Jump to content
Naimisiin.info

Pilvilinna

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pilvilinna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pilvilinna

    Nizza

    Nizza on aivan upea kohde! Siisti ja mielettömät maisemat! Kävimme samalla reissulla myös Monacossa ja Monte Carlossa, Cannesissa, Saint Tropezissa, Antibesissa ja Esterelin vuoristoseudulla. Tänne menemme uudelleen!
  2. Matkaa Malediiveille suunnitellaan, häämatkaa.. Paketin hinta noin 2800, lennot+ majoitus+aamupala, 5 tähden hotellissa; Taj Exotica Resort & Spa, Kalevatravelsin kautta. Minkälaisissa budjeteissa nämä malediivien hinnat yleensä on kun puhutaan 5 tähden hotelleista.
  3. Joku kertoi olleensa Trou Aux Biches -hotellissa Mauritiuksella.. Nettisivuilla näkee kuvia hotellista, jossa on sellaisia mökkejä/bungaloweja.. onko nämä siis aina kokonaan itsellä käytössä siis "omia" vai onko mökeissä monta asukaspariskuntaa? Jos mökeissä on useampi kuin yksi pariskunta niin onko huoneissa yksityisyyttä ollenkaan? Kuuluuko äänet esim? Olisi kiva jos mökki olisi kokonaan oma! Mutta onkohan sellaisia edes.. Sauspo kirjoitti tuolla Häämatkat-osiossa Mauritiuksen hotelleista.. Ollaan tässä tultu samaan tulokseen että hotellit ei välttämätta olekkaan mitään huippuja, vaikka ovatkin 4 tähden hotelleja. Eli täytyy melkein olla se 5 tähteä, että ei tarvitse pettyä. Ollaan lueskeltu juuri tuolta TripAdvisorista kommentteja hotelleista. Jopa viiden (vai peräti kuuden) tähden hotelli, Oberoi, on saanut negatiivistä palautetta. Trou Aux Biches sai negatiivista palautetta huoneista; pimeitä, nuhjusia ja melu häiritsee. Eli ei kai tässä auta kuin varata tollanen luxus-hotelli, että ei tarvitse pettyä. Onhan se nyt surkeaa jos häämatkalla joutuu valittamaan hotellihuoneesta tai löytää vaikka karvoja tai pölyä sieltä sun täältä. Ollaan luettu, että Royal Palm on Mauritiuksen parhain (ja kalleimmasta päästä) hotelli, kuulemma kuuluisuuksien paikka. Mutta siihen varmasti voi luottaa, että saa rahoilleen vastinetta.
  4. Me ei olla kyselty Helin matkoilta pakettia, koska luin jostain hieman negatiivista palautetta kyseisestä toimistosta. Suomen matkatoimistosta ja Kalevatravelista odotetaan tarjousta. Ollaan tässä tänään monta tuntia oltu koneella ja etsitty kaikenmaailman nettisivuilta hotelleja siltä varalta että hinnat on liian korkeat pyytämissämme tarjouksissa. Ollaan rajattu hotellit länsi/luode/pohjoisrannikolle, koska siellä on lämpimämpää ja vähemmän tuulisempaa ainakin heinäkuussa eli kun siellä on "talvikausi". Alla muutama hyvä linkki. Hurjia hintaeroja on eri sivuilla ja järjestäjillä VOISIVATKO KAIKKI MAURITIUKSELLA OLLEET ANTAA VINKKEJÄ HYVISTÄ, UPEISTA, ROMANTTISISTA 4-6 TÄHDEN HOTELLEISTA?? http://www.lhw.com/ http://www.mauritius.com/Weddings/2006/ http://www.wardhouses.com/wardhouses/searc...l=3&LstID=1 http://www.beachcomber-hotels.com Tässä muutamia mitä ollaan harkittu: The Oberoi Taj Exotica Royal Palm Paradis Hilton Legends Voile dOr Trou Aux Biches Sands t. hotelleista sekaisin"
  5. Millaisia hääasuja yleensä käytetään Mauritiuksen häissä? Naisten osalta olen jo tällä palstalla lukenutkin, että ihan hyvin käy valkoinen iltapukukin. Mutta entäpä miehelle? Käytetäänkö mustaa pukua ja valkoista paitaa? Vai voiko olla vain housut ja valkoinen paita? Entä kravatti? Kengiksi taitaa parhaiten soveltua jotkin varvassandaalit
  6. Niimpä mekin viimeinkin ollaan päästy ratkaisuun eli mennään naimisiin Mauritiuksella heinäkuussa! Pari viikkoa ollaan tiiviisti etsitty netistä hotelleja ja laitettu niihin sähköpostia. Halutaan sellainen hotelli, jossa on hääkoordinaattori. Yllättävää oli, että kaikkiin ei olla saatu vastausta ollenkaan Ja osa hotelleista kehotti ottamaan yhteyttä johonkin Suomen matkatoimistoista, joilla on kyseinen hotelli omalla listallaan. Eli halusivat itse meidän käyttävän "välikättä". No onhan se jotenkin luotettavaa niin.. Parhaiksi vaihtoehdoiksi Suomessa ollaan havaittu Suomen matkatoimisto, Kaleva Travels ja e-bookers. Viimeisiä tarjouksia tässä odotellaan. Me halutaan 5 tai 6 tähden hotelli rannalta ja näissä yleensä on kaikissa oma hääkoordinaattori. Eli niitä jotka suunnittelevat häitä, niin suosittelen kyllä heti ottamaan yhteyttä (jos haluatte säästää aikaa) noihin yllä mainittuihin suomen matkatoimistoihin
  7. Hei kaikki Mauritiuksen häistä paremmin tietävät! Arean kautta hääpaketti maksaisi noin 500 euroa eli kattaa järjestelyt. Siihen lisäksi esim. morsiuskimppu 73 €, miehen kukka 10 €, valokuvaus (36 kuvaa+negat+albumi) 288 €, hääkakku 90 €. Onko teidän mielestä kallista? Miten te oletta nämä hääjärjestelyt tehneet? KUn tuntuu niin monimutkaiselta kun ei tiedä näistä asioista mitään.
  8. Kiiwi! Mitä arvelet, kuinka monta päivää aiemmin varsinaista hääpäivää on hyvä olla perillä Mauritiuksella, jotta kerkiää kaikki asiat hoitaa kuntoon? Onko hinnoissa suurikin ero, kun esim. käytitte paikallista järjestäjää tai olisitte käyttäneet matkatoimistoa? Tiedätkö siellä hotellia, joka olisi järjestänyt myös hääjutut teidän puolesta?
  9. Olen lueskellut näitä Mauritius-juttuja täällä. Olettako ajatelleet tätä e-bookersin tarjoamaa hääpaketti-mahdollisuutta Mauritiuksella. Tässä nettisivu: http://content.ebookers.fi/luxury/wedding.html Mitä mieltä olette? Miksi olette käyttäneet tätä mahdollisuutta tai vaihtoehtoisesti miksi ette ole? Onko hinnoissa suuria eroja? Ainakin e-bookersin kautta itse pääsisi helpommalla... Tässä itse pohdiskelemme, että otammeko hääpaketin joltain tarjoajalta vai teemmekö kaiken työn itse..
×
×
  • Create New...