Jump to content
Naimisiin.info

babyhanna

Rouva
  • Viestit

    160
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän babyhanna kaikki viestit

  1. Sproket; me mentiin naimisiin elokuun puolivälissä, AOS laitettiin postiin lokakuun alussa. Eilen on laitettu työlupa tuotantoon, pitäisi tulla 30 päivän kuluessa. eli 2-3kk on kestäny mun kohdalla. Niin ja mä tosiaan tulin k1-visumilla. Meillä oli todistaa tulot vaan vuodelta, koska mies oli ennen sitä työttömänä/koulussa.
  2. Nagoon, onnea uudelle rouvalle! Mä seurasin visajourneyn ohjeita AOSin kanssa ja hyvin on mennyt tähän asti, vaikka meinasin olla ihan hukassa jossain vaiheessa.
  3. Koohoo85, miten meni häät? Paljon onnea! Pinji, meillä oli oikein mukavat häät. Vieraitakin pääsi paikalle kivasti (n. 20 hlöä), lähinnä miehen lähiperhe ja meidän paikallisia kavereita. Päädyttiin Lake Sahara nimiseen paikkaan, joka osottautui oikein hyväksi valinnaksi vaikka aluks vähän epäilin. Näin täällä asuessa en halunnu perinteisiä Vegas häitä, vaan enemmän just vettä (no tekojärvihän tuo on, mutta silti) ja vihreyttä. Joko te ootte päättäneet paikan? Vieläkö Stratosphere houkutteleen?
  4. Paljon onnea kaikille joilla on jotain prosessissa tapahtunut! Vendar, paljon odottelua, itse haastatteluosuus oli helppo ja nopea. Kamat tosiaan täytyy jättää turvatarkastukseen, ainoastaan kaikki paperit saa ottaa mukaan. Keräättehän kaikki lentomaileja? Mä sain ykssuuntasen lennon (American Airlines) puolet halvemmalla kun menopaluun, kun käytin maileja. Hintaa korotti, kun vähän piti ostaa maileja lisää, koska niitä kaikkein halvimpia maililentoja ei ollu just silloin kun mun piti lentää.
  5. Mä haluan kans ulkovihkimisen, ja koska ollaan näin viime tipassa liikkeellä, voipi olla, et joku kappeli täytyy valita. Mäkin halua sitten tietää, miten teillä meni!
  6. Vendar, ehdottomasti kannattaa keräillä papereita valmiiksi, ellei sulla oo kauheeta kiirettä lähteä. Itse olisin saanut kaikki Suomessa hoidettavat jutut jo ajat sitten valmiiksi, jos olisin etukäteen tilannu ulkomailta tarvitsemani rikosrekisteritodistuksen. Siinä meni muutama viikko ihan hukkaan, ja siitä maksetaan nyt. Viisumi tuli vihdoin eilen, toivottavasti ens viikolla pääsisin lähtemään!
  7. Ei mennä salaa, mies on amerikkalainen ja asuu Vegasissa, eli itekin jään sitten sinne. Isoja juhlia ei oo tulossa, miehen perhettä vähän ja joitain kavereita. Hääpukua ei oo vielä, se stressaa melkein eniten nyt! Toivottavasti ens viikolla pääsis miettiin näitä asioita vähän paremmin. Saako udella minkä kappelin valitsitte?
  8. ^Hei jee, kiva juttu! Mä oon menossa ens kuussa Vegasissa naimisiin, mutta ei olla vielä päätetty esim vihkimispaikkaa... Saattaa tulla kiire pian
  9. Lightning, mä en osaa sanoa, mut kannattaa tietty kysyä oisko sitä mahdollista saada jo seuraavana päivänä. Ei tullu tänäänkään viisumia, ja lentojen takia sais nyt huomenna tulla tai oon täällä vielä ens vuonnakin... Hääjärjestelyiden takia ois kiire kans. Meillä on häät elokuun puolessa välissä (ei voi siirtää myöhemmäksi), eikä oo vielä edes hääpaikkaa varattuna, saati päätettynä. Mä oon muuttamassa Las Vegasiin, eli en turhaan stressaa, aina sieltä jotain löytyy lyhyelläkin varotusajalla. Joko ne mailas sulle haastatteluajan? Furcalor, kiitti! Harmi tosiaan, et vasta kolmen viikon päähän sait haastattelun!
