Jump to content
Naimisiin.info

Pixu

Rouva
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä

Pixu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Mentiin maistraatissa edeltävänä päivänä ja tultiin sieltä sitten ihan kotia. Seuraavana päivänä korkattiin samppanja ja tehtiin vähän normaalia fiinimpää ruokaa. Ihan kaksistaan oltiin.
 2. Yhdessä kohta 5 vuotta naimisissa reilu 2 kuukautta
 3. Liityn kerhoon! 14.7.2016 maistraatti, jonka juuri hetki sitten varasin Kutsut on lähetetty jo, mutta kaikkia ilmoittautumisia ei ole vielä kuulunut, mutta onhan tässä vielä n.2 viikkoa ilmoittautumisen deadlineen.
 4. Onnittelut Masquarede! <3 Ihana romanttinen kosinta, kyllä jos ei tuollaisella olisi jalat lähtenyt mieheltä alta niin en tiedä millä!
 5. Paperikikkaa käytettiin kihlojen kanssa. Kai se sillä pitää tehdä suuntaa antavaksi. Ja vihkisormus on n. puolet paksumpi kuin kihla.
 6. Totta! Saattanee jäädä tyllihelmainen mekkokin sikseen kun kaikenmaailman mäkäräiset tunkeutuvat kankaan rei'istä läpi ja jäävät jumiin sinne
 7. Se on etsystä löydetty brittiläinen nettikauppa. Ja haluamamme sormukset valmistetaan custom-työnä. Niihin siis tulee riimuja jotka saa itse valita haluamansa merkityksen perusteella. Joten palautusoikeutta ei ole ja sormusten valmistamiseen menee n.2 viikkoa ja toimitusaika on viikon. Tarkoitatko koko vai hintaeroa?
 8. Voi apua. Kultasepän liikkeessä sovittaminen on hieman hankalaa meillä kummallakin kun mun sormi on niin pieni ja miehen taas niin iso. Kihlatkin jouduttiin mulla pienennyttämään ja miehellä isontamaan kun valmistajalla (Kalevala) ollut tarpeeksi isoa tai pientä mallistossaan. Ja mun sormus on vieläpä väljä Se saattaa tippua jos en pidä sitä silmällä.
 9. Ollaan mietitty sormuksien ostamista netistä, mutta itseäni askarruttaa se, että vaikuttaako sormuksen leveys sormuksen sisämitan valintaan? Kun sormethan eivät ole tasapaksut ja jos on leveämpi sormus niin eikö se sillon ole tiukempi kuin kapeampi sormus? Mutta sormuksessahan kannattaa olla väljyyttä, joten kannattaako kumminkin ottaa sama koko kuin kihlassa?
 10. Ehkä hieman kuollut topic jo, mutta ötökät! Muutamia vuosia sitten olin vieraana häissä, jotka olivat maalla järven rannalla. Päiväsaikaan ötököistä ei ollut haittaa, tuuli sen verran ettei niitä edes huomannut muuta kuin satunnaisia mäkäräisiä. Mutta illalla kun hämärtyi ja väki kokoontui ötököitä karkuun rannalla olevaan mökkiin, (missä sijaitsi alkoholitarjonta) ja ovea rampattiin auki ja kiinni ei voinut välttyä ötökkäinvaasiolta. En valehtele kun sanon että kun lattiaa katsoi valoa vasten se kuhisi hyttysistä. En myöskään valehtele sanoessani että muutaman tunnin jälkeen olin ihan syöty ja hyttysen raatoja täynnä. N.150 paukamaa pelkästään säärissä, 2viikon kortisonikuuri ja turvonneet tulipunaiset kutiavat jalat. En saanut tuona aikana edes omia kenkiä mahtumaan jalkoihin. Ja ei, hyttysmyrkkyä ei ollut tarjolla. Joten olen hieman huolissani meidän häidemme ötökkäpolitiikasta hääpaikan sijaitessa metsäisellä mökkialueella. Elokuussa. Aiempien kesien ötökkätilastot kyseisellä mökillä huomioiden, on odotettavissa ampiaisia, hyttysiä, paarmoja, mäkäräisiä, punkkeja ja toki hirvikärpäsiä (jotka on pelottavia!) En tiedä miten tulen selviytymään, varmaan pitää ottaa sen verran paukkua tai muuta rauhottavaa että pystyy rauhassa hengittämään
