avista

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About avista

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mulla on tilauksessa tää. Sopii hyvin näin pienen vauvan äidille..
 2. Mielenkiintoinen ketju, en nimittäin oo osannut yhtään miettiä missä bändi taukonsa viettää tms. Meillä häät on ravintolassa, jossa ei kyllä mitään backstagea löydy. Meillä on kuitenkin aika kokenut bändi ja ovat joskus kyseisessä ravintolassa keikkailleet eli kaipa itse tietävät sitten missä taukonsa viettävät.
 3. Ainakin toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Isäntä ei välttämättä oo kaupallisin tyyppi, mutta melko hyvin on yhteydenpito toiminut. Varausmaksusta laskua ei koskaan muistanut meille lähettää ja ekasta tapaamisesta myöhästyi puoli tuntia, mutta muuten ok. Itse kannattaa varautua kyselemään asioita, niin sitten isäntä innostuu kertomaankin jotain. Muuta henkilökuntaa ei ole nähty. Juuri eilen käytiin siellä mittailemassa pöytiä ja muokkailemassa menua. Juuri ennen häitä käyn tekemässä heille mallikattauksen pöytään ja heillä henkilökunta sitten koristelee pöydät haluamallani tavalla (tietty siis vien ne koristeet sinne). Saas nähdä miten kaikki toimii.. Toki alkoholin tarjoilu on kallista verrattuna itsehankittuihin juomiin, mutta meillä oli tarjous myös Upseerikerholta ja niihin hintoihin verrattuna Hollolan Hirvi on edullinen. Meillä on viinit ja oluet ruoan kanssa ja lisäksi jaetaan vieraille drinkkilippuja..
 4. Meillä talvihäissä teemana höyhenet ja väreinä valkoinen ja hopea. Yksinkertainen ja tyylikäs koristelu mutta toivottavasti myös tunnelmallinen monien tuikkujen ansiosta. Meille tulee myös ilotulitus (minkä sulhanen halusi ehdottomasti) ja tähtisadetikut kirkosta poistumiseen. Hääautona valkoinen limusiini.
 5. Mä ajattelin kävellä yksin. Luovutus tuntuu musta niin teennäiseltä, kun meillä on yhteistä elämää takana 10vuotta ja kaksi lastakin. Mies saa odotella alttarilla, mä haluun kaiken huomion yksin.
 6. Mä haluisin ehdottomasti suklaakakun. Joko mudcake, sacher tai moussekakun. Onko kellään ollut? Kuvia ois kiva nähdä, ravintolaan pitäis antaa jotain ohjeistusta ja pää on ihan tyhjä. Voiko kakun koristella oikeilla ruusuilla?
 7. -Mii- Aivan ihania kuvia ja yksinkertaisia toteuttaa!!
 8. Oi miten hienoja kutsuja täällä on, huomaa että on panostettu. Siis kun omiin kutsuihini vertaan..
 9. Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2013 Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Halusin jotain muuta kuin isot kesähäät (tämä oli miehen toive aluksi), joten meille tulee pienehköt talvihäät. Olen syntynyt talvella ja tottunut juhlimaan tunnelmallisesti kynttilänvalossa. Meillä tulee myös 10vuotta yhteistä elämää täyteen helmikuussa, joten omasta mielestäni oli helppo päätös. Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ei oo ihmetellyt kukaan, ainakaan ääneen. Päinvastoin, moni vieraista on sanonut, että kiva kun on jotain mukavaa tiedossa talvellakin. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Lunta maassa (ei taivaalta) ja kevyt pakkanen, saa nähdä sitten.. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Paljon kynttilöitä, kukissa/koristeluissa/kaunistautumisessa käytettty höyheniä (jotka mielestäni sopii hyvin talveen). Juhlapaikka tunnelmallinen vanha navetta ja sisäänkäyntiin ulkotulikuja. Kirkosta poistuttaessa sädetikut (ehkä) ja illalla ilotulitus. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Parasta on tunnelmallisuus ja erilaisuus, vaikka toki yleistyvät koko ajan. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? En vielä tiedä, meillä on pienet lapset, joten ehkä keväämmällä joku pidennetty viikonloppureissu.
 10. Todennäköisesti otan ripsien pidennykset ennen häitä, mutta ne on ollut mulla ennenkin että silti näytän omalta itseltäni. Enkä mitään superpitkiä ripsiä vaan "luonnolliset". Oon mä kevyttä ruiskurusketustakin miettinyt, koska häät on talvella eikä siis oo yhtään rusketusta. Muuten kyllä luonnollinen meikki ja ranskalainen manikyyri ja hiuksiin toki väri- ja hääkampaus, mutta niin että näytän omalta itseltäni. Ihoa oon hoitanut jo nyt extra hyvin ja toivon että iho hehkuu virheettömänä hääpäivänä..
 11. Nostelenpa tätä ketjua. Onko kellään kokemuksia Vierumäen Scandic hotellista? Me varattiin sieltä tänään niiden paras huone, mutta ei olla koskaan käyty ko. hotellissa. Ensin mietittiin tietty Helsingin hotelleja, mutta siirtyminen yöllä ei houkuta yhtään..
 12. Meillä häiden aikaan pienempi tasan 9kk ja vanhempi 3v. Menevät hoitoon yöksi, todennäköisesti mun äidille, nuorempi ehkä käy "harjoittelemassa" kerran etukäteen. Nähdään kuitenkin monta kertaa viikossa että ihan tuttu paikka vauvallekin. Tai saattaa olla että mun vanhemmat tulee lasten kanssa meille. Joka tapauksessa vietetään hääyö kaksin hotellissa. Häämatka on varmaan sitten pidennetty viikonloppu Euroopassa, Pariisiissa tai jossain, ja sinne lähdetään sitten koko perhe. En osaa/halua vielä viettää pidempää lomaa ilman lapsia.
 13. Me varattiin just tänään hääsviitti suklaineen ja shampanjoineen. Huoneen saa pitää kolmeen asti eli ei tarvi heti aamulla pakata kamoja. Meillä on häissä mukana meidän omat pienet lapset, joten krapulaa tuskin tulen potemaan eikä varmaan juhlita yli puolen yön. Ei houkuta mennä yöllä kotiin ja liukastua pikkuautoon.. Tietty kun meillä kotona niin moni asia pyörii lasten ympärillä, niin tuntuu että hotellissa voi rauhassa viettää aikuisten aikaa..
 14. Meillä on siellä häät helmikuussa, voin sitten kertoa kokemuksia. Ruokaa on mulle ainakin kehuttu monelta taholta ja ystäväni oli siellä kesällä vieraana ja tykkäsi kovasti.