Morsian14

Rouva
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Morsian14

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

706 profile views
 1. Älkää hyvät tulevat morsiot unohtako Kontulan juhlataloa Kangasalla! + Maalaismiljöö + Melko edullinen + Yhtenäinen iso tila (tilaa ainakin 150 hengelle) + Saa viedä omat ruoat ja juomat + Yläkerran isosta tilasta sai kivan lastenhuoneen + Tilava ja hyvä keittiö, jonka yhteydessä erillinen tarjoilusali + iso lava ja back stage bändille + Siisti + Tampereelle noin puolen tunnin matka Meillä oli siellä häät viime kesänä ja kaikki meni paikan suhteen ihan nappiin!
 2. Meillä oli viime viikonloppuna häät Kangasalla Juhlatalo Kontulassa ja en voi muuta kuin hehkuttaa paikkaa! Kontulan plussat: + kohtuullisen edullinen + vuokraus pe-su + kaunis maalaismiljöö + siisti + iso keittiö + yhtenäinen tila (meillä oli vieraita noin 100, mutta 50 olisi mahtunut lisää) + saa viedä omat ruoat ja juomat + yläkerrassa tila lapsille tai majoittujille (tosin sänkyjä ei ole, mutta jos esim. patjoilla nukkuu) + saunatilat + lähellä esim. Sappeen laskettelukeskus sekä villa Amanda, joissa majoituspaikkoja + reilun puolen tunnin matka Trelle (meillä vihkiminen oli Sahalahden kirkossa, josta noin 5 minuutin matka Kontulaan) + hyvä lava ja backstage Kuvia saa pyydettäessä spostiin!
 3. Meilläkin nyt häät onnellisesti takana ja oli tultava hehkuttamaan tänne KUKKIVAT-kukkakauppaa! Toimitilat heillä on sekä Kangasalla että Tampereen Kaukajärvellä, me otimme kukkamme Kaukajärveltä. Aivan upeaa palvelua (floristi kyseli tarkasti häidemme luonnetta ja ehdotti tarvittaessa) ja kimput olivat juuri sellaiset kuin halusimme! Tämän lisäksi päädyin kukkakauppaan pyydettyäni tarjouksia useasta kukkakaupasta ja todettuani tämän olevan todella edullinen paikka. SUOSITTELEN lämpimästi!
 4. Hei te keillä kokemusta Soittorinki-bändistä kertokaa kokemuksianne!
 5. Itse varasin kanssa vajaa 11 kk ennen häitä. Lähdin hyvissä ajoin katselemaan, kun ajattelin löytäväni puvun loppukesän alennusmyynneistä. No, pukuahan ei heti alkanut löytyä ja päätin, että jos sen nyt löydän niin varaan heti. Ja kun se vihdoin löytyi, päädyin siihen. Puku on säilytyksessä ensi kesän häihin asti liikkeessä ja siihen tehdään korjaukset vasta keväällä.
 6. En löytänyt tällaista ketjua vielä mistään. Minun on suositeltava Seinäjoen liikkeistä sekä Rosamoria että Haavemaata! Kävin molemmissa katsastamassa hääpukuja ja sain kummassakin erittäin hyvää palvelua. Molemmissa valikoimaa oli runsaasti kaikenkokoisille morsiammille ja kaikenlaisista puvuista. Omani varasin Haavemaasta. Hintataso selkeästi parempi kuin isommissa kaupungeissa. Niinpä näissä kannattaa käydä, mikäli vähänkin on sinne suuntaan matkaa!
