butterfliee

Morsian
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About butterfliee

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/12/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Olen käyttänyt Mäkisen Piiaa ja voin lämpimästi suositella. Ohjailee ainakin Leidissä, joten jos on mahdollista niin käy tsekkaamassa vaikka Piian tunti ja käy kurkkaamassa nettisivut. Tosi vaikeaa on löytää sellaista pt:tä joka ei ole sidoksissa mihinkään kuntokeskukseen ja keneltä löytyy tilaa uusille asiakkaille.
 2. No nythän voin kirjoittaa oikein lämpimät suosittelut meidän juhlapaikasta: Einon pirtti
 3. Meillä on isä kamala jännittäjä, joten ei pahemmin edes mietitty asiaa ja jostain syystä en kokenut tärkeäksi, että isä luovuttaa vaikka meillä tosi hyvät välit onkin. Jotenkin vanhanaikasta. Meillä käveli kaasot edellä ja me tultiin yhdessä perässä. Mulla oli pitkään ajatuksena, että mies näkee vasta alttarilla, mutta olisi mennyt niin hankalaksi toteuttaa niin eipä ollut ongelmaa sitten siitäkään
 4. Kirjottelinkin jo tuohon toiseen ketjuun, että meillä oli ensin hevoskievari vaihtoehtona, mutta valitettavasti hinta (ja ravintolaviinakset) tuli esteeksi. Ratsastamassa ollaan käyty useamman kerran ja sitä kautta meille tilat esitelty. Satuhan on aivan mahtava tyyppi ja puitteet aivan ihanat. Eikä ne menutkaan pöllömmältä vaikuta Tulkaahan ihmeessä tähän ketjuun sitten kertomaan miten häät meni jos ei keneltäkään hääkokemuksia löydy.
 5. Meillä oli häät Nokialla, Sarkolassa Vahalahden Päivölässä ja me tykättiin hirveästi. Vuokran hintakin oli pe-su vain 280€ ja astiat 100hengelle maksoivat 100€ (oli helpompaa sieltä ottaa, kuin että pitopalvelu olisi raahannut). Juhlapaikalla saa olla niin myöhään kuin haluaa ja omia juomia sai ihan vapaasti tarjota. Mekin käytiin katsomassa Päivölää, mutta hiukan häiritsi, kun siinä oli heti se talo vieressä. Vahalahden Päivölä Sarkolassahan on sitten myös Talolan tila Talolan tila Sen takia tuota Sarkolaa tutkailtiin kun mun mielestä Suoniemen kirkko on aivan ihastuttava vanha puukirkko ihanalla paikalla.
 6. Itse ei ole häistä kokemusta, mutta omiin häihin pyydettiin tarjous ja ratsastamassa ollaan käyty pari kertaa ja meille on tilat esitelty. Aivan ihana paikka, mutta valitettavasti meille tuli hinta ja ravintolatarjoilu (siis juomapuoli) esteeksi. Mutta mahtavat on puitteet mun mielestä.
 7. Meillä oli aika rennot häät ja haluttiin, että fiilis löytyisi heti alkumaljoista lähtien ->
 8. Tässä jotain muita juttuja meidän häistä joissa teemana siis oikeastaan maalaisromantiikka: Pukuna mulla oli Odd Mollyn berry mekko kalkin värisenä ja alle laitoin tylliä niin tuli vähän juhlavampi. En ole mikään kermakakkumekko -ihminen ja pidän muutenkin tosi vähän hameita ja mekkoja ja olin tuohon pukuun enemmän kuin tyytyväinen Tässä linkki yhteen blogiin jossa puku tulee kivasti oikeuksiinsa Odd Molly berry Harmittaa kun en tajunnut aikaisemmin niin olisin ostanut Minna Parikan kengät, mutta löysin sitten sellaiset vaaleat vintage-henkiset korkkarit Ebaysta.