  10. Lightning, mihin oot muuttamassa? Ja tervetuloa BTW! Sulla on siis haastattelu pian? Ne sano haastattelussa, että n. viikon kuluessa tulee viisumi postissa. Tää odottelu on ihan tuskaa, kun haluaisin vaan lähteä jo! Ite en oo vielä uskaltanu lentoja varata.
  11. Nabbu, oli onneksi kaikki mukavia. Olin ihan hermona, mutta rentouduin kyllä heti kun se itse haastetteluosuus alko kun vaikutti haastattelija kivalta. Ihan perusjuttuja kysyi; missä ja miten tavattiin, miten jatkettiin yhteydenpitoa, kummankin työpaikat, onko mies käyny Suomessa ja oonko mä sit käyny jenkeissä, oonko tavannu perhettä, missä miehen äiti asuu... Yhteensä meni 1h10 min, josta tunti tais olla odottelua (joka välissä sai odottaa, rappukäytävässä sisäänpääsyä, papereiden jättöä, sormenjälkiä ja sit viimesenä haastattelua) Itse haastatteluosuus ei tosiaan kestäny kun muutaman minuutin.
  12. Lightning, mulle mailattiin haastattelupäivä tiistaina, seuraavan viikon torstaille, eli vähän yli viikko. Heinäkuussa ne on lomalla, eli silloin kestää pidempään. Mä olin tosiaan toissapäivänä haastattelussa, ja hyvinhän se meni, vaikka ehdin jo stressaamaan turhaan. Vähän puuduttuvaa odotella, varsinkin rappukäytävässä.
  13. Furcalor, miten meni tarkastus? Oliko Helle ihan ok? Ja lisää kysymyksiä.. Tarviiko DS156 lomakkeeseen sen barcoden? Tappelin sen lomakkeen kanssa vaikka kuinka kauan, kaikilla eri selaimilla, enkä saanu kun erroria kun klikkasin continue. Alkaapi tulla kiire, kun konsulaatistakaan tuskin saa vastausta muutamaan päivään. Edit; nyt vihdoin toimi.. Meinas jo iskeä paniikki! Niin joo, mulla on haastattelu ens viikolla!
  14. Hei varmistuksena vielä, laitoitteko peruskouluja tohon DS230 lomakkeeseen?
  15. Nabbu, mun visiitit on ollu seuraavanlaisia; 2007-2010 kerran vuodessa 2-3vkoa kerrallaan 2011 kesällä 6vkoa 2011 lokakuu-tammikuu 3kk 2012 kesäkuu-syyskuu 3kk 2013 toukokuu 3vkoa Viime kesänä jouduin secondaryyn ja ei tosiaan ollu kovin mukava kokemus. Mulla ei ollu silloin näyttää mitään todisteita paitsi lentolippu takas (jouduin esim sanoon et ei oo töitä kotona odottamassa). Viime kuussa olinkin sitten ihan paniikissa ja varma, etten pääse maahan.. Mutta ei ollu mitään ongelmaa, melkein helpoin POE ikinä, pari peruskysymystä ja läpi. Luulisin siis, ettei sulla oo mitään ongelmaa, jos oot vaan pariks viikkoo menossa Nagoon, samanlainen kokemus oli mullakin. Mä ehdin vähän vilkasta niitä sen täyttämiä papereita ja ne näytti kyllä niin tyhjiltä, et meinas heti stressi iskee, et eihän tämmöset voi ikinä mennä läpi.. Mut tosiaan, ajattelin vaan, et ei oo muillakaan ollu mitään ongelmaa aiemmin, niin ehkä ne sit kelpaa. Eve, kyllä ne ainakin mun aikana hieman täris. Vähän pelotti kun se mun kuvaa leikkeli pienemmäks, et leikkaa naamaan ja pilaa koko kuvan Ja tekstit ei oikein meinannu lomakkeilla pysyä riveillään...
