Elomorsein2013

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Elomorsein2013

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. En viitsinyt aiemmin tuota nimeä laittaa, mutta nyt hyvällä omallatunnolla voin sanoa, että tuo paikka on hius- & meikkistudio celene. Ihan olin vielä eilenkin menossa kampaukseen ja meikkiin sinne, mutta mutta... Eilen aamulla tuli viesti, ettei hän pystykkään tekemään meikkiä ja kampausta, vaan on sairastunut. Siis joo, kyllä ymmärrän tuon, mutta itse kyllä uskaltaisin perua hääkampauksen ja meikin vain siinä tapauksessa, että olisi molemmat kädet poikki!!!!! No mutta vaikeuksien kautta voittoon! Nyt istun Hair and beauty room Pläkkissä odottelemassa meikkiä, enkä voi muuta kuin suositella! Mulla on kampaus juuri sellainen kuin halusinkin (jollaista siis ei tuolla Celenessä osannut tehdä...) Onneksi sain päivän varoitusajalla heiltä ajan, ja henkilökunta on todella mukava ja osaava!
 2. Kaipailisin myös hyvää kampaajaa ja meikkaajaa Raumalta! Oma luotto-parturi Porissa, ja vielä kaikenlisäksi tällä hetkellä äippälomalla... Oon jo varannut yhdestä paikkaa kampauksen ja meikin, mutta ei niin vakuuttanut leikkaus ja värjäys ainakaan joku kerta kun kävin... En viitsi nimeä kuitenkaan tänne laittaa!
 3. Mulla on aivan järjetön stressi jo tässä vaiheessa, ja pelottaa saanko kaikki ajoissa valmiiksi... Nyt olen niin herkällä päällä, että joka kerta kun ajattelenkin jotain häihin liittyvää, alan itkemään. Varmasti suurin pelko tällä hetkellä, että juuri kun olen saanut kaiken tehtyä, mies haluaakin perua häät... Tiedän että tämä ajatus on vain minun omassa päässä syntynyt hölmö ajatus! Millainen stressi mahtaa lainkaan olla sitten kun häihin on enää viikko taikka päivä aikaa... Nyt jo vatsassa perhosia kokoajan, eikä ruoka maistu, kun niin kovin jännittää!
 4. Juu, siis en tullut ajatelleeksi näiltä kanteilta lainkaan...
 5. Onhan ne alv:t tiemmä ennenkin maksettavaksi tulleet tämän hintaluokan tuotteissa!?
 6. No niin, blondi keksi keinon laittaa kuvat näytille : http://www.albumini.fi/Albumi-E83QOBUO-valokuvat-luokassa-Juhlat-Häät.html. Puku on tässä valmistusvaiheessa eli pitsit vielä kiinni nuppineuloilla, nyöritys puuttuu jne. Itse olen tyytyväinen . Tosin pyysin hieman pehmentämään tuota rintamuksen vakoa, kun mielestäni se laskeutuu liian jyrkästi alas. Saa nähdä voiko vielä muuttaa... Tässä alkuperäisen kuvat: http://www.jasminesbridalshop.com/index.php?task=productdetail&id=9653. Mekko siis tilattu Jasmine's Bridal shopista. Iiik, nyt mekkoni on valmis! Kuvia löytyy täältä: http://www.albumini.fi/Albumi-SKE887VZ-valokuvat-luokassa-Juhlat-Häät.html. Matkaan lähtee ilmeisesti huomenna ja on sitten aikataulussa Suomessa. Mekkohan luvattiin mulle 15.1. mennessä. Etuosan reunaa muutettiin hieman siveellisemmäksi, kun mielestäni meni liian alas siitä keskeltä. Seuraavaksi jänskätään, että jääkö puku tulliin ja sopiiko päälle. Voi joulun jälkeen tehdä tiukkaa, mutta laihdutus alkaa tammikuussa ja onhan siinä nyörit . Meinaan kyllä tunkea tuon pitkän nyörin pukuun sisälle, en halua sitä tuolla tavalla roikkumaan. Kaikki on edelleenkin sujunut kuin rasvattu Jasmine's Bridalin kanssa. Muutoksetkin tehtiin hetkessä, tosin eihän ne isoja olleetkaan. Onhan tuo hintava Kiina-puvuksi (alushameineen ja postituksineen n. 430€), mutta huomattavasti halvempi kuin Suomesta ostettu pitsipuku. Erityisesti plussaa, kun on mun mittojen mukaan, kun en ole standardikokoinen: rintava, lyhyt eli 165cm ja omena-vartaloinen, vaikken kovin ylipainoinen. Toivottavasti se odottaa mua töissä heti uuden vuoden jälkeen ! Wau! Eipä paljon muuta tarvi sanoa! Nyt vielä enemmän luottavaisin mielin odottelen omasta mekostani kuvia!
 7. Heips! Morsmaikku puvustasi tulee varmasti kaunis! Tuon perusteella uskaltaudun ehkä myös itse laittamaan pukuani tilaukseen (sivuilta kun bongasin oman unelmapukunikin), toisaalta hieman tuo maksu epäilyttää... Onko tosiaan niin että pitäisi sähköpostilla uskaltautua laittamaan luottokortin numeroa heille?