 11. Kai sitten voi huoletta jättää ainakin yöpaikka-stressaamiset ainenkin siihen asti kunnes häät ovat lähempänä. Helpotti! Ja joo Jyväskylässä tai mahd. lähellä Jyväskylää. Eihän sitäkään voi etukäteen tietää että pääsevätkö edes kaikki paikalle niin.
 12. Meillä on viimeisenä vaihtoehtona catering palvelut, koska sulhaselle se on niin tärkeää saada itsetehdyt ruoat tarjottavaksi, ja täälläpäin en ole löytänyt juhlatiloja/seurantaloja missä olisi mahdollisuuksia ruoan säilyttämiseen/siellä valmistamiseen. Meillä on kuitenkin vain omat arviot siitä monetko jäisivät yöksi, kun kaupunkiin tosiaan on matkaa mökiltä paljon, ja juhlat siinä mielessä vapaamieliset, että muistuttaisivat enemmänkin puutarhajuhlia/grillibileitä. Vieraat myös nuorekkaita, ja alkottomia on alle kourallinen, joten alkoholipitoiset juomat varmasti juhlaväelle maistuvat = järkevämpää yöpyä. Täällä ei myöskään ole B&B paikkoja, ja kabinettitarjonnasta ei löydy tietoa netistäkään Ollaan me kyllä myös kirjattu listaa autollisista vieraista, jotka tarvittaessa voisivat heittää vieraita kaupunkiin.
 13. Stressi. Pakko päästä purkamaan ja ehkä saamaan neuvoja laatikon ulkopuolelta kun tuntuu että omat ideat on jo loppuunkäytetty. Tosiaan, vihdoin (!) ollaan menossa naimisiin, häitä on jo suunniteltu hyvät 2 vuotta, aina tyssäten yhteen ja samaan. Juhlapaikkaan. Hyvällä tuurilla meille olisi tulossa n. 20 vierasta joista puolet on sukulaisia ja puolet kavereita. Meille tulee maistraattivihkiminen, jonka varmaankin pidämme eri päivänä. Mies ja appivanhemmat haluaisivat hääjuhlan järjestettävän heidän mökillään (joka toki on keskellä-ei-mitään), kauniissa kesäsäässä. Tilaa olisi syöttää vieraat ja ruoat pyöräyttää, saunominenkin onnistuu ja oma rauha, sekös parasta. Mutta. Jos sataa, niin siihen se jääkin. Kaikki ei mahdu samaan tilaan sisälle, vaan puolet olisivat toisessa rakennuksessa ja puolet toisessa. Ja ne ötökät. On itikkaa, hirvikärpästä, punkkia, mäkäräistä ym (jota en voi sietää, en ole ulkoilmaihminen), yksi ulkohuussi kun sisävessaa ei saa käyttää (en tiiä miks...). Yöpyminen/vieraiden poislähtö. Kaupunkiin matkaa 50-60km, yöpymään mahtuu melkein kaikki, jos osa nukkuu saunassa, asuntoautossa, mökinpuolella ja toisessa rakennuksessa. Olen yrittänyt ehdottaa ravintolahäitä, kustannukset about samat kuin mökkihäissä, mutta ruoasta ei ole takeita, ja juhlatunnelmaan on vaikea päästä pelkillä ruokajuomilla. Eikä ole omaa rauhaa, tai omaa musiikkia mitä soittaa, saati häävalssimahdollisuutta. N. 20 hengen takia tuntuu turhalta vuokrata mitään tilaa pippaloita varten, varteenotettavat vaihtoehdot ovat melkein yhtä kaukana kuin tuo mökkikin. Ja siinä taas sama yöpymis/poislähtö-ongelma. Sitten on vaihtoehto että kestitään ravintolassa taikka siellä mökillä pelkästään sukulaiset, ja myöhemmin kavereiden kesken istutaan iltaa (samat kaverit pyörii vähän väliä meillä istumassa iltaa niin siinäkään mitään sen juhlallisempaa sitten....). Mutta kun kivempi olisi saada kerralla alta pois ettei tarvitsisi hää-hässäköidä montaa viikkoa putkeen. Joten, kenelläkään jelppaavia ideoita?
 14. Kyseinen linkki ei toimi, tulee lukemaan että virhesivu :<
×
×
 • Create New...