  16. Jee, mahtavaa Nagoon! Onnea! Mulla oli eilen se medikaali, sanonpahan vaan, et muistakaa että se Borgström merkkaa sen vesirokon....
  17. hanny Onnittelut!! Joo, mulla on ens viikolla aika Borgströmille. Toivottavasti menee hyvin! Täytyy olla tarkkana niitten papereitten kanssa.. nagoon Jee, hyvä et ootte saanu RFE:n jo eteenpäin, eikä se ollu sen vaikeempi!
  18. Tervetuloa Nabbu! Nagoon, voi ei Toivottavasti se uus RFE nyt tulee pian perille! Meillä ei oo edistyny asiat ollenkaan, mulla kestää vaikka kuinka kauan saada rikosrekisteriote Englannista.. Ärsyttävää. Mä lensin viime viikolla jenkkeihin kolmeksi viikkoa, POE oli LAX. Stressasin tosi paljon, kun mullahan ei oo Suomessa duunia ja oon asunu äidin luona tän hakemusajan, eli ainoot mikä mulla ois ollu näyttää oli NOA2 ja paluulippu. Multa ei kysytty muuta kun matkustanko yksin, matkan tarkotus ja kauanko oon. Ei yhtään mitään muuta! Olin hieman yllättyny, kun yleensä (ennen kun olin ees tavannu miestä) multa on kysytty esim. töistä ja millä maksan matkani... Ja oon tosiaan käyny täällä suht usein. Jos saat töistä kirjeen, et ne odottaa sun palaavan töihin matkan jälkeen + vuokrasopparin, niin helpottaa paljon. Kiitos furcalor!
  19. mrs. Cat, joo ehdottomasti treffataan sitten! Soitin Eiraan äsken ja eka aika ois ollu 7.5, eli kuten Eve sano, sinne pääsee ainakin nopeeta!
  20. mrs.Cat! Kiva kun oot vielä täällä, mä oonkin miettiny et mitä sulle kuuluu sinne Vegasiin
  21. Nagoon, kiva kuulla et tuli sentäs toi! Tottakai harmittaa varmasti, mut ainakin tietää, että pian se NOA2 tulee myös! Toivottavasti se on joku helppo juttu mitä ovat vailla. Joo, oonkin jo päivittäny meidän päivänmäärät VJ:hin Mun piti lähteä parin viikon päästä käymään Vegasissa niin et oisin tullu heinäkuussa takas, eli mä en nyt tiedä miten tässä ollaan etenemässä.. Lentoja pitää nyt kuitenkin muuttaa, en mä sentäs 3 kuukaudeks oo nyt lähdössä. Mietin, et jos menisin viikoksi, niin sais sitten sieltä palattua mennä lääkäriin. Toivottavasti maanantaina sais varattua lääkäriajan. Vähän stressaa, et millaset jonot lääkärille ja haastatteluun on.. Toivon tietysti et pääsisin mahd. nopeesti! Mun kavereille ois täydellinen ajotus, jos häitä pääsis viettää elokuussa.
  22. Tännekin semmonen ilmotus, et me saatiin eilen NOA2! Nagoon, onko teillä mitään kuulunu vielä? Tervetuloa Jennira ja onnea viisumitielle! Vaatii tosiaan hermoja vähän väliä, mutta on se sitten sen arvostakin.
