iiinez

Morsian
 • Content count

  760
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by iiinez

 1. Meillä oli oma pöytä, kuten etukäteen suunnittelin. Oli ihana ottaa se hetki, että ollaan kahden ja voidaan fiilistellä, miten vihkiminen meni. Ruokailu oli kuitenkin ainoa hetki, kun istuimme paikoillaan. Istuimme kuitenkin lähellä vieraita ja ennätimme jutella ja juhlia kaikkien kanssa.
 2. Ei ole paronista tietoa. Mites Taipaleenniemi, siellä kai voi yöpyäkin? Oon kerran ollut siellä häissä ja paikka on kyllä kaunis. http://www.sty.fi/taipaleenniemi.php
 3. Voi ei nnipsu!! Ihan kamalaa. Tuo ajatus mökkeilystä häiden jälkeen hyvällä porukalla kuulostaa ihanalta ja rentouttavalta. Sitä saattaa jopa tarvita häiden jälkeen enemmän kuin ennen häitä. Ei silti... ei pitäisi jäädä omista polttareista tuo tunne. Tosi surullista. Ja tiria myös.. Tuli mieleen, että joskus olen kuullut sanottavan, että polttareissa ystävyys punnitaan.
 4. Sofiakatariina, entäs käytettynä? Ostin omani, joka olisi muutostöineen maksanut liikkeestä lähes 2 000 euroa, käytettynä noin 800 eurolla. Puvusta ei todellakaan huomaa, että se on käytetty, jos ei tiedä. Ja no... ei siltikään. Millaista olet miettinyt?
 5. Oi Totoro! Ei olis käynyt mielessä, mutta toi on ihana! Löysin jotain ainakin ihan haulla Totoro Theme Song Piano Sheet. Sen avulla luulisi kanttorin voivan tehdä sovituksen uruille.
 6. Tilasin siis sellaisesta kaupasta Etsyssä kuin Stuffaboutthings. En voi muuta kuin kehua Saraa! Ihan loistava tuote ja nopea toimitus suhteessa siihen, että kakunkoriste tuli Australiasta.
 7. Kanttori on ihana! Eli Henry Mancinin Moon River mennessä, Beatlesin All You Need is Love poistuessa.
 8. Tilasin Etsystä meidän kakunkoristeen ja oon kyllä valtavan tyytyväinen. Koriste tuli Australiastakin reilussa parissa viikossa, myyjä oli ihan superihana ja laittoi vähän väliä sähköpostia työn ja lähetyksen etenemisestä. Hinta ei todellakaan ollut paha, vaikka päälle tulikin postikulut. Lähtöhinta oli niin matala, että tulleja ei tarvinnut maksaa.
 9. Siitä on worried samaa mieltä. Budjetti ei kerro oikein mitään häistä. Tunnelmaan vaikuttaa niin moni muu asia kuin käytetty raha.
 10. Kiitos, maarit87. Sain sivut kuntoon. No lahjalistaa en saanut sivujen sisälle. Tein lahjalista.netissä ja laitoin linkin. Hmmm... missä teidän häät pidetään, siis kaupungissa? Onko paljon vieraita muualta. Haluatteko laittaa vinkkejä, mitä viikonlopun aikana kaupungissa voi tehdä? Muutenhan teillä vaikuttaa olevan paljon kaikkea siellä. Kuulostaa tosi kivalta!
 11. Naa, tuttu tunne. Kaksi kuukautta aikaa, ja budjetti venyy ja paukkuu. Piti olla noin 8000, korkeintaan 10 000. Tällä hetkellä vaikuttaa olevan noin 11 000, plus häämatka. Itse olin varautunut laittamaan siihen noin 2000 - 2500. Sulhanen on pyytänyt tarjouksia budjetilla 3500 - 4500. Huh huh... Kun ajattelee kokonaissummia, niin hirvittää. Käytännössä hätää ei ole. Isoista sormus ja hääpuku on maksettu jo. Hääpuvussa tuli jopa noin 700 euroa säästöäkin. Kalliimpia kustannuksia ovat bändi (+300 budjetoidusta) ja kuvaaja (+300 budjetoituun). Sitten kun tuli "antaa mennä" -vaihe, niin näköjään olen ravintolaankin laittamassa tuhat euroa enemmän kuin olin ajatellut. Tai no toivon, että pääsen vähemmällä, mutta ruokien (noin 2400 - 3000 euroa) lisäksi haluan tarjota juomiakin vähän enemämän kuin vain alkumaljan ja ruokaviinit. Sitten niitä, mistä piti säästää, mutta ei näistä ehkä käytännössä säästöä tule eli kukat. Nyt onkin tulossa oikea kimppu itse poimitun sijaan. Lisäksi pöytien kukka-asetelmien sijaan on tulossa muita pöytäkoristeita, joihin menee kyllä euroja muutaman kympin verran.
