Kesäkuun morsian '13

Morsian
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Kesäkuun morsian '13

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ei mielellään: - huntua (tuntuisi vähän turhalta 5min siviilivihkimistä varten) - perinteistä häämarssia (em. syystä) - vaaleanpunaista tai sydänkuvioita, etenkään vaaleanpunaisia sydänkuvioita - morsiuskaari (niin ysäriä!) - kermakakkua, koska a) yök ja sulhanen on keliaakikko - mansikoita (tätini on niin allerginen, että saa oireita jos mansikoita on lähimaillakaan) - vesisadetta - kenenkään nolaamista (ollaan suunniteltu pari leikkiä, mutta vain sellaisille henkilöille joiden huumorintajun tunnemme hyvin) - ei sidottuja kukkakimppuja, morsiuskimppua lukuunottamatta - ei pöytäkoristeita, esim. tekotimantteja, vaan yksittäisiä (aitoja) kukkia erilaisissa purnukoissa - karaokea - panhuilumusiikkia missään muodossa (yöööök!!) - Rauli Badding Somerjoen Paratiisia (kts. yllä) - Tauskin musiikkia (kts. yllä) - studiovalokuvia (meillä on dokumentaarinen hääkuvaus) - pienet lapset (juhlapaikka ei sovellu kovin hyvin lapsille, ja jos kaikkien kutsuttujen lapset tulisivat, ei kaikille riittäisi istumapaikkoja...) Kyllä kiitos: - siviilivihkiminen juhlapaikalla - laahus (tämä siirtyi jotenkin ei-listalta kyllä-listalle, en tiedä mitä tapahtui!) - sulhasella saketti (tämä siirtyi sulhasen ei-listalta kyllä-listalle, sulhanen ei tiedä mitä tapahtui!) - potrettikuvat kaupunki- ja saaristomiljöössä - vähän pönötystä, paljon rentoa meininkiä - hyvää viiniä - paljon skumppaa!!! - kakunleikkuu (no jos nyt jotain perinteistäkin) - häävalssi (ei perinteinen, EI AINAKAAN TAUSKIA!!! ) - bändi (juhlapaikassa ei äänentoistolaitteistoa, muuten kuunnellaan vain linnunlaulua ja puheensorinaa, hehe..)
 2. Meidän häät tullaan viettämään tulevana kesänä NJK:lla. Harkitsimme pitkään Boathousen ja NJK:n välillä, mutta NJK veti lopulta pidemmän korren tunnelmallisuudellaan ja paremmalla ruoallaan. Myös Royal Ravintoloiden myyntipalvelu on ollut alusta asti (varasimme paikan jo viime toukokuussa) aivan loistavaa, vastaukset ovat tulleet nopeasti ja olleet tyhjentäviä ja ystävällisiä (vaikka tämä hermostunut morsmaikku taisikin jossain vaiheessa kysellä aika pikkuasioistakin ). Ainoa asia, mikä on aiheuttanut hieman päänvaivaa, on musiikkipuoli. NJK:lla ei ole talon puolesta minkäänlaista (!!!) äänentoistolaitteistoa, joten ehtomme bändille onkin, että he roudaavat jo aamupäivällä, jolloin voimme kytkeä oman läppärimme heidän laitteisiinsa ruokailun taustamusiikin soittamista ja puheisiin tarvittavan mikrofonin käyttämistä varten. Bändin kanssa tämä on kuitenkin saatu sovittua, joten ei pitäisi tulla ongelmia senkään puolesta. Jos jollain on esim. paljon huonojalkaisia tai pyörätuolilla sukulaisia, kannattaa NJK:lla käydä ainakin tutustumassa etukäteen. Saareen menee melko pieni lautta, johon nouseminen voi olla huonojalkaiselle hankalaa. Lisäksi ravintolasaliin mennään melko pitkiä portaita. WC:t löytyvät näiden portaiden juurelta, joten jonkin verran edestakaisin portaissa kulkemista tulee väkisinkin. Mietin itsekin, miten pääsen kulkemaan tyylikkäästi tyllihelmoineni ja laahuksineni portaita ylös alas . Toisaalta Boathousessa wc:t ovat kapeiden ja jyrkkien kierreportaiden päässä, joten ei sielläkään sen helpomalla pääse. Jos jollain tulee mieleen kysymyksiä NJK:sta, niin voin yrittää vastailla niihin parhaani mukaan.
 3. Onko kellään tuoreita kokemuksia Mariankadun La Reinestä (Jussilan Kukka)? Hääpaikastamme suositeltiin tätä, mutta olen kuullut paljon hyvää myös Töölöntorin kukasta. Onko Töölöntorin kukasta kellään kokemuksia tältä tai viime kesältä?