Marinella

Aktiivijäsen
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

About Marinella

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola

Recent Profile Visitors

497 profile views
 1. Heippa! Hmmm.. muistaakseni meidän häissä oli 130 henkeä ja juuri ja juuri mahduttiin tuohon "päätaloon". Siinä on lisäksi sellainen uudempi rakennus, jota myös kaytetään juhlissa. En muista onko se isompi vai pienempi.. Kun niistä häistä on jo 8 vuotta. Pitopalvelu niillä oli omasta puolesta ja ihan hyvää sapuskaa. Baarikin siellä muistaakseni oli. Kannattaa kuitenkin soittaa ja kysellä, kun on voinut systeemit sielläkin kahdeksassa vuodessa muuttua. Paikka on todellakin nätti, sijaitsee ihan järven rannalla ja näin jälkikäteen ajatellen siellä olisi voinut vihkimisenkin suorittaa. Soittele ihmeessä ja käykää katsomassa. Marinella Ps. Musta tuo sisäkuva salista on nimenomaan siitä toisesta rakennuksesta, ei tuosta mikä noissa muissa kuvissa näkyy.. Mutta en ole varma.
 2. Myös näissä olen nähnyt järjestettävän häitä: * * * Mikkelän maatila Kukkomäki 59, 45610 Koria Puh. 05-322 0318, Fax 05-382 1854 Perhemajoitusta Tilausravintola, max 50 henkilöä Retkipaketit lähiseudulle Rosvopaisti-iltoja, luontoretkiä * * * Helkalan Ranssi Hongistontie 119A, 47200 Elimäki Puh. 05-377 6224 Ateria- ja kahvipalvelut ennakkovarauksesta yli 10 henkilön ryhmille Kotoiset puitteet perhejuhlille IIDAN PUOTI käsitöitä lahjatavaraa * * * Suosittu Orilammen maja. http://personal.inet.fi/yritys/orilammen.lomakeskus/ * * * Pitokartano Kurjenmiekka Harjuntie 7 47400 Kausala puh . (05) 366 2200, fax (05) 326 0700 e-mail Pitokartano Kurjenmiekka Kausalasta Iitin Kirkonkylään johtavan tien varrella sijaitseva Kurjenmiekka on vuonna 1988 valmistunut hirsirakenteinen tilausravintola Kausalassa. Vuodenajasta riippuen 250 - 350 asiakaspaikkaa, A-oikeudet. Verraton yksityistilaisuuksien pitopaikka. Viihtyisä ympäristö, ystävällinen palvelu sekä kodikas ja lämmin ilmapiiri takaavat juhlan onnistumisen. Yksityistilaisuuksien lisäksi varaamme vuosittain muutaman sunnuntain myös avoimille lounaille. Pitopöytämme on silloin kymmenien lajien kokoelma erilaisia makuelämyksiä. * * * Ensimmäiset hääni olivat täällä. Kaunis paikka. Majoitusmahdollisuus. Linkki kuviin täällä --> http://www.elamyskymi.com/hemmottelua.php# Kartanohotelli Radansuu Urajärventie 483 47400 Kausala puh. (05) 326 0100, faksi (05) 326 0105, mobile Pirjo Nylund 040 536 6559 * * * Ja Tuulensuojaa suosittelen tietysti lämmöllä. Koska meillä itsellämme oli häät siellä viime vuonna. ;D (kuvia kotisivuillamme) Ja sinnehan saa viedä oman pitopalvelun tai toimia itse pitopalvelunaan.
 3. Aurantola ( http://www.aurantola.fi/ ) Upseerikerho Moision kartano Näissä on ainakin käsittääkseni pitopalvelu itsellään, eikä omien ruokien teko onnistu. Sitten on tietysti nämä eri kylien Nuorisoseurantalot, kuten Korian keskustan ja Korian Takamaan NS-talot (kaunis) yms. Aika monessa paikassa mikä mulla nyt tulee mieleen, on pitopalvelu itsellään. Ei tule nyt mieleen muita paikkoja, mutta tulen kertomaan, jos välähtää.
