babyhanna

Rouva
 • Content count

  160
 • Joined

 • Last visited

About babyhanna

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sproket; me mentiin naimisiin elokuun puolivälissä, AOS laitettiin postiin lokakuun alussa. Eilen on laitettu työlupa tuotantoon, pitäisi tulla 30 päivän kuluessa. eli 2-3kk on kestäny mun kohdalla. Niin ja mä tosiaan tulin k1-visumilla. Meillä oli todistaa tulot vaan vuodelta, koska mies oli ennen sitä työttömänä/koulussa.
 2. Nagoon, onnea uudelle rouvalle! Mä seurasin visajourneyn ohjeita AOSin kanssa ja hyvin on mennyt tähän asti, vaikka meinasin olla ihan hukassa jossain vaiheessa.
 3. Koohoo85, miten meni häät? Paljon onnea! Pinji, meillä oli oikein mukavat häät. Vieraitakin pääsi paikalle kivasti (n. 20 hlöä), lähinnä miehen lähiperhe ja meidän paikallisia kavereita. Päädyttiin Lake Sahara nimiseen paikkaan, joka osottautui oikein hyväksi valinnaksi vaikka aluks vähän epäilin. Näin täällä asuessa en halunnu perinteisiä Vegas häitä, vaan enemmän just vettä (no tekojärvihän tuo on, mutta silti) ja vihreyttä. Joko te ootte päättäneet paikan? Vieläkö Stratosphere houkutteleen?
 4. Paljon onnea kaikille joilla on jotain prosessissa tapahtunut! Vendar, paljon odottelua, itse haastatteluosuus oli helppo ja nopea. Kamat tosiaan täytyy jättää turvatarkastukseen, ainoastaan kaikki paperit saa ottaa mukaan. Keräättehän kaikki lentomaileja? Mä sain ykssuuntasen lennon (American Airlines) puolet halvemmalla kun menopaluun, kun käytin maileja. Hintaa korotti, kun vähän piti ostaa maileja lisää, koska niitä kaikkein halvimpia maililentoja ei ollu just silloin kun mun piti lentää.
 5. Mä haluan kans ulkovihkimisen, ja koska ollaan näin viime tipassa liikkeellä, voipi olla, et joku kappeli täytyy valita. Mäkin halua sitten tietää, miten teillä meni!
 6. Vendar, ehdottomasti kannattaa keräillä papereita valmiiksi, ellei sulla oo kauheeta kiirettä lähteä. Itse olisin saanut kaikki Suomessa hoidettavat jutut jo ajat sitten valmiiksi, jos olisin etukäteen tilannu ulkomailta tarvitsemani rikosrekisteritodistuksen. Siinä meni muutama viikko ihan hukkaan, ja siitä maksetaan nyt. Viisumi tuli vihdoin eilen, toivottavasti ens viikolla pääsisin lähtemään!
 7. Ei mennä salaa, mies on amerikkalainen ja asuu Vegasissa, eli itekin jään sitten sinne. Isoja juhlia ei oo tulossa, miehen perhettä vähän ja joitain kavereita. Hääpukua ei oo vielä, se stressaa melkein eniten nyt! Toivottavasti ens viikolla pääsis miettiin näitä asioita vähän paremmin. Saako udella minkä kappelin valitsitte?
 8. ^Hei jee, kiva juttu! Mä oon menossa ens kuussa Vegasissa naimisiin, mutta ei olla vielä päätetty esim vihkimispaikkaa... Saattaa tulla kiire pian
 9. Lightning, mä en osaa sanoa, mut kannattaa tietty kysyä oisko sitä mahdollista saada jo seuraavana päivänä. Ei tullu tänäänkään viisumia, ja lentojen takia sais nyt huomenna tulla tai oon täällä vielä ens vuonnakin... Hääjärjestelyiden takia ois kiire kans. Meillä on häät elokuun puolessa välissä (ei voi siirtää myöhemmäksi), eikä oo vielä edes hääpaikkaa varattuna, saati päätettynä. Mä oon muuttamassa Las Vegasiin, eli en turhaan stressaa, aina sieltä jotain löytyy lyhyelläkin varotusajalla. Joko ne mailas sulle haastatteluajan? Furcalor, kiitti! Harmi tosiaan, et vasta kolmen viikon päähän sait haastattelun!
