Jump to content
Naimisiin.info

CCrystal

Morsian
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

About CCrystal

 • Birthday 05/03/1991

Profile Information

 • Gender
  Female

CCrystal's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Isä saattaa puoleen väliin ja loppumatka sulhon kanssa. Olen todella onnellinen, että isä suostui saattamaan. Vähän kyllä pelottaa, ettei se päästä irti, pienestä pitäen on siitä vitsaillut!
 2. Meillä istutaan ns. U-muodossa, me päässä ja suvut omilla puolillaan. Meille tuli vähän poikkeuksellinen istumajärjestys, ei oikein käytetty vastakkainistumissääntöä, vaan aseteltiin vieraat miten soveliaaksi katsottiin.
 3. Meidän huomenlahja toisillemme on koiranpentu.. mutta aion siitä huolimatta varmaan käydä tatuointilahjakortin hakemassa "lisukkeeksi".
 4. Meidän 35 vieraasta noin 8 jätti ilmoittamatta mitään. Yksi perhe ilmoitti kaksi päivää vp.päivän jälkeen ettei pääse. En voi ymmärtää miten joku viitsii jättää ilmoittamatta, kun aikaa oli se kaksi kuukautta ja kutsussa selvästi luki, että olisi hyvä ilmoittaa pääseekö vai ei. Olen kyllä sitä mieltä, että koska eivät MITÄÄN ilmoittaneet, on turha tulla paikalle. Peräänkään ei ruveta soittelemaan.
 5. Minä tilasin liitutaulutarraa netistä, ja isä teki vaneerista oikean kokoiset/muotoiset alustat, johon tarra liimattiin ja tadaa, saatiin just sellainen liitutaulu kun haluttiin. Ja vielä halvalla Viiksiä yms. tulostin netistä ja ne piakkoin liimaan kartongille ja kiinnittelen varmaan teipillä tai jollain tikkuihin, jotka varmaan värjään turkoosiksi tai valkoiseksi. Mitä te olette käyttäneet kuvauksen taustalla?
 6. Me vaan työnnetään isoon kulhoon paljon omareita ja se on siinä!
 7. Olen niin onnellinen, että meillä suunnitellaan koko häät yhdessä. Toisaalta sulhon ei hirveästi edes tarvitsisi olla mukana suunnittelussa, kun meillä on muutenkin niin samanlainen maku ja toiveet, mutta on se mahtavaa yhdessä tehdä sekin.
 8. ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät(turkoosit), laukku, viitta yms.) ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina perjantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa itse suunnittelemme kaiken sen vähän mitä nyt haluamme, kaasoja pyysin järjestämään kenkäleikin, kun sitä ei itse oikein viitsi ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta ihan kotona vaan kahdestaan (+koira:D) - morsiamen huntu - isän saattaminen - ruusukimppu yksi ainokainen lilja vain + jotain vihreää hörsöä - hääkarkit, karkkibuffa ihan vaan omareita kulhossa, lasketaanko niitä edes varsinaisesti hääkarkeiksi.. - hääauto ihan oma auto vaan bestmanin ajamana - hääparia esittävä hääkakunkoriste - kimpun ja sukkanauhan heitto - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan tai ystävän toimesta? hyvin pienimuotoisesti - itse väkerretyt askartelut - bändi - maljapuheita (en osaa sanoa, puhukoon jos tahtovat, mutta odotukset eivät ole suuret) - riisin tms. viskomista - istumapaikkoja/pöytäjärjestystä - tienvieruskylttejä - ylikoristeellista hörpellystä - kirjallista hääohjelmaa mitä sitten lieneekään.. Kaikki meille "turhat" perinteet on jätetty pois Muoks. Otettu yliviivaus pois kohdasta kimpun/sukkanauhan heitto, kun tulee sittenkin, koska ei keksitty muutakaan ohjelmaa yhteen väliin ja isän saattaminen varmistui! Nyt kun tuota listaa katsoo, niin aika perinteikkäät häät tulee, mutta leikkien puuttuminen on varmaan se suurin poikkeus.
 9. Oma sulhoni oli polttareissaan pari viikkoa sitten viety strippibaariin ja hänelle oli maksettu sylitanssi. Mies sen minulle heti seuraavana aamuna kertoi, vaikka seurue oli puhunut, ettei kerrota. Arvostan rehellisyyttä ja olen onnellinen, että hän pystyy minulle sellaisen asian kertomaan. Inhottaa siinä se polttariseurueen painostus ja se, että miksi sinne oli pakko mennä. Ärr. Asiaa en hyvällä katsonut ja riitahan siitä tuli, mutta kun asiat sai puhuttua selviksi, on helppo antaa olla ja unohtaa. Kyllähän se v*tuttaa ja paljon, mutta se oli ja meni ja eteenpäin on mentävä. Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Sulhoni osaa puhua kauniisti ja tiedän, ettei hän muita naisia halua, vaikka hän kerran elämässään vieraalta sylitanssin saikin. Samoissa polttareissa oli sulhasen bestmanillekkin maksettu sylitanssi, siitähän ei bestmanin vaimo ilahtunut. Sanoin kyllä sulhollenikin, että jos naimisiin menon jälkeen tuollaista tapahtuisi, en suhtautuisi ollenkaan näin hyvin siihen enää. En ymmärrä miksi ylipäätään pitää käydä strippibaarissa sylitanssi ottamassa, kun kaikki varmasti tietää, minkälaista kitkaa se hääparille tulee aiheuttamaan. Muoks. Ja oma sulhoni ei siis ole yhtään sellainen ihminen, että menisi strippibaariin, mutta se oli se seurueen painostus ja humala, mikä sai hänet suostumaan.
