Rouva2013

Morsian
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Rouva2013

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 10/04/74

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. Olenko ainoa, joka ihmettelee noiden kortsujen laittamista wc-koriin? Ei tulisi mieleenkään harrastaa seksiä toisten häissä (eikä itse hääpaikalla omissakaan häissä). Ihan rehellisesti sanottuna toivon, että meidän vieraatkin jättävät nuo hommat kotioloihin tai minne ikinä häistä menevätkään.
 2. Enkö tosiaan ole vielä vastannut tähän? Meidät vihitään 13.7.13 Iitin kirkossa.
 3. Mä olen kanssa oikein hyperitkuherkkä. Mun kyyneleet eivät liity vain suruun, myös ilo ja onni takaavat kyynelryöpyn. Nyt olen yrittänyt mielikuvaharjoitella ja siedättää itseäni kuuntelemalla häämarssia youtubesta. Mietin vaan, että mihin sen mahdollisen nenäliinan voi kätkeä, kun en alttarille ota mitään laukkua. En myöskään halua näyttää koomiselta vetämällä nenäliinaa rintsikoista.
 4. Sain tutulta hänen häistään jääneitä pilttipurkkeja. Purkit ovat liloja ja minä haluaisin maalata ne punaisiksi. Millä maalilla se parhaiten onnistuisi?
 5. Iso kiitos, Marko! Nyt löytyi, mitä etsinkin.
 6. Googlehaulla löysin, että virallinen nimi on Te Deum, H 146. Mistään en löydä suomenkielisiä sanoja enkä edes nimeä, vaikka tiedän niiden olevan olemassa. Olisin hyvin kiitollinen avusta!
 7. Ehdottomasti haluan wc-korit meillekin. Olisiko lisää vinkkejä tuohon miesten korin sisältöön?
 8. No. Mä menen. Mistään kuolemasta ei ole koskaan ollut puhetta, eikä puhuta nytkään. Tuosta tuli mieleen, että näin kolmannella kerralla en tarvitse isää saattamaan. Sanoin sulhaselleni, että oikeastaan ex-mies voisi tulla luovuttamaan mut. Saatesanoiksi kävisi vaikka Samppa Linnan sanat: "Saa käyttää mut ei oo pakko!" Mun sulhasen huumori kesti. ;D
 9. Minulla siis on 3. avioliitto tuloillaan. Ensimmäisen eron jälkeen pidin mieheni nimen, tykkäsin nimestä ja lapseni olivat saman nimisiä. Toisen kerran avioituessani otin silloisen mieheni nimen. Ajattelin sen olevan loukkaavaa aviomiehelleni, jos olisin pitänyt ex-miehen nimen. Avioliitto oli aivan kamala ja eron jälkeen halusin vaihtaa nimeni. En kuitenkaan lasteni isän nimeen takaisin, mutta en myöskään tyttönimeeni. Ei siinäkään mitään vikaa olisi ollut, mutta menin lasten isän kanssa niin nuorena naimisiin, etten enää kokenut olevani se sama ihminen, kuin viimeksi tyttönimellä ollessani. Otin isoäitini tyttönimen. Maksoi tosiaan sen noin sata euroa. Maistraatille hieman yli 90 euroa ja seurakunnille virkatodistuksista, joilla sukulaisuus todistettiin. Olin ajatellut pitää tämän nimen lopun elämääni, mutta sulhaseni toivoo, että otan hänen nimensä. Otankin. Kaksoisnimeä harkitsin, mutta meidän nimemme kuulostavat kamalilta yhdessä. Ehkä olen siinä mielessä vanhanaikainen, mutta tosiaan haluankin olla mieheni kanssa saman niminen.
 10. En ostaisi. Ex-miehen kanssa teetettin upeat paksut kihlasormukset molempien vanhempien vihkisormuksista. Se tuntui äärimmäisen romanttiselta silloin. Nyt olen puolileikilläni miettinyt, oliko niissä huonoa karmaa, kun molempien vanhempien liitot olivat onnettomia ja meidän liittomme kuin suoraan helvetistä. Nykyisen sulhaseni kanssa ostimme uudet sormukset.
 11. Itse maksamme. Ikää on jo sen verran, ja minulla jo 3. avioliitto. (Tosin ihan ensimmäiset häät. Edelliset vihkimiset olivat hyvin koruttomia.)
 12. Onko tuoreempia kokemuksia / vinkkejä?
 13. Meille tulee noin 50 henkilöä.
 14. Minä astelen kolmanteen avioliittooni 38 vuotiaana. Mieheni avioituu ensimmäistä kertaa 52 vuotiaana. (Ensimmäisellä kerralla olin 21).