 12. Mulla on kans musta vyö ja mustat helmet, joten mustat kengät ei kyllä erotu, jos ne helman alta näkyy edes.
 13. Nostan vanhaa ketjua. Mun on tarkoitus valssata isäni kanssa, mutta.. minkä valssin tahtiin? Tuleeko muille isä-tytär -tansseja?
 14. Air, Savion kirjapaino Keravalla on edullinen ja hyvä. Ystäväni painatti siellä kutsut. Itse olen töiden takia kilpailuttanut painoja, ja Savion on ollut tosi kilpailukykyinen hinnaltaan. Omat kutsut painatin Savonlinnassa Tott-kirjapainossa. 40 kpl Save the Date -kortteja kaksipuolisella neliväripainolla 300 gramman paperi oli noin 30 euroa. Kutsut samaa hintaluokkaan, tosin päälle tulee vähän lisähintaa haitaritaitosta.
 15. Oon, noi kumikengät on hienot! Jos ei tietäisi, ei kuvan perusteella uskoisi kumiksi.
 16. Komppaan minäkin. Erittäin tyylikästä pactasuntservanda!
 17. No nyt paloi mullakin käämit MyWeddingin kanssa. Muuten siis kaikki hyvin, eikä mikään tilttaa. MUTTA! En vaan saa/osaa luoda sillä lahjalistaa. Ärsytys on iso. Olin saanut kaiken muun jo tosi nätisti, mutta toi tökkii. Osaako joku auttaa?
 18. Ensimmäiseen kysymykseen näin myöhään vastaus, mutta jos joku muu miettii samaa, niin tottakai koodi. Koodi kertoo kaiken juhlan luonteesta ja arvokkuudesta. Sitä on vieraan tosi ärsyttävää arvailla, kun häitäkin on niin erilaisia. Mä oon silti huomannut, että pukukoodi tuottaa ongelmia tulkinnaltaan. Vaikka meillä on tavallaan se kaikkein helpoin ja selkeimmin selitetty, eli tumma puku. MUTTA yllättävän moni vieras tuntuu puhuvan iltapuvun ostamisesta... Ja tilaisuus alkaa ennen kello 18. Ehkä se on se kello 18 sääntö, mikä onkin niin vaikea muistaa/ymmärtää.
 19. Mä olen idiootti! Ne mun hyvissä ajoin ostamat Tiimarin kirjekuoret. Piru vie. Mä olen vahingossa ostanut 25 kirjekuorta ja 15 korttipohjaa. Mä mitään korttipohjia tarvitse vaan 35 kirjekuorta.... Eli siis olikos niitä neliönmallisia hohtavia kirjekuoreja Sinellissä tai jossain?
 20. Alithea, tosi kaunis sormus. Eipä siihen toista vierelle kaipaakaan.
 21. Mun mekko on katsottu korkkareiden mukaan. Loppuillasta se on auttamatta ylipitkä, jos/kun vaihdan ballerinat.
 22. Mä nostan nyt vanhaa ketjua, kun mietin meidän poistumista. Haluan kyllä juhlia loppuun asti, mutta ravintolassa tulee valomerkki jo 23.30. Me lähdemme siitä mieheni kanssa mökille hääyöksi vähän näyttävämmin vesiteitse. Mietin noita tähtisädetikkuja.. ravintola on kyllä aika rannalla, joten saisikohan vieraat vaikka terassille vilkuttamaan...
 23. Oi Stellan Häävalssi on ihana! Enpä oo kuullut, että kellään olisi ollut sitä kirkossa. Kai se vaan pitää kysyä kanttorilta.
 24. Taas painajainen.. Moneskohan tää nyt on? Oli hääpäivä. Kello oli jotain yksi. Siinä mä olin jossain metsän keskellä tosi Twin Peaks -henkisen hotellin huoneessa lila silkkikylpytakki päällä samassa huoneessa parin muun morsiamen kanssa. Ihmettelin, että ei hitto, kello on jo yksi ja mulla ei oo vielä meikkä, kampausta eikä pukua päällä. Täähän oli se kellonaika, kun mun piti olla jo kuvattavana! En ollut kuullut kaasoista mitään koko päivänä ja meidän oli sentään pitänyt syödä aamiainen yhdessä kahdeksalta ja olla kampaajalla yhdeksältä. Yhtäkkiä oveen koputti tuttu valokuvaaja, joka ei kyllä ollut se meidän oikea valokuvaaja. Lupasin, että se saa ottaa musta valmistautumiskuvia. Pikkuhiljaa kaasot tuli paikalle. ja todettiin, että me mitään valokuvia hääparina tarvita, kunhan nyt kirkkoon ennättää kolmeksi. Koko unen ajan vaan koitin miettiä, että ihan sama. Aikaa on kyllä. Mä olen valmis, kun vihkiminen on kolmelta. Oon kai pohtinut viimeaikoina tuota päivän kulkua.
 25. Sulhanen laittaa Puman tennarit. Sulhaspojille tulee converset. Ja häätennarit on tainnut olla ainakin vuodesta 1991, kun Morsiamen isä tuli leffateattereihin.