 7. Mistä Eeliza teidän kakku oli tehty? On tosi kaunis! Ja monenko hengen kakku oli?
 8. Minunkin pitää tulla hehkuttamaan tänne Fianceé:n palvelua! Aivan mieletön kokemus, ikinä ennen en ole sen tasoista palvelua saanut missään. Myyjä oli mielettömän herttainen ja vaikka menimme ohikulkumatkalla sisälle, emmekä siis olleet varanneet aikaa, hän otti meidät avosylin vastaan. Vaikka heillä oli sille päivälle paljon varauksia ja ehkä kiirekin, hänellä oli aikaa kuunnella toiveeni. Heti hän ymmärsi, minkälaista pukua halusin ja etsi heidän (todellakin kyllä tällä hetkellä ainakin suppeasta) valikoimastaan minulle sopivanoloiset puvut, joita sitten pääsin sovittamaan. Hän oli älyttömän puhelias ja mukava ja nauroimme lähes koko ajan, kun sovittelimme pukuja. Hän osasi sanoa heti, kun puku oli tai ei ollut hänen mielestään hyvä. Lisäksi hän osasi sanoa mahdollisia muutosehdotuksia tai lisäyksiä, joita todella kaipaan mennessäni itse amatöörinä pukuostoksille. Lisäksi hän näytti tulevia mallistoja netistä ja kertoi, minkälaisia minun kannattaisi selailla sieltä. Haluaisin kovasti ostaa pukuni tästä liikkeestä, mutta pitkä kulkumatka sinne voi olla pieni este ja jos löydän puvun muualta, niin sitten ei tule varmasti enää tänne palattua. Hienoa palvelua kyllä oli! <3
 9. Itse kävin juuri MG:ssa ja odotukset olivat erittäin korkealla kaiken lukemani jälkeen. Olin tätä ennen käynyt kahdessa muussa liikkeessä vain oikeastaan katselemassa malleja, jotta tiedän vähän sitten, mitä MG:sta haen. Olin ajatellut löytäväni pukuni sieltä, kun kerta 1000 pukua on liikkeessä enkä todellakaan ole mielestäni kovin nirso ja haen melko perinteistä pukua kuitenkin. No, olin siis varannut ajan liikkeeseen ja menimme sinne yhdessä äitini ja kaasoni kanssa. Saimme käteemme rinkulat, joiden avulla saimme valita sovitettavat puvut. Siinä sitten tehtiin kierros, mutta emme saaneet merkittyä kuin kaksi pukua, eikä niistäkään yksikään ollut mikään VAU-puku. Myyjä kävi koko ajan kyselemässä, joko oltaisiin valmiita, vaikka aikamme alkoi vasta vartin päästä. No, lähdimme sovituskoppiin kokeilemaan pukuja. Myyjä auttoi ne päälle ja sain sitten esitellä ne mukanaoleville. Mihinkään pukuun myyjä ei oikeastaan ehdottanut mitään ideoita, haki vain lisää pukuja ja sanoi vain, oliko puku hyvä. Olisin odottanut myyjältä vähän innokkaampaa asennetta ja mahdollisia muutosehdotuksia, kuten "tuosta voi korjailla tuota, tuohon voi lisätä esimerkiksi tuollaista, tuon saa pois..." tms., kuten aiemmissa liikkeissä sanottiin. Jäi tosi vaisu fiilis. Sitten, kun puvut oli kokeiltu, myyjä kirjoitti pukujen tiedot minulle ylös ja lähdimme pois. Palvelu oli siis täysin asiallista ja peruslaatua, mutta ei todellakaan niin innostunutta tai avuliasta, mitä olisin edellisten perusteella osannut odottaa. Tuli vähän sellainen mieli, että he tekevät vain työtään ja ostajia on kuitenkin niin paljon, että ei sillä niin väliä ole, jos minä en ole yksi niistä, enkä tuntenut, että juuri minun puvun löytyminen olisi ollut mikään tavoite. Harmi.