 9. Täytyykö olla sinkin värisiä? Luonnonvalkoisia ja jotain toisia oli Kodin Ykkösessä tarjouksessa, itse ostin sieltä ne luonnonvalkoiset. Laitoin omani tuonne häätarvikkeisiin myyntiin niin siellä voit nähdä kuvia. Etsin itse asiassa alunperin itsekin sinkin värisiä, mutta pieniin en törmännyt missään. Siis varsinaisiin ämpäreihin. Jotakin sinkkiruukkuja löytyy kyllä. Sinkkiruukku
 10. Sydämeen tuli meidän nimikirjaimet ja koko hökötys kiinni heinäseipään puolikkaaseen. Nuoli, sydämet ja nimikirjaimet Ideaparkin askartelukaupasta (Sinelli ?). Hepan kengät oman hevosen ja krakleerausmaalit Biltemasta. Heinäseipäitä ostettiin joskus alkukeväästä Keltasesta Pörssistä puutarhakäyttöön ja niitä jäi pari yli ja hyödynnettiin ne tuossa.
 11. Nyt on häät juhlittu ja oltiin todella tyytyväisiä paikkaan. Tuo on aika hyvä maksimi eli alakerran pirttiin ja yläkerran saliin mahduttiin mukavasti ja 3x6m teltta otettiin vielä varuiksi pihaan kun ei noista ilmoista ikinä tiedä Osa porukasta jäi taloon yöksi ja aamuksi oli vielä varattu rantasauna. Trubaduuri meillä esiintyi aitan terassilla, mutta ilmeisesti jollakin hääporukalla oli ollut bändi pirtin puolella.
 12. Onko kenelläkään kokemusta Oasis merkkisistä kestoripsistä? Mulla on torstaille aika 1st Floorissa Tampereella ja ihmettelin kun en netistä löydä mitään tietoa sen merkkisistä ripsistä... Ripset on laitettu ja tässä tulos: Pyydän anteeksi hieman räjähtänyttä ulkomuotani, terveisin kuuma bussikyyti
 13. Joku etsi pienempää paikkaa niin meidän häät on Orivedellä Eräjärvellä Einon pirtti nimisessä paikassa Einon pirtti ja tähän mennessä kaikki on toiminut ihan loistavasti paikan omistajan kanssa. Ei ole ollut paljonkaan hääkäytössä ja ilmeisesti ensi kesälle on tulossa jotakin lisätiloja. Mun mielestä mukavan intiimi paikka pienemmälle porukalle eli ei ole fiilistä, että on pieni porukka isossa salissa. Toivottavasti ei liian intiimi Voin tulla kertomaan sitten jos jotakuta kiinnostaa, että miten paikka 60 hengellä toimi. Saa heittää myös yv:tä.
 14. Kävin siellä kaasona meikissä ja kampauksessa v. 2007. Taisi olla itse omistaja, joka teki ja en kyllä ollut tyytyväinen. Meikki oli ihan mitäänsanomaton ja ei sopinut mielestäni itselleni ollenkaan ja kampaus oli ihme kiharaviritelmä, joka oli niin lakassa, että näytti ihan kuin olisi öljyllä sivelty pää. Tukkani on ohut ja puolipitkä ja näytti sitten kampauksen jälkeen erittäin lyhyeltä. Omistaja tyrkytti vielä mukaan samansävyistä huulipunaa, jolla meikki oli tehty, hinta oli yli 20€! Törkeän kallista.. En ostanut. Kävin nyt kasvohoidossa ja siitä ei ainakaan mitään negatiivista sanottavaa. Mahdoinkohan muuten jo kirjoittaa, että kampauksen ja meikin mulle tekee Soili Warto luottokampaajani kampaamo Zig Zagista Laukontorilta. Meinaan mennä ihan ilman koekampausta ja meikkiä kun on ollut mun luottokampaajani jo yli kymmenen vuotta.
 15. Nokialla voin suositella lämpimästi Korkeemäenkadulla Hiustyyli Pistettä ja Maria. Mari ei ole mulle kylläkään hääkampausta morsiamena tehnyt, mutta meikkasi ja teki kampauksen yksiin häihin mihin menin vieraana ja olin tosi tyytyväinen. Linkki