  23. Tervetuloa Hanny! Ja onnea NOA2:sta! Te olitte kyllä onnekkaita. Silloin kun me lähettiin hakemus, CSC oli puolet Vermontia nopeempi, ja olinkin niiiiin onnellinen siitä.. Enpä oo enää. Noista verojutuista Heidi tossa jo kattavasti sanokin, mä en niistä sen enempää tiedä, niin ei mitään lisättävää. Tuuthan muuten kertoon medical käynnistäs sitten, tahtoo kuulla lisää stooreja!
  24. ^Joo, samaa oon tässä katellu.. Nyt ne nosti käsittelyajan 7.5 kuukauteen. Niin ja mitä nää "CSC on nostamassa käsittelyaikaa vuoteen" jutut olikaan.. No, lähempänä vuotta tässä aletaan pian oleen! Meillä on pian 5.5kk kulunu, eikä takuulla vielä kahden kk päästä ole mitään hyväksyntää tullu. Todellakin toivon, ettei toi 48000 oo totta. Se vasta onkin hienoa ensin odottaa monta kuukautta ennen kun saa edes selville, et just se oma case on vahingoittunu, ja sit alottaa koko homma uudelleen (vaikka ne kaikki näköjään pistetään digitaaliseen muotoon kun ne saapuu..) Viimesin uusin tieto tossa 48k topicissa on, että ainoastaan I130 caseja on kastunu.. Ketä ja mitä tässä nyt sitten uskoa, kun nää huhut on jo kaikkea mahdollista; 48000 vahingoittunu/minimal damage/CSC vaan kusettaa ja koittaa ostaa lisää aikaa/I130 kastu/lost some hardware... Kiitti hirveesti CSC, arvostan Tai Obamaahan tässä varmaan pitäis kiitellä.. Again, tässä tilanteessa EI oltais, jos mitään DACA bullshittiä ei ois ikinä tullu. Meillähän oli suunnitelmissa, et siippa tulis käymään Euroopassa, mutta päätettiinkin, et mä meen Vegasiin. Paree ois vaan päästä maahan prkl!! Ilmeisesti kannattaa vastata vaan siihen mitä kysytään, mutta ei valehdella. Jos ne ei mitään asiaan liittyvää kysy, niin ei niille tarvii mitään sanoa. Ite oon ajatellu asian niin, et jos ne jotain sanoo et aion jäädä maahan, niin on ainakin helppo sanoa, että haluan ja toimin ihan laillisesti ja K1 on käynnissä, oon jo näin kauan odottanu, etten todellakaan tekis mitään vaarantaakseni koko prosessia. Mä oon muuten koko ajan kuvitellu, et ne näkee koneelta, jos on K1 prosessi käynnissä, mutta VJ:llä ihmiset puhu, ettei ne näkis?
  25. Tervetuloa Carnival, kiva saada tänne lisää porukkaa! Teillä näyttää todisteiden suhteen hyvältä, varsinkin jos poikaystävä on tulossa tänne käymään ja saatte siitä lisää. Mua itseasiassa stressaa omat todisteet, kun ei passin leimojen, yhden boarding passin ja kuvien lisäksi ollu oikein mitään järkevää. Hotellivarauksissa ei ollu mun nimeä, käytin aina käteistä jne. Teillä on lisäksi pitkä suhde takana, Visajourneylla näkee paljon pareja jotka on tavanneet kerran ja ovat jo muutaman kuukauden kuluttua laittamassa hakemusta, eikä heillä oo mitään ongelmaa. Mussa on vähän pessimistin vikaa kans, mut hyvin tää menee kun koittaa olla liikoja stressaamatta! Tsemppä siis multakin! Lääkäriasiasta, mä oon meinannu mennä Borgströmille, mut nyt kyllä alko mietityttään Helteestä oon kans kuullu, et sillä on vähän erikoislaatunen huumorintaju, mut kaippa tuon kestää. Enemmän huolestuttaa toi perusteellinen tarkastus, kun tuntuu et oon kaukana terveestä, joten siltä osin herra B ois parempi. No, todennäkösesti meen sinne minne nopeemmin saa ajan.
×
×
  • Create New...