Jump to content
Naimisiin.info

Aleksandra2014

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Aleksandra2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli Peten Pitoässät omissa häissämme suomenlinnassa. Erityisesti annan kiitosta ihanille ja palvelualttiille työntekijöille. Tarjoilijat hoiti kaiken ajatuksennopeudella ja tekivät myös paljon ylimääräistä, mikä ei varsinaisesti olisi kuulunut heidän hommiinsa. Ruoka oli hyvää! Plussaa myös siitä ettei morsiameen hermostuttu vaikka vaihteli ruokalajeja menussa aikas monta kertaa ennen häitä... Ehdottomasti suosittelen kaikille!
  2. Ihanat häät Tenaljissa vietetty! Ei ollut Rinku yhtään liian pitkä matka kävellä kirkolta. Siinähän ehtii vain ihailla upeaa suomenlinnaa. Kannattaa kuitenkin varata auto invakuljetusta varten jos on vanhempia ihmisiä. Meillä oli siis meidän oma auto, millä kuljetettiin mummot paikalle. Mummot käveli kuitenkin takaisin päin itse, kun menivät jt-linen lautalla kotiin (sehän on vähän lähempänä). Sieltä kirkolta on muuten melkoinen käppäily morsiamelle ja sulhaselle. Meillä oli omien vieraiden lisäksi hurjasti turisteja hurraamassa kirkon ulkopuolella. Ja matkalla tenaljin turistit otti kuvia ja onnitteli .
  3. Heippa Majm! Itsekin olen miettinyt tota koristelua, mutta tullut siihen tulokseen, että tila on niin näyttävä ettei se tarvi suurempia ponnisteluja. Kukat pöytiin ja vähän jotain merihenkisiä koristeita ja siinä se. Oon googletellut aikas paljon hakusanoilla tenalj von fersen + blogi niin olen löytynyt paljon kivoja kuvia häistä tenaljissa. Ja kaikissa kuvissa paikka näyttää edelleen ihanalta..
  4. Minä täällä taasen kyselen. Yritin selvittää milloin nuo autopaikat tulevat varaukseen.. Jostain syystä KUKAAN suomenlinnanlautoilla tai HSL:llä ei tiedä. Osaisiko joku kertoa missä kohtaa nuo paikat ovat tulleet aikaisempina vuosina varaukseen (siis kesän osalta)?
  5. Selailin itsekin syksyllä noita pitopalvelu-ketjuja ja päädyin lopulta Peten pitoässiin (täysin naikkareiden arvioiden perusteella), mutta häät on tosiaan vasta tulossa joten en tiedä kuinka tulee käymään.
  6. Tuoreita kokemuksia kaipaillaan täälläkin. Tenalj varattu heinäkuulle 2014. Nyt vaan jännittää kaikki säätäminen lauttojen ja kamojen roudauksen kanssa...
  7. Ja palailin vielä kertomaan, että erittäin kauniit sormukset myös saatiin!
  8. Itse suosittelen Korus Designia. Hieman erilaisia (mutta ah niin kauniita!) sormuksia. Ja hirmu ihanaa palvelua Ensi viikolla pitäisi sormukset saada itselle, joten sitten viimeistään tietää kuinka hyvää jälkeä tuli.
  9. Juuri tuli tarjous Peten Pitoässiltä ja oli mukavan selkeä ja ymmärrettävä. Kaikkien pitopalveluiden kohdalla näin ei voi todellakaan sanoa...
  10. Jännittävää! Juuri kilahti fersenin varausmaksu tililtä humps! Kuvittelin että kesä 2014 olisi vielä kaukana, mutta niin vaan oli enää pari hassua lauantaita vapaana. Onneksi löytyi vielä sopiva. Ihana paikka!
×
×
  • Create New...