Mymmis

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Mymmis

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

998 profile views
 1. Olimme Aurinkomatkojen matkalla Kroatiassa, ilmoitimme netissä varausta tehdessä lisätietoja-kohtaan matkan olevan häämatka. Samoin ilmoitin myöhemmin matkatoimistolle uuden sukunimen, joten kai siitäkin voi jotain päätellä. No, saimme Aurinkomatkoilta kuohuviinipullon huoneeseen, hotelli muisti meitä isommalla ja paremmalla huoneella sekä hedelmillä ja punaviinillä. Finnairilta emme saaneet mitään, ja paluulennolla emme edes istuneet vieretysten.
 2. Ajattelin laitaa Kajaanilaisten/Kainuulaisten morsianten palstalle kehuja häämusiikin suhteen. Meidän häät oltiin suunniteltu vietettäväksi kotipaikkakunnallani Kainuun vaaroilla, mutta kaikenlaisten sattumusten jälkeen jouduimme vaihtamaan paikan Ouluun. Siis musiikista... olimme varanneet Kristiina K ja Musta Helmi -bändin häihimme ja paikanvaihdoksesta huolimatta he tulivat myös Ouluun. Hinta todella kilpailukykyinen ja toiveemme toteutettiin niin heidän omien biisiensä ja meidän omien toiveidemme suhteen. Voin suositella lämpimästi. www.mustahelmi.fi Samoin olimme varanneet Kainuu-Kvartetin soittemaan kirkkoon ja juhlapaikalle. Kvartetti jousti myös paikanvaihdoksen suhteen ja tuli Ouluun. He soittivat kirkossa ja juhlapaikalla kamarimusiikkia ja häävalssit. Yhteystietoja saa minulta yv:llä, kvartetti koostuu Kainuun musiikkiopiston opettajista. Saimme kvartetin bestmanimme kautta, netistä yhteystietoja ei ilmeisesti löydy, siksi en numeroita tännekään julkisesti laita, mutta autan mielelläni. He toivat juhlaamme arvokkuutta ja kvartetin osuutta kiiteltiin myös paljon.
 3. Nyt on Räsäsen tekemä sormus sormessa ja todella tyytyväinen olen. Mies teetätti myös huomenlahjaksi vihkiini sopivat korvakorut, jotka myös todella onnistuneet. Minä puolestani teetin mieheni huomenlahjan Kulta-Albertissa. Heidän työnsä jälki on myös todella hyvää, samoin palvelu. Työ uhkasi myöhästyä pari tuntia(!) ja tästäkin Kulta-Albertin pojat soittivat ja ilmoittivat ja samalla pahoittelivat tapahtunutta. Kumpaakin paikkaa voin siis lämpimästi suositella.
 4. Meidän hääjuhlaa vietettiin siis Hilikussa ja ainakin nyt voin kehua paikkaa estoitta. Toivomuksiamme kuunneltiin ja ne myös täytettiin. Paikka oli siisti ja tilana noin 70 vieraalla sopiva, jousikvartetti ja bändi mahtuivat hyvin esiintymään. Ruoka sai kehuja ja sitä oli riittävästi. Voin siis suositella lämpimästi.
 5. Liekö kovin viisasta, mutta päädyimme siihen, ettei meille tule lahjalistaa emmekä esitä mitään tarkkoja toiveita lahjojen suhteen. Rahaa emme halua, meitä nolotti ajatuskin tilinumerosta kutsun yhteydessä. Sen sijaan olemme vain todeneet, että jokainen muistaa hääparia haluamallaan tavalla.
 6. Vielä kaikille Hilikusta kiinnostuneille. Meillä on varattuna Hilikku viikon kuluttua oleviin häihimme. Erinnäisten sekaannuksien vuoksi varasimme paikan vasta noin 4 viikkoa enne häitä ja sovimme asiat paikan päällä vasta kaksi ja puoli vikkoa enne h-hetkeä. Ainakin näin ennen häitä voin vain kehua paikkaa ja ennen kaikkea palvelua. Hinta koostuu vain ruuista ja juomista, ruuan hintakin vaikuttaa varsin kohtuulliselta verrattuna esim. Maikkulan kartanoon. Kerron sitten lisää häiden jälkeen....
 7. Kommentoinpa tänne vielä Räsäsen aikatauluista. Meidän sormus oli valmis etuajassa, mies kertoi illalla, että seppä oli laittanut tekstiviestin, jossa kertoi sormuksen olevan jo valmis. Alunperäinen aikataulu oli "vasta" 12.1. Todella hyvää palvelua ollaan siis saatu.
 8. Hieman hirvittää lukea täältä Räsäsen aikatauluongelmista. Meillä häät 20.1. ja tilasimme minulle sormuksen vasta tällä viikolla. Toivottavasti ehtii, sulholle oli kyllä kovin lupaillut, että sormus on valmis 12. tammikuuta. Toivossa (ja jännityksessä) on hyvä elää
 9. Kiitos tiedoista JK. Nuo hinnat kyllä hirvittävät sen verran, että taitaa jäädä Maikkulan kartano pois laskuista. Voiko booli oikeasto maksaa noin paljon? AIka moni paikka on jo varattu pikkujouluille meidän alkuperäisenä hääpäivänä, joten siirrämme häät tammikuulle, sitten on ainakin joulukinkut syöty ja paikat vapaina.
 10. Olin viime talvena häissä juuri tuolla Maikkulan kartanon liiterissä. Paikka oli tosi tunnelmallinen, kynttilöillä oli saatu aikaan mukava valaistus. Siinä takan luona oli tosi paljon kynttilöitä, varsinkin se oli todella kaunis. Ruoka oli todella hyvää, ainut miinus siitä, että mielestäni tajoilijat keräsivät lautaset liian vauhdikkaasti pois, joten nopea pitää olla syödessä. Onko liiteristä erillistä tilavuokraa vai sisältyykö se ruuan hintaan? Missä hintaluokassa juomat ovat, lähinnä kuohuviini tervetulomaljaksi ja booli? Itsekin olen tuota Maikkulan kartanoa miettinyt nyt kun Tervatoppila myytiin.
 11. Tervatoppilan myynti aiheuttaa nyt kyllä paljon harmia ainakin meille. Onko kellään tietoa muista Oulun juhlapaikoista? Maikkulan kartanoakin on mietitty, mutta siellä päärakennuksessakin taitaa olla niin, että vieraat istuvat kaikki eri huoneissa, mitään yhtenästä tilaahan siellä ei ole. Siis sellaista, johon noin 80 vierasta mahtuisi. Ja hinta on kyllä aika kova. Missä oululaiset ovat talvihäitään viettäneet?