Jump to content
Naimisiin.info

Susasusa89

Aktiivijäsen
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Susasusa89's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Niin ja piti vielä sanoa, kun joku kyseli voisiko Lumihiutale-koruja pitää kesähäissä. Minusta voi! Itsellänikin ne oli kesähäissä.
 2. Kihlan ja vihkisormuksen lisäksi minulla oli Kalevalakorun hopeinen "Lumihiutale"-korusetti johon kuului kaulakoru, rannekoru ja korvakorut. Äitini tahtoi ostaa ne minulle hääpäiväksi, mutta itse olin mukana tietenkin valitsemassa. Ja näille koruille on kyllä käyttöä muutoinkin kuin häissä.
 3. Itsekkään en jaksa välittää mistään "säännöistä" ja "etiketeistä" sormusten suhteen! Itsehän minä sitä rinkulaa pidän joten omapa on asiani Minä halusin kihlaan timantteja ja niitä sain. Otin uhkarohkeasti jopa parillisen määrän timantteja, jonka oon kuullut tuovan huonoa onnea, ja ettei kyseinen henkilö pääse naimisiin asti. Noh, naimisiin asti ainakin olen päässyt ;D
 4. Ilman muuta olin hääpäivänä kihlasormus sormessa. Mun kihla ja vihki täydentää toisiaan, joten ei siinä jäänyt kumpikaan sormus ns. vähemmälle huomiolle.
 5. Itselläni ei ole, mutta miehellä on. Paksu ja sileä sormus, ja kultasepänliikkeestä hankittu. Sopii hyvin hänelle.
 6. Kihlassani on sulhon nimi ja kihlapvm. Vihkisormuksessa etunimiemme ensimmäiset kirjaimet ja vihkimisen pvm.
 7. MInun veljenvaimoni on ns. "tavallinen tallaaja" joka harrastaa leivontaa ja fantasiakakkujen tekoa ja tällaisen hän sai aikaan hääpäiväksemme: Olimme enemmän kuin tyytyväisiä!
 8. Meillä oli kuoharin, boolin, siiderin, oluen ja lonkeroiden lisäksi shottipöytä. Sielä oli ufo-shottia, fisushottia ja muutamaa muutakin tarjolla ja kertakäyttö shottilaseja. Pöytä oli tosi suosittu eikä mitään ongelmia tullut, paitsi vieraat oli melkoisessa tuiskeessa mutta eiköhän se kuulunut asiaan
 9. Ei oo mikään pakollinen. Omissa häissä tarjoilimme boolia kuohuviinin,oluen,siiderin,lonkeron ja shottien lisäksi, koska tuo booli on meidän kaveripiirissä nimetty meidän mukaan kun se on kuulemma niin hyvää ja ollaan tarjoiltu sitä aina meidän muissakin kemuissa, joten tuo booli oli jo meille sellainen perinne, ja kaverit odottivat boolia innollla. Mutta ei minusta olisi ollut mitään pakollista kuitenkaan siinä määrin että muita juomavaihtoehtoja oli useampi.
 10. Meillä oli alkoholittomille vieraille tarjolla joku pommacin tyylinen juhlajuoma.
 11. En ole ikinä ollut häissä joissa olisi tarjottu avecit Enkä kyllä sellaisia kaipaakkaan.
 12. Meillä aikuisia oli n. 50 hlöä ja alkoholeihin kului n. 200e sis. alkumaljat (kuohari), boolin (jossa kirkasta viinaa ja likööriä + limua), mietoja alkoholijuomia (oli varattu 10kpl/hlö), shotti-pöydän josta vieraat saivat tehdä itselleen mieluisia shotteja. Mietoja juomia jäi ylikin vielä. Säästettiin toki paljon kun haettiin Virosta.
 13. Itselläni oli floristilla teetetty kukkakimppu, mutta mielestäni jokainen itse päättää mikä on tärkeintä. Jos kukat eivät ole tärkeitä, miksei sitä voi olla vaikka ilman kimppua, tai sitten sellaisen kaupan kimpun kanssa. Ei yhtään minusta sen huonompi asia ole kuin floristilla teetty kallis kimppu. Kunhan morsian itse on tyytyväinen, se on pääasia!
 14. Emat, omat hääni olivat viime kesäkuussa (kesäkuun alussa) ja minun kimpussani osa kukista oli neilikoita, joten jos häänne ovat kesäkuun lopussa niin varmasti ehtivät!
 15. Tässä oma kimppuni. Ei nyt kokonaan violetti, mutta osittain
×
×
 • Create New...