 4. Tästä tuli mieleen, että miksi ostaa ne lasit? Meille ainakin olisi käynyt ihan pitopalvelun tavalliset skumppalasit, jollei äiti olisi jostain alennuksesta pongannut nättejä laseja meille puoleen hintaan. Tämä tietysti käy vain siinä tapauksessa, että on pitopalvelu jolla on kunnon lasit.. ;D Ja mäkin suosittelen noita luonnonkukkia. Meille ostettiin vain ruusut ja nekin halvalla. Muuten kerättiin asetelmiin luonnosta mustikan varpuja, pihlajanoksia ja isän puutarhasta villiviinin köynnöstä. Miehen vanhempien metsästä haettiin pihlajia marjoineen koristeeksi sekä sisälle että ulos. Eipä tulleet hienot koristeet paljoa maksamaan! Itse tehtiin asetelmat, pääasiassa minä itse, mutta myös äitini ja tätini oli auttamassa. Samoin suosittelen, että jos on kotona tietokone ja väriprintteri, tehkää itse kutsut. Jollei perusta sellaisista joissa tarvitsee hirveästi vaivaa askarteluun käyttää, kysymykseen tulisi sellainen yksinkertainen mikä meillä oli. (kotisivuilla on kuva) Meillä tehtiin lisäksi viinit itse. Eli äitini uusi mies teki valkoviinit sekä masikkaviinin booliin. Ja ei todellakaan tule kalliiksi! Mutta tässäkin pitää olla sellainen ihminen tekemässä, jolta viininteko onnistuu hyvin kokemuksella. Sitten vielä talkootyötä niin kyllä se siitä!
 5. Meillä hankittiin ihan sen takia uusi sormus/vihkisormus miehelle, kun vanha oli jo ihan soikea ja kuviot töissä silenneet. Eli ostimme jykevämmän/sileän sormuksen, johon kaiverrutettiin sitten sekä kihla- että vihkipäivämäärä. Molemmat sormukset pujotettiin alttarilla eli miehellä ei kirkkoon mennessä ollut enää vanhaa sormessa. Vanha sormus on muistona tallessa korurasiassani.
 6. Tästä tuli mieleen ensimmäiset hääni. Isäni veli eli samalla myös kummini ei nimittäin ostanut yhtään mitään meille häälahjaksi! Pelkän kortin kehtasivat laittaa lahjapöydälle! Mietittiin sitten, että olikohan jonkinlainen protesti, kun mummoni oli samana vuonna kuollut (siis isäni äiti) ja mä sitten olin saanut perinnöksi mm. hänen imurinsa ja pesukoneensa yms. (siis jaettiin tarvitsevien kesken). Setäni ilmeisesti oli siitä harmissaan, kun ei hänen tyttärensä saaneet mitään.. No, kyllä sitä imuria heillekin tarjottiin, mutta kun eivät huolineet! Ja me silloin tarvittiin, kun oltiin uuteen asuntoon muuttamassa. Mutta, että tämän takia eivät sitten ostaneet MINKÄÄNLAISTA lahjaa! Ajattelivat ilmeisesti, että saatiin jo perintöä niin paljon.. Että protesti"lahjahan" se tämäkin, kun jättää kokonaan ostamatta.. En kyllä ymmärrä miten kehtasivatkin.
 7. Tää nyt ei oikeastaan ihan kauhea ole.. Mutta me saatiin sellaset ällöt lehmäaiheiset mukit/lasit/servetit/voiveitsi tarjottimella.. Joku voi pitää söpönä, mutta meille se oli YÖK! Miten ihmeessä lehmät liittyy meihin? Tai yleensäkin hääpariin? Kun vielä kortissa oli nimenomainen toive matkarahasta tai lahja lahjalistalta ("kun meillä jo kaikkea on"), niin sitten joku menee ostamaan jotain tällaista täysin järjetöntä.. Niinkuin meillä ei todellakin olisi viiden vuoden jälkeen tarpeeksi mukeja ja laseja.. Mies sanoi, että tyrkkää ne mihin haluat ja tuollahan ne nyt kaapin perällä lojuuu..
