Katinka26

Morsian
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Katinka26

 1. Meillä esikoinen tulee olemaan 5-vuotias ja vauva puolivuotias häiden aikaan. Eiköhän ne mummolaan (joko yhteen tai molempiin) kipata häiden jälkeen ja juhlan roikkukoot myöskin isovanhempien hoteissa Tästä ei mitään massiivista stressiä ajateltu ottaa, häämatkan aikaan sitten täytyy vähän tarkemmin miettiä, kun vauva on silloin 9 kk suunnilleen. Tai sitten teemme perhematkan johonkin lämpimään häiden jälkeen ja häämatkalle lähdetään kun vauva on vuoden vanha
 2. Meillä on molemmilla ensimmäinen kihlaus menossa (23-vuotiaita). Aiemmin ei ole paljon sormukset olleet mielessä, sen verran huhhei-suhde oli kyllä edellinen...
 3. Kihlautumisesta hääpäivään tulee 2 v ja 4 päivää näin nopeasti laskettuna Kirkko varattiin kuukausi kihlauksen jälkeen.
 4. Vihkiäispaikka vaihtuu Reposaaren kirkosta Luvian kirkkoon Myös juhlapaikka vaihtuu, mutta päivä (22.8.2015) pysyy samana.
 5. Minä 22 v. ja mies 23 v.
 6. Oltiin tulossa viime lauantaina baarista, kun yhtäkkiä torin laidalla (pikku huppelissa, myönnän) mies polvistui ja kysyi, että tulenko hänen vaimokseen. Olihan se ihan söpöä, vaikkei sormuksia jne. ollutkaan. Nyt eilen sitten käytiin vilkaisemassa ja varaamassa sormukset yhteistuumin
 7. Meillä on alustavasti keskusteltu hääpaikan varauksesta, mutta nyt tuntuukin siltä, että haluan häät ihan toiselle puolen kaupunkia! Jotenkin juhlapaikan vuokraaja oli sen oloinen, ettei kiinnosta sen kanssa alkaa mitään sopia Eli voi olla, että meidän Reposaari vaihtuu Porin keskustaan. Räpsööseen jos halutaan, niin pitää kyllä pian tehdä varaus, sillä ensi vuoden elokuun kaikki lauantait on jo varattu ja 2015 alkuvuodellekin on tukku varauksia...
 8. Kaksi kaasoistani vaan "tietää" kaasoudestaan, koska siitä on koko ikä puhuttu. Joten kun hääpäivämäärän kerroin muutama kuukausi sitten, oli näille kahdelle kaasoilukin selviö ilman eri pyyntöjä. Kolmannen kaasoni pyysin pari kuukautta sitten eli reilu pari vuotta ennen häitä.
 9. Neiti Junttila muuttuu rouva Rintamäeksi Molempien nimet harvinaisia täällä Satakunnassa (mun suku Lapista, sulhasen Pohjanmaalta), joten sikäli ei väliä miten vaihdellaan nimiä, mennään siis perinteiden mukaan edes tässä asiassa.
 10. Ensimmäisen kerran nähtiin yhden illan juttuni (joka seurustelee nykyisin kaverini kanssa) kautta, kun tuo mies on nykyisen mieheni kaveri Sitten kunnolla tavattiintavattiin Porin Jazzeilla viime kesänä.
 11. Marsseja ei ole päätetty, mutta toivoisin Pirates of the Caribbeanin tunnaria sisääntuloksi. Saa nähdä saanko taivuteltua sulhon ja kanttorin... Häävalssiksi tulee Kostervalssi, koska tykkään. Kirkossa kaasoni laulanee Stellan Häävalssin.
 12. Mulla on ollut noin kuukauden kestänyt "hääinnostuksen lopahdus", mutta nyt taas tuntuu virtaa löytyvän pohtimiseen Tämän takia mun häiden on hyvä olla hamassa tulevaisuudessa sovittuna, koska kauaa en jaksa yhtä asiaa suunnitella ja pähkäillä. Tulee joskus valmistakin kun morsian saa rauhassa välillä heivata koko häät mielestään
 13. Kiitos hmm vinkistä, VPK:n etsin netistä ja olin yhteydessä vuokraajaan. Kuulostaa ihan meidän paikalta!
 14. Mua ei saateta ja sulhanenkin odottelee alttarilla. "Jos en itse alttarille löydä, ei passaa mennä naimisiinkaan!"-periaatteella menee tämä ehkä hieman feministinen ja itsepäinen morsian ;D
 15. Meidän vieraslistamme tuntuu nyt vakiintuneen 70 hengen tuntumaan, hiukan muutoksia saattaa tulla mm. avecien suhteen ja mistäs sitä tietää kuinka paljon porukka herkeää lisääntymään tässä välissä Pidän näitä pieninä häinä, oletin että vieraslista paisuu johonkin 150-200 henkeen.
 16. Tietää se ja repii hiuksiaan asian takia
 17. Seurustelu alkoi 2012 ja yhteen muutimme nyt huhtikuussa 2013. Häät siis suunnitteilla 2015 elokuulle, en nyt tiedä onko kovin nopeaa toimintaa. Perheiden mielestä ei, kavereiden mielestä joo.
 18. Nyt on kyselty jo juhlapaikkaa alustavasti ja kirkko on päätetty (tosin varata saa vasta vuotta ennen). Täydellinen puku piirtyy mielessä, ja siitä olen ompelija-äitiäni jo konsultoinut.
 19. Meillä maksaa 450 €. Keskiviikkoillasta maanantaiaamuun käytettävissä.
 20. Juhlapaikkaan on tehty alustava varaus tällä viikolla, elokuussa (eli kaksi vuotta ennen) sitten varmaan allekirjoitetaan sopimus. Kirkot saa meillä varata vuotta ennen häitä aikaisintaan, joten se on sitten edessä 2014 elokuussa Sanomattakin lienee selvää, että meidän kirkko ja juhlatila ovat melko suosittuja vihkipaikkoja.
 21. Me mietittiin eilen kynän ja paperin kanssa kutsuttavia ja saatiin tulokseksi 64. Luku elänee +-10 ihmisellä, riippuen sinkkujen pariutumisesta tai nykyisten parien eroamisesta meidän häihin mennessä. Kauheen pieni luku tuli, henkisesti olin valmistautunut vähintään 120 vieraaseen, mutta puoliväliin jäätiin Noo, mamma ja pappa varmaan ovat tyytyväisiä, koska hehän tämän lystin maksavat. Juhlapaikkaan mahtuisi 120 vierasta ja tosiaan tähän saakka ajattelin että voi harmi, se tulee tosi täyteen ja ahtaaksi. Eipä nyt sitten tule Sulho oli sitä mieltä, että kun nyt pohtimaan aletaan, niin todennäköisesti morsiamensa tuntien lista venähtää yllättävän pitkäksi.
 22. Onpas tosiaan porilaiset hiljaisia... Meillä tahdotaan elokuussa 2015 Reposaaren kirkossa Porissa. Hääjuhlapaikka on epäselvä, onko Reposaaressa mitään sopivaa?
 23. Me sanotaan tahdon elokuussa 2015 Reposaaren kirkossa Porissa. Mies on paljasjalkainen porilainen, minä Kokemäeltä Harjavallan kautta porilaistunut daami.
 24. Mulla tuli kaasolisäystä toisenkin serkkutytön verran. Varmuuden vuoksi, koska molemmat kaasoni ovat potentiaalisia mammoja tai vartoojia häiden aikaan