Jump to content
Naimisiin.info

Helmityttö

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Helmityttö's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Helmityttö

    Turun seutu

    Me tilasimme Turun maistraatista vihkijän hääpaikalle ja kaikki sujui tosi hyvin! Tapasimme vihkijän etukäteen ja hän oli kirjoittanut valmiiksi tosi kauniin puheen, jota yhdessä vielä hieman muokkasimme. Muistaakseni varasimme vihkijän silloin 4kk ennen häitä.
  2. Voin lämpimästi suositella kampaamo Helmeä ja sieltä Sini Virtasta, joka teki minun häämeikkini ja kampaukseni. Sini ymmärsi heti, minkätyylistä kampausta haen ja oli todella ammattitaitoinen. Lopputulos oli ihana <3
  3. Voin lämpimästi suositella Tara Jaakkolaa, joka kuvasi meidän häämme. Yhteydenpito oli helppoa hänen kanssaan, hänellä oli ideoita kuvauspaikoista ja mikä tärkeintä, kuvat ovat loistavia! En olisi voinut olla tyytyväisempi
  4. Vielä lisäisin tohon listaan Marjaniemen kartanon Ruissalosta, joka on meidän tuleva hääpaikka. Aivan mielettömän kaunis kartano, kannattaa käydä katsomassa. Saa viedä omat juomat ja valita itse pitopalvelun. Vuokra tosin on aika kova, 1500 €
  5. Helmityttö

