Heli:)

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Heli:)

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 08/18/77

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Oma kimppuni on myös kukaton... Siis ei sisällä oikeita kukkia, vaan itse tehtyjä paperikukkia... Kuvaa en harmiksi saanut tänne liitettyä, koska aina herjaa liian isoa tiedostoa. Ja jos sitä pienentää sopivaan kokoon niin kimpusta ei saa enään selvää...
 2. Pakko oli osallistua tähän keskusteluun. Itse olen tekemässä paperikukka koristeita.. Kukat ovat samanlaisia kuin yllä, mutta värit turkoosi ja valkoinen. Lisäksi omilla tytöilläni on kukkakimput noista paperikukista. Tein itselle myös koe morsiuskimpun samanlaisista kukista. Ja kimpusta tuli näyttävä... Mutta en ole varma sopiiko paperikukista tehty kimppu morsiamelle??!
 3. Minä olen 35v ja sulhanen 62v. Hääpäivänä tyttömme on 1,5v ja lisäksi perheeseen kuuluvat poikani 8v ja tyttöni 6v(ovat edellisestä suhteesta). Minulle häät ovat ensimmäiset miehelleni kolmannet.
 4. Tulevan mieheni tapasin töiden parissa... Teen siivous töitä ja mieheni kiinteistönhoito hommissa. Yhden talon rappukäytävässä tuli yksi talviaamu vastaan mies, kuka jäi mieleeni... Sitten kohtasin hänet uudelleen ja uudelleen ja jopa hän kävi korjaus puuhissa minunkin luona. No, lopulta tein siirron ja pistin viestiä hänelle...Johan sainkin vastauksen.. Olimme heti samalla aaltopituudella ja yksi päivä huomasinki että 4v sinkkuus oli jäänyt taakse. Tapasimme 2009, kihloihin menimme 2010 , tytär syntyi 2011 ja häät meillä on maaliskuussa 2013
 5. Oli pakko vastata tähän ketjuun.. Itselläni kuoli isä vajaa vuosi sitten yllättäen. Hän aina odotti koska menen naimisiin. Nyt olen menossa naimisiin 5kk päästä. Hän kun ei voi olla mukana, niin meinaan laittaa hänen kuvan pieneen medaljonkiin jonka kiedon morsiuskimppuun. Siten tunnen että hän voi olla mukanani hetkessä, mikä olisi ollut hänelle tärkeä.
 6. Meillä häät ovat maaliskuussa 2013 ja mietinnän alla on hääauto tai jokin muu kuljettamaan hääparia.. Onko täällä kenelläkään mahdollisesti tietoa mistä Rovaniemellä saa hyvän kulkupelin hääparille?? Tai ehdotuksia erinlaisista vaihtoehdoista..