 10. Meidän tuleva menu: sillivati lämminsavulohi graavilohi vihreä salaatti kanasalaatti kinkkumakaronisalaatti porsaan ulkofile + kastike uunikasvikset uudet perunat lihapullat patonki + tzatziki leipää vesi, maito, mehu, kotikalja, sangria (itse tehdään) Hinnaksi tulee 23,5e/henkilö. Tuttu tekee sitten hääkakun (mansikka-valkosuklaa) ja iltapalaksi teen itse mm. voileipäkakkua
 11. Minulla oli ihan ookoo polttarit, mutta myönnettäköön, että olisin vähän erilaiset halunnut. Olin esittänyt kaasoilleni ohimennen muutamia toiveita, mutta siitä huolimatta muutama itselle tärkeämpi asia jäi toteutumatta. Olisin nimittäin halunnut yöksi kotiin. Mutta menimmekin Tallinnan 22h risteilylle. Olisin myös kaivannut jotain äksöniä (kuten kenties benji-hyppy, ratsastusta tms), mutta menimme "vain" laivalle bilettämään. Minä kun en ole hirmuinen bilehile ollut enää pariin vuoteen. Mutta kaikista tärkein toiveeni kyllä toteutui: Hauskaa yhdessäoloa 3 parhaan ystäväni kanssa. (ja hyvää ruokaa buffetissa!) Joten eivät ne ollenkaan huonot polttarit olleet!
 12. Viime kesänä sulhaseni oli bestman ja polttareissa laittoivat silloisen sulhon mm. ajamaan lasten pyörällä keskustaan myymään jotain, en muista mitä, ja rahoilla piti sitten ostaa morsiammelle kukkia torilta ja hikinauha r-kioskilta. Kävivät myös Mikkelin Xon-puistossa, jossa sulho joutui katapulttiin! Sitten oli perinteistä saunomista mökillä, tulevalle vaimolleen rakkauskirjeen kirjoittaminen ja loppuilta kului paikallisessa baarissa. Syömässäkin jossain välissä kävivät. Omalle sulhaselleni järjestettiin pari viikkoa sitten polttarit, joissa seurue haki sulhon kesken viikonlopputöiden. Sulholle annettiin 15e rahaa, joilla piti käydä kirpputorilta ostamassa itselleen vaatteet. Niissä vaatteissa päivää jatkettiin mm. keilauksen merkeissä, ja kävivät jossain paikassa ottamassa sylitanssinkin (mur!). Söivät jossain ja saunakin oli varattuna ja ilta päättyi paikalliseen baariin.
 13. Hääkimppuni maksaa n. 6e (valkoinen lilja ja jotain vihreää lisuketta), sulhasen ja bestmanien vieheet n. 10e kpl ja heittokimppu alle kympin, kokonaishinnaksi kaikille kukille tulee siis 40-50e! Oikein tyytyväinen olen
 14. Noh, meidän pienistä häistä tuleekin vielä pienemmät, 36 henkilöstä ilmoittautui 25 Mietiskelin tuossa aikataulua, niin voiskohan se mennä niin, että kun kirkosta saavutaan juhlapaikalle -> onnittelumalja -> ruokailu -> "kenkäleikki" (kumpi-kysymyksiä siis, pitopalvelun astioiden keräämisen ajaksi) -> kahvi/hääkakun leikkaus -> ja siinähän se kaikki, aikaa tähän menee arviolta noin 2-3 tuntia, jonka jälkeen kello on 7 tai 8, mitäs ihmettä sitten tehdään kenties häätanssi jo siinä ja sitten aletaan juhlimaan?! Meillä kun ei muuta ohjelmaa ole ja hääbingokin on koko ajan käynnissä. Kaipa se näin voi mennä. Mites muiden pienien häiden aikataulu?
 15. Hauskaa, että muillakin on pieniä häitä tiedossa. On kiva lukea miten muut aikovat kaiken tehdä Me pohdittiin tossa toissapäivänä taas lopullista vieraslistaa ja sanoin sulhaselleni, että en millään haluaisi hänen enonsa tytärtä meidän häihin, kun tämä tytär ei minua tervehdi vaikka jossain nähtäisiinkin. Hänen pitäisi minut kyllä jo tietää/tuntea, kun samoissa sukujuhlissa on oltu, mutta ei vaan tervehdi. En voi sietää tuollaista käytöstä ja sanoin, että mielelläni en häntä meidän häissä katselisi meidän häät on kuitenkin muutenkin vain läheisten ihmisten kesken järjestettävät. Joten ehkä laitetaan pelkälle enolle kutsu, jos niin kehdataan tehdä. Toisaalta tällä enolla on toinenkin tytär, ala-asteikäinen, joka saisi kyllä tulla, mutta eihän sitä voi vaan toista tytärtä kutsua kun asuvat (vissiin) saman katon alla kaikki. Mur, kun ärsyttää! Mietityttää myös, että mitähän ohjelmaa häihin keksii, kun en halua mitään ryöstöjä tms. Minkälaista ohjelmaa muiden pienissä häissä on ollut? Ajateltiin myös sitä ns. PhotoBooth-pistettä meille, se kuulostaa kivalta.
×
×
 • Create New...