NniiNa

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About NniiNa

 • Rank
  Juniori

Recent Profile Visitors

563 profile views
 1. laura/elokuu2016, kaverin häissä olin Ruustinnassa ja oli kiva paikka, meillä oli vaan heti poissa laskuista kun haluttiin paikka mihin voi itse päättää pitopalvelun ja voi viedä omat juomat. Meillä juhlapaikkana Jängyn maja tuolla keskellä ei mitään
 2. laura/elokuu2016, jee kivaa että muitakin täältä Lappeenrannasta! Mikä juhlapaikka teillä?
 3. Kiitos teille hyvistä ajatuksista! Tosi hyviä pointteja noista mausteista, etenkin kun jo tämän perusteella ihmiset vaikuttaa aika herkkiä mausteille olevan Ehkä yksi kastike voisi olla vähän mausteisempi/tulisempi ja muut ruuat sitten vähän miedompia. Pitäis varmaan yks ruoka olla ainakin semmonen ns pomminvarma joka melkeenpä kaikille uppois ettei tosiaan tartteis pelkkää riisiä syödä. Jotenkin kuvittelisin, että esim toi hapanimeläkana voisi olla sellanen mikä aika hyvin kaikille maistuisi, vai? Lasten ruokia mietittiin myös. Pitopalveluun oltiinkin jo alustavasti yhteydessä, niin mainitsivat että esim lihapullia voisivat tehdä lasten makuun sopivaksi. Ovat järjestämässä tässä kesän aikana buffettia, niin siellä voisi käydä itse ruokia maistelemassa. Oman suvun ja kavereiden puolesta tiedän, että tuo thaikkuruoka varmasti uppoaa, mutta miehen puolen suku on vähän kysymysmerkkiä noiden ruokatottumusten suhteen. Vieraitahan meille tulossa noin 70 ja lapset siihen päälle.
 4. Jotenkin ei ny oikeen nää perus pitopalvelut sytyttäneet, joten laitettiin kyselyä Lappeenrannassa toimivalle thaimaalaiselle pitopalvelulle ( http://www.thaimaalainenpitopalvelu.fi/). Saatiin todella nopeasti vastaus ja vaikutti oikein hyvältä. Vielä ei olla mitään lyöty lukkoon mutta alkaa vahvasti kallistua tuohon suuntaan... Meidän hääthän ne on ja jos jotakin vierasta häiritsee kun ei ole sitä perus karjalaista pitopöytää, niin voivoi
 5. Tänään taas hääjuttuja mietitty ja suunniteltu. Erityisesti pitopalveluasioita pähkäilin, ja sain ajatuksen, että meillä olisikin thaimaalaista ruokaa tarjolla, kun täällä toimii thaimaalainen pitopalvelu. Kuulostaako teistä ihan pöhköltä? Heidän menua selasin ja tarjolla voisi olla esim kevätkääryleitä, uppopaistettuja katkarapuja, riisiä, paistettuja nuudeleita jossa seassa esim tofua (kasvisruokailijoita ajatellen), erilaisia kastikkeita (esim kanaa hapanimeläkastikkeessa, possua cashew-pähkinäkastikkeella).. Muuten olisi kyllä ihan ns perussuomalaiset häät, mutta ruoka olisi vaan vähän erilaista.
 6. Iso-Kristiinan mainoksessa oli, että su 10.5. timanttipäivä Sunisella, tuote-esittelyjä kihla- ja vihkisormuksista ja paljon timanttisormuksia tarjoushinnoin. Onhan tuolla Iso-Kristiinassa myös Laatukoru ja Timanttiset ja tarjouksia niissäkin. Täytynee lähteä katsomaan josko löytyisi sopivaa (=sopivan hintaista ) vihkisormusta.
 7. Yritin tuossa itsekin äsken googletella tuota passi-asiaa, enkä nyt ainakaan äkkiseltään löytänyt että miten pitkään voisi vanhalla nimellä matkustaa. Esim maistraatin sivuilla http://www.maistraatti.fi/fi/Palvelut/nimiasiat/Miten-menettelen---nimenmuuttumisen-jalkeen/sanotaan, että ajokortti tulisi uusia 3kk kuluessa, mutta passista sanotaan vain että "Matkustettaessa henkilötietojen on oltava passissa ajan tasalla. Uusi passi on haettava nimen muuttumisen jälkeen." Myöskään poliisin sivuilta en tarkempaa aikarajaa löytänyt. Mutta pakkohan sen vanhan passinkin on käydä jos melkein suoraan häiden jälkeen lähtee reissuun. Myö oltais lähdössä reissuun noin 1kk häiden jälkeen, siinä ajassa kai ehtii tuon uuden passin hakea ja saada. Täytyy vaan muistaa se matka varata jo uudella nimellä...
