Jump to content
Naimisiin.info

syys

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

syys's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei, kun ei olla vielä sille kerrottu. Saa sitten kutsun kun muutkin.
  2. Minusta ihan normaalia toimintaa. Meille tulee avioehto, koska minä sitä haluan. Kummallakaan ei ole mitään suurta omaisuutta tai isoja perintöjä tiedossa.
  3. Me lähdetään häiden jälkeen Ahvenanmaalle mökkeilemään, ja varsinainen häämatka tehdään sitten myöhemmin, erittäin todennäköisesti Prahaan. Syyt: saadaan koirat mukaan Ahvenanmaalle, ja Praha sitten myöhemmin, koska se kiinnostaa kohteena eniten (ainakin vielä).
  4. Mä tykkään kovasti Vaasan sormuksesta, mutta on siellä muitankin joista pidän. Tämän hetkinen ykkönen on Vaasan sormus.
  5. Meidän menu on seuraava: - sillilajitelma - miedosti suolattu kirjolohi - maalaispatee - kreikkalainen salaatti - italiansalaatti - marinoidut kasvikset - vihannesasetelma - kotijuusto, hedelmiä - porsaankassler, naudanpaisti tai aurahärkäpata (tai soija-kasvispata) - lihapullat - uunikala tai täytetty kalaleike - vihanneskiusaus - keitetyt perunat - juustoperunat tai lohkoperunat - lämmin vihannes - leipä, levitteet - kotikalja, jäävesi, maito -kahvi, tee, mehu -hääkakku Maksaa 28€/aikuinen, lapsilta iän mukaan vähemmän. Ja kaikki tulee juhlapaikalta.
×
×
  • Create New...