 8. Meille tulee tällainen booli (ehkä enemmänkin punertava, mutta lisäväriä saa laittamalla esim. enemmän mansikkamehua). - pullo koskekorvaa - 2 pulloa kotitekoista mansikkaviiniä - 6 litraa vichyä - mansikkamehutiivistettä (määrää en ole vielä kokeillut, makeuttaa vichyä kivasti) Prosentteja tulee n. 5 % ja boolia n. 8 litraa. Lisäksi meillä tulee sekaan pakasterasian kokoisia jäitä, joiden sisään jäädytetään mansikoita ja mansikanlehtiä.
 9. Meillä on hääjuhla just tuolla Tuulensuojassa. ;D Oikein nätti paikka! Ainoa miinuspuoli on, että se on ihan Kouvolan keskustassa. Tosin meidän mielestä ihan hyvä juttu, kun ei haluttu häitä mihinkään kauhean kauas. Niin ja siellä ei ole omaa pitopalvelua, joten piti hankkia ulkopuolinen, mutta loppujen lopuksi ei teettänyt yhtään sen enempää hommaa. Ai niin ja meidät vihitään Valkealan kirkossa. Joten välimatkaa on kyllä kirkosta juhlapaikalle jonkun matkaa, mutta hotellille missä yövymme ja kotiin on siis lyhyt matka.
 10. Melko harvinaisia molemmat nimet. Nykyinen tyttönimeni löytyy 657 henkilöltä ja mieheni (tuleva nimeni?) 139 henkilöltä. No, okei paljastetaan nyt sitten se tuleva eli mieheni sukunimi.. musta luultavasti tulee Kupias! Itse en ollut ennen edes kuullut tätä sukunimeä, ennenkuin tulevan mieheni tapasin. Ja jotenkin en vielä omakseni tunne, mutta eiköhän siihen totu.. Sitä tyttönimeä saatte vielä arvailla, keitä kiinnostaa.. (Toivottavasti täällä ei kauheasti tuttuja pyöri..)
 11. Vaikeuksiahan ton takia tulee olemaan, että esim. sulhasen sukulaiset eivät varmasti tiedä läheskään kaikkia vastauksia.. Luulenpa, että kaverit voittaa, tai joku mun suvun pöydistä. Siis meillä on aikomuksena jakaa pöytiin kysymykset ja sitten myöhemmin lukea oikeat vastaukset ja julistaa voittaja. Meillä pöydät on n. 8 henkisiä. Ehkä helpottaa hieman vastausta, jos on noi a, b, c vaihtoehdot.
 12. Mulla tuli myös sellanen mieleen, että ne voisi olla vaihtoehtokysymyksiä tapaan.. Mikä on morsiusparin koiran nimi? a.Beethoven b.Mozart c.Amadeus (Toi kysymys pälkähti mieleen, kun muutama kaveri aina piruilee tai ei tosissaan muista, että oliko se Mozart vai mikä? Oikea vastaus: Amadeus)
 13. Hyviä ideoita! Humoristiset kysymykset kelpaa myös oikein hyvin. Ajattelin sekoittaa niitä vähän tavallisempien (ja helpompien) joukkoon. Eli lisää, lisää... (ahne kun olen..) ;D
 14. Mua on alkanut kiinnostaa tuo tietokilpailuidea häihin. Eli jaetaan joka pöytäkuntaan tietokilpailukysymykset morsiusparista ja se pöytä joka tietää eniten, voittaa jonkun palkinnon. Mä ajattelin lähinnä jotain kuohuviiniä tms. palkinnoksi. Hyvä ohjelmanumero, kun jossain vaiheessa esim. kaaso lukisi oikeat vastaukset ja julistaisi voittajapöydän. Mutta, mutta.. mä olen yrittänyt noiden kysymysten kanssa pähkäillä, enkä ole montaa saanut aikaiseksi. Joten nyt morsiamet ja rouvat aivosolut raksuttamaan ja kysymyksiä keksimään!?!?! Auttakaa Naikkari-ystävää hädässä!!! ;D
 15. Meillä ihan näin tavallisesti: Meillä on ilo kutsua Teidät Vihkiäisiimme Valkealan kirkkoon 3. pnä elokuuta 2002 klo 16 ja sen jälkeen juhlimaan kanssamme Tuulensuojaan Kouvolan vanhalle kaupungintalolle. Meidät nimet alla. Ja V.p. 20.7.2002 mennessä ja puhelinnumeromme.