    Kukaton koristelu

    Mäkin olen alkanut ajatella kukattomia häitä, kun on talvihäät tulossa. Jos jollain on hyviä vinkkejä talvihäiden kattaukseen ja muuhun koristeluun, niin otetaan vastaan! Hääpaikkamme on tosi kaunis jo itsessään, joten paljon koristelua se ei kaipaa. Jotain ideoita kynttiläasetelmista ja muista vaihtoehtoisista pöytäkoristeista kaipaisin!
  6. Ainakin Mikaelin kirkko on vähän niin kuin matkalla Ruissaloon.. ehkä ei Martin kirkkokaan niin kaukana, jos haluatte vähän pienemmän kirkon? Me ollaan nyt alustavasti varattu Marjaniemen kartano juhlapaikaksi! Voin sitten kertoa, miten siellä kaikki sujui. Nyt pitäisi tosiaan päättää, miten vihkiminen hoidetaan. Yksi idea tuli mieleen, että se olisi ulkona. Marjaniemessä on siis iso katettu terassi. Mutta voi olla helmikuussa vähän liian kylmä... Pitänee miettiä vaihtoehtoja Oletteko te jo ehtineet käydä paikan päällä?
  7. Hei, onkohan kukaan toteuttanut/ajatellut toteuttaa vihkimistä ulkona talvella? Onko ihan hullu idea? Meidän häät on helmikuussa ja juhlapaikassa on sellainen iso kuisti. Mietin, että jos olis ulkona lunta ja kynttilöitä niin voisi olla tunnelmallista.. Ja jos vihkiminen kestäis vaan 15-20 min niin ehkä vieraat ei jäätyisi. Mietin tätä sen takia, koska sisällä ei kaikki mahtuis samaan huoneeseen, ellei sitten vihitä siinä huoneessa missä syödään. Kertokaa, onko kokemuksia tällaisesta!
  8. Ellimin, vihkimiselle on parikin mahdollista paikkaa. Siinä suurimmassa huoneessa on sellainen syvennys, missä se voisi tapahtua. Huono puoli, että se on tila missä myös syödään, eli siellä olisi pöydät katettuna. Ehkä vähän hassua? No toinen vaihtoehto olisi käytävän päässä oleva huone, tosi ihana mutta pienempi, eli sinne ei mahtuisi varmaan kaikki vieraat. Eli on tossa vähän miettimistä... Olen kyllä niin ihastunut niihin huoneisiin, että täytyy koittaa keksiä joku hyvä ratkaisu. Toinen kysymys on bändi. Olisiko se siinä isommassa huoneessa siinä syvennyksessä, vaiko siellä käytävän toisessa päässä erillisessä "tanssihuoneessa". Meillä on tulossa noin 60-70 vierasta niin mahdutaan kaikki samaan tilaan. Se on totta että isommalle porukalle toi ei ole niin hyvä tila. Ja kyllä heillä on omakin pitopalvelu, mutta sitä ei ole pakko käyttää Olen kuullut Kappelinrannasta tosi paljon hyvää, ehkä pitäis sitten käydä sekin vielä katsastamassa. Ajateltiin, että mieluummin otettaisiin lähempänä Turkua oleva paikka, koska aika paljon vieraita tulee muista kaupungeista. Mutta eipä se Parainen niin paljoa kauempana ole
  9. Aiemmista viesteistä käsitin, että kartano on aika uusi, joten mahtaako siellä vielä monia häitä ollut ollutkaan, mutta mekin kävimme pihassa kääntymässä ja paikka vaikutti aivan ihanalta. Ehdottomasti paras tähän mennessä nähdyistä paikoista, ulkoisesti ja kuvien perusteella ainakin. Itsekin kaipaisin siis lisätietoa paikasta. Kyselittekö hintoja? Saako omat alkoholijuomat viedä? Olen myös käsittänyt, että suurin yhtenäisistä tiloista olisi yläkerrassa. Pitääköhän paikkaansa? Huomasitko oliko kartanossa hissi? Huonojalkaisten vanhojen sukulaisten kannalta hissi olisi melkein välttämätön kun eipä niitä oikein portaitakaan voi laittaa kulkemaan. Joo, kyseltiin hintoja, vuokra on 1500 ja saa viedä ymmärtääkseni minkä vaan pitopalvelun ja omat juomat. Meille esiteltiin alakerran tiloja, siellä suurinmpaan huoneeseen mahtuu 70 henkilöä. Eli jos on isot häät ja haluaa kaikki ihmiset samaan huoneeseen niin silloin toi ei käy. Yhteensä alakerrassa on neljä huonetta käytössä, tosi ihania kaikki. Ymmärtääkseni yläkerran huoneet on kokouskäyttöön. Luulen että tosta tulee meidän hääpaikka, eka paikka jossa tuli sellanen tosi hyvä fiilis! Suosittelen kyllä käymään siellä, netissä olevista kuvista ei saa mun mielestä oikein kuvaa paikasta. Kiitos tiedoista. Vuokra on kyllä melko suolainen, mutta paikka oli niin kaunis, että olisin sen valmis maksamaan. Etenkin jos tosiaan saa itse valita ja kilpailuttaa pitopalvelut niin siinähän kertyy heti säästöä moneen muuhun paikkaan verrattuna. Eniten olen murehtinut tuota hissiasiaa, mutta eipä sekään sitten näköjään ole ongelma. Ihanaa kun vihdoin on löytynyt paikka, josta uskaltaa vähän innostua. Ehdottomasti mennään katsomaan kartano sisältäkin kunhan saan sulhasen ulkomailta kotiin. Onko teillä häät ensi talvena vai vasta vuoden päästä? Luulisi, ettei tuonne vielä ole kovin pitkiä jonoja kun on juuri vasta käyttöön otettu. Meillä on talvihäät tulossa, helmikuussa todennäköisesti. Vähän jänskättää, tuleeko kiire, kun aika nopealla aikataululla ollaan häitä järkkäämässä. Tai no onhan tässä 5 kk vielä, mutta nopeasti ne menee.. Eipä taida olla Marjaniemessä vielä pitkiä jonoja, mutta odotahan kun sana alkaa kiiriä paikasta Ja joo, onhan toi vuokra vähän suolanen. Mutta kun tehtiin vertailuja sellasten paikkojen kanssa, jossa ei vuokraa mut pitää ottaa tarjoilut ja juomat sieltä paikasta niin ei toi Marjaniemi paljoakaan kalliimmaksi tullut. Ja meillä painaa aika paljon se seikka, että Marjaniemen kartanossa on sopivia tiloja vihkimistä varten, halutaan että se on paikan päällä. Kun on talvihäät, niin ei hirveesti löydy tiloja, missä vihkimesen vois suorittaa sisällä. Mikäs teidän aikataulu muuten on, millon olis tarkotus häät pitää?
  10. Aiemmista viesteistä käsitin, että kartano on aika uusi, joten mahtaako siellä vielä monia häitä ollut ollutkaan, mutta mekin kävimme pihassa kääntymässä ja paikka vaikutti aivan ihanalta. Ehdottomasti paras tähän mennessä nähdyistä paikoista, ulkoisesti ja kuvien perusteella ainakin. Itsekin kaipaisin siis lisätietoa paikasta. Kyselittekö hintoja? Saako omat alkoholijuomat viedä? Olen myös käsittänyt, että suurin yhtenäisistä tiloista olisi yläkerrassa. Pitääköhän paikkaansa? Huomasitko oliko kartanossa hissi? Huonojalkaisten vanhojen sukulaisten kannalta hissi olisi melkein välttämätön kun eipä niitä oikein portaitakaan voi laittaa kulkemaan. Joo, kyseltiin hintoja, vuokra on 1500 ja saa viedä ymmärtääkseni minkä vaan pitopalvelun ja omat juomat. Meille esiteltiin alakerran tiloja, siellä suurinmpaan huoneeseen mahtuu 70 henkilöä. Eli jos on isot häät ja haluaa kaikki ihmiset samaan huoneeseen niin silloin toi ei käy. Yhteensä alakerrassa on neljä huonetta käytössä, tosi ihania kaikki. Ymmärtääkseni yläkerran huoneet on kokouskäyttöön. Luulen että tosta tulee meidän hääpaikka, eka paikka jossa tuli sellanen tosi hyvä fiilis! Suosittelen kyllä käymään siellä, netissä olevista kuvista ei saa mun mielestä oikein kuvaa paikasta.
  11. Hei! Haluaisin kuulla kokemuksia Marjaniemen kartanosta. Käytiin tänään katsomassa sitä ja aika lailla ihastuttiin paikkaan. Mutta olis kiva kuulla sellaisten kokemuksia, jotka ovat siellä häitään juhlineet! Meille tulossa noin 70 vieraan talvihäät.
×
×
  • Create New...