 8. Miulla on tässä viime viikkoina ollut suurempi häämatkakuume kuin hääkuume Hulluna selaillut kaikkia matkafoorumeita ja matkakuume vaan kasvaa.. Onneks ollaan nyt kesäkuun alussa lähdössä Turkkiin, niin jospa se vähän helpottaisi. Häämatka sitten suuntautuu Balille! Onko muilla jo häämatkasuunnitelmia ollut? Oon nyt kyllä myös häiden eteen jotakin saanut aikaiseksi - kysäsin puolituttua valokuvaajaa hääkuvaajaksi. Lupasi hinta-arviota tässä lähiaikoina laittaa tulemaan, toivottavasti miellyttää, niin sais senkin asian sovittua ja pois päiväjärjestyksestä. Pitopalvelu olisi varmaan sellanen mitä seuraavaksi pitäisi miettiä..
 9. Miulla on vähän ajatusta siitä että minkälaisen kampauksen haluaisin. Maanantaina oon menossa kampaajalle ihan vaan leikkuuttamaan hiuksia, täytyy kysellä samalla tuolta kampaajalta että onko hyvä tekemään kampauksia. Tosin miun kampaus varmaan suht simppeli tulee olemaan. Oon sattunut jo melkein pari vuotta samalla kampaajalla käymään niin oishan se ihan kiva kun olis se tuttu kampaaja. Laitoin jo maaliskuussa meidän hääpaikkaan viestiä että haluaisin varata paikan - mitään ei kuulunut.. Tänään sain sitten vihdoin ja viimein aikaiseksi soittaa sinne ja sieltä sanottiin että oli jo alustavan varauksen meille laittanut mutta ei vaan muistanut miulle vastata! Ei kyllä mitään suurempaa stressiä asiasta ollut kun tiesin että eipä tuolla juuri mitään talvella tapahdu niin pitäisi olla aika varma homma että tuo varaus onnistuu.. Mutta nyt on sekin sitten varmaa, jee! Muuten, tuohon listaan on livahtanut päivämääräksi 20.2., meillä on 27.2. (tosin tuo 20.2. oli pitkään mietinnässä mutta jostain syystä päädyttiin tuohon 27..) Edit. Eiku miehän oon tuolla listassa meidän hääpäivän yhdistelmänä: sekä 20.2. että 27.3.
 10. Nyt on päivä päätetty, 27.2.2016 ja vihkiminen varattu klo 16! Varmistusta vielä juhlapaikasta odotellaan mutta eipä siellä juuri tapahtumia talvisin ole niin huono säkä pitäis olla että just sinä päivänä paikka olisi varattu. Harmillista vaan, että vieraslista on jo muutaman henkilön verran pienentynyt viime viikkoina. Tänään aamulla sain kuulla että ukkini on kuollut.
 11. Oi oispa ihana kun saisin koiran mukaan kuviin! Enpä tullut aiemmin edes ajatelleeksi. Päivän ajaksi koira menee varmaan miun vanhemmille hoitoon, päivähän ei kuitenkaan heille ole niin pitkä kuin meille, niin eiköhän pärjää. Tai tarvittaessa juhlapaikalta on noin 10 min matka heidän kotiinsa jos tarvitsee käydä välillä tsekkaamassa.
 12. Nostellaanpa taasen, onpa hiljaista ollut viime aikoina.. Melkeinpä ainut mistä kenenkään omakohtaisia kokemuksia olen kuullut oli tuo Orvokki catering, mutta on ilmeisesti lopettanut.. Nettisivuja olen selaillut mutta olisi kiva kuulla joltakin että miten homma on toiminut/ei ole toiminut.. Oon kyllä muutenkin ihan kujalla näiden pitopalveluiden kanssa Mutta onneksi tässä on vielä aikaa..
 13. Myö käytiin tänään tsekkaamassa se Jängyn maja josta oon aikasemminkin maininnut. Vaikutti kyllä kivalta, paljon puupintaa eikä mitään semmosta ärsyttävää mikä ois heti silmään pistänyt. Ja saa ainakin olla täysin omassa rauhassa siellä. Ehkä illan mittaan vaatii vähän pöytien siirtelyä, jos haluaa isomman tanssitilan jne.
 14. häini, meillä ehkä myös päivä tuo 20.2., pienellä varauksella myös kun ei myökään olla mitään varauksia vielä tehty Pitäiskin alkaa soittelemaan ja käydä mahdollisia juhlapaikkoja kattelemassa.. Yks paikka on semmonen mikä ainakin ajatuksena tuntuis tosi kivalta mutta en oo ees kuvia sisäpuolelta nähny ni voihan olla että se on semmonen että ei kiitos Pikkusisko on siellä joskus käynyt mutta eihän se muistanu yhtään että millanen paikka se oli..
 15. Kuulostaisi kivalta tuo, että olisi lista/bingo tietyistä tilanteista/asioista/ihmisistä joista pitäisi ottaa kuva. Kertakäyttökameroita en haluaisi, näinköhän vieraat on sitten miten aktiivisia lähettämään niitä kuvia meille jos omilla puhelimillaan/digikameroillaan kuvaavat.. tällä tavalla saisi varmaan vähän erilaisia kuvia, varsinkin kun meille ei ole varsinaista palkattua kuvaajaa ole tulossa.