Jazka

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Jazka

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meille on ilmoittanut tulostaan 7/50. Vp viikon päästä, juhlat 3 viikon. Kai se on kyseltävä sitten perään, vaikka ärsyttääkin, ettei mitään viestiä ole kutsun saamisen jälkeen tullut valta osalta, ei edes onnitteluja.
 2. Meillä on pienet kakkukahvihäät, ja mietin, onko ihan tyhmää laittaa pöytään tarjottavien eteen pieni lappu, jossa lukee montako kpl per hlö kyseistä tuotetta on varattu? Tarjottavia on useampaa sorttia, mutta varattu jokaiselle yksi (tietysti hieman ylimääräisiäkin, mutta ei kahta jokaiselle). Mielestäni tuo auttaisi, ettei kukaan vahingossa ota liikaa ja siten joku toinen jää ilman. Vaikka aika epätodennäköistä, että niin kävisi... Mielipiteitä? Myös vinkkejä esillepanoon otetaan vastaan!
 3. Miksi valkoiset vuokrapöytäliinat eivät voi olla vain valkoisia, vaan kaikissa on joku kohokuvio? Mietin nyt ostanko lakanoita liinoiksi, mutta joutuisin ompelemaan lakanoita yhteen (yhdestä kohdasta per pöytä, pöytiä vain kaksi), enkä tiedä onko se kauhean kivan näköistä, kun menee vekki keskellä pöytäliinaa... : \ Mitä mieltä? Lisäksi ahdistaa, kun lakanat ovat 100% puuvillaa, ja aiemmat kokemukset puuvillan silityksestä ei oo kauheen hyvät. En vaan saa niitä silitettyä ilman että venyvät jostain kohtaa enemmän kuin toisesta. Kosteana on kokeiltu silittää, sumutettaessa venyvät luonnollisesti niistä kohdista enemmän, joissa enemmän vettä=katastrofi. Vinkkejä niiden silitykseen??
 4. Meillä hääbudjetti n. 1500. Hääpaikka ilmainen, vieraita 79. Kakkukahvihäät.
 5. Painin tänään kenkävaihtoehtojen kanssa, ja melkein vaivuin jo epätoivoon. Löysin nämä ihanuudet Brandosilta, toivottavasti ovat hyvät jalassa. <3 http://www.brandos.fi/ivory/cecilia-off-white/a1467 Illalla vaihdan toisen juhlamekon ja vanhat korkkarit.
 6. Meillä on häitä suunniteltu viime kesästä lähtien, kun menimme kihloihin. Ensin häät oli sovittu vuodelle 2014. Suunnittelimme suuria häitä kaikkine hienouksineen, mikä alkoi stressata niin taloudellisesti kuin henkisestikin. Vuoden alussa päätimme extemporee siirtää juhlat jo tälle kesälle, ja supistaa niitä paljon pienimuotoisimmiksi. Ihmiset ovat siis tietoisia aikeista, mutta luulevat häiden olevan vasta vuoden päästä. Menemme maistraatissa kahdestaan naimisiin kesäkuussa ja lähetämme samaan aikaan kutsut juhliin, jotka ovat elokuussa. : )
 7. Apua! Olen menossa ulkomaille toukokuussa, ja häät on elokuussa: tajusin juuri että tulen saamaan hirveät rusketusrajat, enkä omista mitään olkaimettomia vaatteita sattuneesta syystä: ne eivät sovi povekkaalle kun eivät pysy paikallaan! Vinkkejä, mistä olkaimettomia vaatteita jotka tukevat ja pysyvät paikallaan?? Ei taida noita rajoja saada häivytettyäkään parissa kuukaudessa millään, kun en halua oranssiksi rusketusvoiteillakaan... Epätoivo iski. : (
 8. Olisiko teidän mielestä outoa, jos kaikille ei olisi istumapaikkaa pöydän ääressä? Meille on tulossa pienehköt häät (n. 30 henkeä kerralla tiloissa), mutta pöytiä ei ole riittävästi, varmaankin vain puolelle porukasta olisi pöytäpaikat. Tuoleja sitten löytyykin paremmin. Tiloihin voisi toisaalta viedä pöytiä, mutta seuraavana päivänä niiden pois vienti voi olla aika homma (ennen 12). Eikä välttämättä löytyisi saman korkuisia ja kokoisia pöytiä helposti. Eikä tilatkaan ole todellakaan isot, joten voisi tulla pöytien kanssa ahdasta... Jos vaikka vanhemmat vieraat saisivat istumapaikan, niin olisko ihan tyhmää?