 10. No niin, omat kokemukseni TAMPEREEN Zazabella-liikkeestä: POSITIIVINEN KOKEMUS! Soitin sinne keskellä päivää ja kysyin, olisiko liikkeessä samalle päivälle noin tunnin päähän vapaita aikoja. Myyjä oli puhelimessa erittäin ystävällinen ja sanoi, että tervetuloa vain milloin tahansa. No, menin sitten noin tunnin kuluttua liikkeeseen, minua tervehdittiin iloisesti ja sain rauhassa katsoa puvut ja valita niistä sovitettavat. Kun olin nämä valinnut, miesmyyjä ohjasi minut sovituskoppiin ja sitten alkoi tapahtua. Olin liikkeessä ehkä yhteensä kaikkiaan noin vartin verran ja ehdin siinä ajassa kokeilla ehkä kuutta pukua. Myyjä auttoi puvun päälle, jonka jälkeen menin ison peilin eteen sitä ihailemaan ja kun olin saanut sanottua mielipiteeni, menin takaisin sovituskoppiin ja vaihdoimme puvun toiseen. Näin tapahtui joka välissä. Samalla hän palveli kyllä kovassa kiireessä kaikkia muita asiakkaita (ehkä noin kaksi seuruetta lisäksemme) ja välillä sain hetken odottaa, että hän tulee auttamaan, mutta se ei minua haitannut. Käytäntöjä on monenlaisia ja vaikka ehkä joku kunnollinen ajanvaraussysteemi voisi olla paikallaan, koen, että minua kuitenkin palveltiin ihan hyvin ja myyjä toi vielä esille jotain pukuja, joita arveli haluavani kokeilla. En tiedä laadusta tai muusta, mutta liikkeessä oli myös paljon kilpailukysyisiä hintoja. Harmi, että oma suosikkini meni hinnassaan oman budjettini yli. Voin kuitenkin suositella liikkeessä käymistä ehdottomasti! Zazabella on niin suuri morsiuspukujen myyjä Suomessa, että uskon, että heidän on noudatettava aika tarkasti tiettyjä linjoja pukujensa suhteen.
 11. Juu, Olga & Akseli Kangasalla. Vuokrasin oman vanhojentanssipukuni aikoinaan sieltä. Kaikin puolin hyvä ja edullinen paikka. Aiomme kysyä sieltä siipalleni pukua.
 12. Me varattiin Kontula häidemme juhlapaikaksi viime syyskuussa ja häät ovat ensi kesäkuussa. Vuokra on tällä hetkellä 750 e. + alv. joten yhteensä 922,50 e. Huomattavasti alempi kuitenkin kuin moni muu paikka, jota kyselimme. Ja vuokra alkaa perjantaina ja loppuu sunnuntaina, joten on hyvin aikaa laittaa paikat kuntoon ja siivota.
 13. Meidän häät on 14.6.2014. Päivä valikoitui lähinnä sen perusteella, että halusimme kesäkuussa naimisiin, kun luonto on kauneimmillaan ja jos sataa niin ei yleensä ihan koko päivää putkeen kaatamalla niin kuin loppukesästä saattaisi olla. Kesäkuussa taas ensimmäinen lauantai on lakkiaispäivä ja kolmas juhannus, joten ne eivät olleet edes mahdollisuuksia. Aiemmin olisin halunnut toukohäät, mutta opettajan työ ei oikein anna siihen mahdollisuutta. Nyt jälkeenpäin moni on sanonut, että kyseinen päivä on erittäin suosittu, kun 14 toistuu päivässä ja vuodessa, mutta en sitä ollut edes ajatellut! Toisaalta vaikka en ole yhtään taikauskoinen, en halunnut mennä naimisiin vuonna 2013 ja vihkiminen on myös meillä klo 14, joten 14-teema jatkuu.
 14. Meillä varmaankin aika samoissa luvuissa mennään kuin edellä.
 15. Meillä dokumentaarinen hääkuvaus eli kuvaaja mukana koko päivän vihkimisestä asti koko juhlan ajan ja sitten ottaa meistä "viralliset" hääpotretit. 250 euroa, loistokuvaaja, mutta meille tuttu.