 10. Lightning, mihin oot muuttamassa? Ja tervetuloa BTW! Sulla on siis haastattelu pian? Ne sano haastattelussa, että n. viikon kuluessa tulee viisumi postissa. Tää odottelu on ihan tuskaa, kun haluaisin vaan lähteä jo! Ite en oo vielä uskaltanu lentoja varata.
 11. Nabbu, oli onneksi kaikki mukavia. Olin ihan hermona, mutta rentouduin kyllä heti kun se itse haastetteluosuus alko kun vaikutti haastattelija kivalta. Ihan perusjuttuja kysyi; missä ja miten tavattiin, miten jatkettiin yhteydenpitoa, kummankin työpaikat, onko mies käyny Suomessa ja oonko mä sit käyny jenkeissä, oonko tavannu perhettä, missä miehen äiti asuu... Yhteensä meni 1h10 min, josta tunti tais olla odottelua (joka välissä sai odottaa, rappukäytävässä sisäänpääsyä, papereiden jättöä, sormenjälkiä ja sit viimesenä haastattelua) Itse haastatteluosuus ei tosiaan kestäny kun muutaman minuutin.
 12. Lightning, mulle mailattiin haastattelupäivä tiistaina, seuraavan viikon torstaille, eli vähän yli viikko. Heinäkuussa ne on lomalla, eli silloin kestää pidempään. Mä olin tosiaan toissapäivänä haastattelussa, ja hyvinhän se meni, vaikka ehdin jo stressaamaan turhaan. Vähän puuduttuvaa odotella, varsinkin rappukäytävässä.
 13. Furcalor, miten meni tarkastus? Oliko Helle ihan ok? Ja lisää kysymyksiä.. Tarviiko DS156 lomakkeeseen sen barcoden? Tappelin sen lomakkeen kanssa vaikka kuinka kauan, kaikilla eri selaimilla, enkä saanu kun erroria kun klikkasin continue. Alkaapi tulla kiire, kun konsulaatistakaan tuskin saa vastausta muutamaan päivään. Edit; nyt vihdoin toimi.. Meinas jo iskeä paniikki! Niin joo, mulla on haastattelu ens viikolla!
 14. Hei varmistuksena vielä, laitoitteko peruskouluja tohon DS230 lomakkeeseen?
 15. Nabbu, mun visiitit on ollu seuraavanlaisia; 2007-2010 kerran vuodessa 2-3vkoa kerrallaan 2011 kesällä 6vkoa 2011 lokakuu-tammikuu 3kk 2012 kesäkuu-syyskuu 3kk 2013 toukokuu 3vkoa Viime kesänä jouduin secondaryyn ja ei tosiaan ollu kovin mukava kokemus. Mulla ei ollu silloin näyttää mitään todisteita paitsi lentolippu takas (jouduin esim sanoon et ei oo töitä kotona odottamassa). Viime kuussa olinkin sitten ihan paniikissa ja varma, etten pääse maahan.. Mutta ei ollu mitään ongelmaa, melkein helpoin POE ikinä, pari peruskysymystä ja läpi. Luulisin siis, ettei sulla oo mitään ongelmaa, jos oot vaan pariks viikkoo menossa Nagoon, samanlainen kokemus oli mullakin. Mä ehdin vähän vilkasta niitä sen täyttämiä papereita ja ne näytti kyllä niin tyhjiltä, et meinas heti stressi iskee, et eihän tämmöset voi ikinä mennä läpi.. Mut tosiaan, ajattelin vaan, et ei oo muillakaan ollu mitään ongelmaa aiemmin, niin ehkä ne sit kelpaa. Eve, kyllä ne ainakin mun aikana hieman täris. Vähän pelotti kun se mun kuvaa leikkeli pienemmäks, et leikkaa naamaan ja pilaa koko kuvan Ja tekstit ei oikein meinannu lomakkeilla pysyä riveillään...