paupa

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

paupa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täällä kanssa yksi Las Vegas-morsian. Meidän piti alunperin viettää ravintolahäät täällä Suomessa, mutta sitten mieheni innostui häistä Vegasissa, kun on ollut siellä työreissulla pari kertaa. Onko kenelläkään kokemusta paikallisista valokuvaajista? Kun niihin paketteihin näytti kuuluvan vain muutama kuva itse paikan päällä ja haluaisin myös kuvia meistä ympäri Vegasia. Ollaan kahdestaan lähdössä, niin pitäisi jotain keksiä.
  2. Todellakin haluan polttarit. Ensimmäisellä kerrallani polttarit olivat täysi fiasko. Kaasoni oli suunnitellut ne sillä perusteella mistä luuli, että pidän tai mistä hän itse piti. Illalla hän vain itki ja syytti minua kaikesta. Uskon, että tällä kerralla saan hyvällä tapaa ikimuistoiset polttarit.
  3. paupa

    Mikä siinä on?

    Minä olen menossa myös toista kertaa naimisiin. Ensimmäinen avioliittoni oli todellakin erehdys. Näin jälkeenpäin uskon, että menin naimisiin vain yhteisen poikamme takia. Riitelimme todella paljon ennen häitä ja miettisin monta kertaa häiden perumista. Laitoin avioeron vireille 4kk häiden jälkeen. Olisi pitänyt vain uskoa sitä pientä ääntä sisälläni aikaisemmin. Kun tapasin nykyisen mieheni tiesin heti, että hän on se oikea. Tunteeni ovat aivan erilaiset ja odotan innolla häitämme ja elämäämme avioparina. Miehelleni häät ovat ensimmäiset, joten pidämme isot juhlat. En pelkää sitä mitä sukulaiseni ajattelevat, kun "taas" menen naimisiin. Uskon, että he ovat onnellisia puolestani.
  4. Ensimmäinen ostos häihin oli laukku. Ostin sen alunperin aivan muuta tarkoitusta varten, mutta sitten totesin että voisin pitää sitä häissäni. Itseni tuntien olen jo henkisesti varautunut ostamaan toisen laukun lähempänä hääpäivää, kun keksin kuitenkin jonkun syyn miksi laukku ei sovikaan hääpukuuni tms.
  5. Mekin haaveilemme ravintolahäiden helppoudesta. Tarkoituksenamme on myöskin tarjota ainoastaan alkumaljat + ruokajuomat. Sukulaisemme tulevat pääasiassa kauempaa ja eivät muutenkaan juo hirveästi, tai ollenkaan. Kavereiden kanssa siirrymme sitten juhlapaikalta jatkopaikalle.
  6. Meillä on 5 vaihtoehtoa ja yksi niistä on ylitse muiden. Tarjouksen saamme tuosta suosikista vasta ensi vuonna, joten ei auta muu kuin odotella puolisen vuotta. Ja jos tarjous onkin liian hintava meille, niin sitten on noi 4 paikkaa varalla ja toivottavasti vielä vapaana. Ärsyttää kun joutuu odottamaan niin kauan.
  7. Mun anoppi on myös todella ihana. Kun ilmoitettiin hänelle, että hääpäivä on sovittu niin hän totesi " Olettekos nyt aivan varmoja, kun se on niin paljon helpompi erota, jos ei ole naimisissa" ja vielä jatkoi perään " Siis en tietenkään tarkoita, että teille tulisi joskus ero, mutta ei sitä voi koskaan tietää." Suhteen alussa loukkaannuin aina jostain sanomisista, kun oltiin anopilla kylässä. Nykyään en enää jaksa välittää, kun hän kuitenkin tykkää minusta todella paljon. Mieheni on siis iltatähti ja hänen ainoa poikansa.
  8. Meille tulee melkein 3 vuotta.
  9. paupa

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Meillä mies kosi sanoen "Tuletko vaimokseni?". En olisi ikinä suostunut kihloihin, jos se ei olisi ollut lupaus avioliitosta. Kosinnan jälkeen päätimme häävuoden. Aydan kanssa samoilla linjoilla siis olen.
  10. Alustavan kutsuvieraslistan mukaan kutsuttavia olisi 95, mutta häämme ovat vasta elokuussa 2015. Kahdessa vuodessa voi toisiaan tapahtua mitä vain. Budjetti olisi 10000e. Mihin ei sisälly häämatkaa, mutta katsotaan sitäkin nyt vielä.
  11. Hääpuvulla mennään toistamiseen.
  12. paupa

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Meillä häät 1.8.2015. Juhlapaikkoihin olen lähettänyt jo tarjouspyyntöjä, mutta sieltä suosikkipaikasta ei ole vielä vastattu.