Jump to content
Naimisiin.info

iiinez

Morsian
 • Posts

  760
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

iiinez's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Meillä oli oma pöytä, kuten etukäteen suunnittelin. Oli ihana ottaa se hetki, että ollaan kahden ja voidaan fiilistellä, miten vihkiminen meni. Ruokailu oli kuitenkin ainoa hetki, kun istuimme paikoillaan. Istuimme kuitenkin lähellä vieraita ja ennätimme jutella ja juhlia kaikkien kanssa.
 2. Ei ole paronista tietoa. Mites Taipaleenniemi, siellä kai voi yöpyäkin? Oon kerran ollut siellä häissä ja paikka on kyllä kaunis. http://www.sty.fi/taipaleenniemi.php
 3. Voi ei nnipsu!! Ihan kamalaa. Tuo ajatus mökkeilystä häiden jälkeen hyvällä porukalla kuulostaa ihanalta ja rentouttavalta. Sitä saattaa jopa tarvita häiden jälkeen enemmän kuin ennen häitä. Ei silti... ei pitäisi jäädä omista polttareista tuo tunne. Tosi surullista. Ja tiria myös.. Tuli mieleen, että joskus olen kuullut sanottavan, että polttareissa ystävyys punnitaan.
 4. Sofiakatariina, entäs käytettynä? Ostin omani, joka olisi muutostöineen maksanut liikkeestä lähes 2 000 euroa, käytettynä noin 800 eurolla. Puvusta ei todellakaan huomaa, että se on käytetty, jos ei tiedä. Ja no... ei siltikään. Millaista olet miettinyt?
 5. Oi Totoro! Ei olis käynyt mielessä, mutta toi on ihana! Löysin jotain ainakin ihan haulla Totoro Theme Song Piano Sheet. Sen avulla luulisi kanttorin voivan tehdä sovituksen uruille.
 6. Tilasin siis sellaisesta kaupasta Etsyssä kuin Stuffaboutthings. En voi muuta kuin kehua Saraa! Ihan loistava tuote ja nopea toimitus suhteessa siihen, että kakunkoriste tuli Australiasta.
 7. Kanttori on ihana! Eli Henry Mancinin Moon River mennessä, Beatlesin All You Need is Love poistuessa.
 8. Tilasin Etsystä meidän kakunkoristeen ja oon kyllä valtavan tyytyväinen. Koriste tuli Australiastakin reilussa parissa viikossa, myyjä oli ihan superihana ja laittoi vähän väliä sähköpostia työn ja lähetyksen etenemisestä. Hinta ei todellakaan ollut paha, vaikka päälle tulikin postikulut. Lähtöhinta oli niin matala, että tulleja ei tarvinnut maksaa.
 9. Siitä on worried samaa mieltä. Budjetti ei kerro oikein mitään häistä. Tunnelmaan vaikuttaa niin moni muu asia kuin käytetty raha.
 10. Kiitos, maarit87. Sain sivut kuntoon. No lahjalistaa en saanut sivujen sisälle. Tein lahjalista.netissä ja laitoin linkin. Hmmm... missä teidän häät pidetään, siis kaupungissa? Onko paljon vieraita muualta. Haluatteko laittaa vinkkejä, mitä viikonlopun aikana kaupungissa voi tehdä? Muutenhan teillä vaikuttaa olevan paljon kaikkea siellä. Kuulostaa tosi kivalta!
 11. Naa, tuttu tunne. Kaksi kuukautta aikaa, ja budjetti venyy ja paukkuu. Piti olla noin 8000, korkeintaan 10 000. Tällä hetkellä vaikuttaa olevan noin 11 000, plus häämatka. Itse olin varautunut laittamaan siihen noin 2000 - 2500. Sulhanen on pyytänyt tarjouksia budjetilla 3500 - 4500. Huh huh... Kun ajattelee kokonaissummia, niin hirvittää. Käytännössä hätää ei ole. Isoista sormus ja hääpuku on maksettu jo. Hääpuvussa tuli jopa noin 700 euroa säästöäkin. Kalliimpia kustannuksia ovat bändi (+300 budjetoidusta) ja kuvaaja (+300 budjetoituun). Sitten kun tuli "antaa mennä" -vaihe, niin näköjään olen ravintolaankin laittamassa tuhat euroa enemmän kuin olin ajatellut. Tai no toivon, että pääsen vähemmällä, mutta ruokien (noin 2400 - 3000 euroa) lisäksi haluan tarjota juomiakin vähän enemämän kuin vain alkumaljan ja ruokaviinit. Sitten niitä, mistä piti säästää, mutta ei näistä ehkä käytännössä säästöä tule eli kukat. Nyt onkin tulossa oikea kimppu itse poimitun sijaan. Lisäksi pöytien kukka-asetelmien sijaan on tulossa muita pöytäkoristeita, joihin menee kyllä euroja muutaman kympin verran.
 12. Mulla on kans musta vyö ja mustat helmet, joten mustat kengät ei kyllä erotu, jos ne helman alta näkyy edes.
 13. Nostan vanhaa ketjua. Mun on tarkoitus valssata isäni kanssa, mutta.. minkä valssin tahtiin? Tuleeko muille isä-tytär -tansseja?
 14. Air, Savion kirjapaino Keravalla on edullinen ja hyvä. Ystäväni painatti siellä kutsut. Itse olen töiden takia kilpailuttanut painoja, ja Savion on ollut tosi kilpailukykyinen hinnaltaan. Omat kutsut painatin Savonlinnassa Tott-kirjapainossa. 40 kpl Save the Date -kortteja kaksipuolisella neliväripainolla 300 gramman paperi oli noin 30 euroa. Kutsut samaa hintaluokkaan, tosin päälle tulee vähän lisähintaa haitaritaitosta.
 15. Oon, noi kumikengät on hienot! Jos ei tietäisi, ei kuvan perusteella uskoisi kumiksi.
×
×
 • Create New...