin kasaan ja katsottiin, mihin suuntaan hääpäivänä lähdetään. Kun lähdin koemeikistä, olin ihan tyytyväinen, etten ollut ottanut sitä kuvauksien kanssa samalle päivälle.
  3. Meillä oli Pito-piiat elokuussa pidetyissä häissä. Mielestäni hinta oli ihan hyvä, 30,50 / henkilö, lapset puoleen hintaan. Tosin osa astioista ja hääkakku tuli muualta. Sitten taas hintaa lisäsi yksi ylimääräinen tarjoilija, sillä halusimme viinille pöytiin kaadon. Itse hääpäivänä kaikki sujui hyvin. Ruoka oli erittäin hyvää ja kehuttua, tosin kasvikset olivat palaneet ja porkkanat näyttivät enemmän nakinpalasilta kuin porkkanoilta, mutta maistuivat nekin hyvilltä. Vieraana olleet edelleen näin kahden kuukauden jälkeen muistelevat kuinka hyvää ruoka oli. Pieninä miinuksina oli, että sovitun kolmen viinikaadon sijaan saimme vain kaksi kaatoa ja tarjoilijoita piti muistutella esim. että pöydissä olevia vesikarahveja tulisi täyttää. Myös hääkakun päältä oli unohtunut koriste, mikä hieman harmitti. Ennen häitä yhteyden pito takkusi ainaki meidän kohdalla useasti. Välillä meni kolmekin viikkoa, ennen kuin saimme heihin yhteyden esim. menu muutosten saralla. Lähetin s- postia, joihin ei vastattu, soitin, puheluun ei vastattu, ei myöskään puhelinvastaajaan jätettyihin viesteihin. Tämä tapahtui muutamaan otteeseen ja se vähän pisti arvelluttamaan, miten se hääpäivä sujuukaan.. Sitten kun saatiin sieltä joku kiinni, palvelu oli mukavaa ja asiantuntevaa. He ottivat hyvin huomioon kaikki toiveet ja auttoivat ideoimaan. Myös tarjoilijat, jotka tulivat hääpäivää edeltävä päivänä auttamaan juhlapaikalle kattauksissa ym. olivat todella ihania ja avuliaita ihmisiä. Laitoin häiden jälkeen pito-piioille palaute viestin, jossa oli kuvia menu- pöydästä ym. mikäli haluaisivat niitä markkinoinnissaan käyttää, laitoin vietiin samat kiitokset ja miinukset kuin tähän viestiin, mutta koskaan en saanut siihenkään vastausta. Eli ruoan puolesta voin suositella erittäin lämpimästi, mutta palvelun kannalta vähän mietityttää, ainakin kannattaa varautua ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin, ei viime tipassa.
×
×
  • Create New...