_Krista_

Aktiivijäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About _Krista_

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kannattaa tutustua Tuusulassa oleviin paikkoihin, rantatien galleria, hyrylän torppa, väinölä ym ym. Lisäksi suosittelen sinullekin sellaista firmaa kuin Juhla ja Kuva. Saa sekä pitopalvelun että kuvaajan samasta paikasta ja todella edullisesti. Ja ruoka on hyvää. Käy tsekkaamassa niiden sivut: juhlajakuva.fi
 2. Tuusulassa Solbacken Ruotsinkylässä, Väinölä, Hyrylän torppa, Rantatien galleria. Kannattaa tsekata. Meidän häitä juhlittiin tuolla galleriassa, saa tuoda omat juomat ja ruoat vaikkei veden äärellä olekkaan. Kannattaa katsoa myös meidän suosittelema Juhla ja Kuva. Saa pitopalvelun ja valokuvaajan edullisesti, tai vain toisen ja kommunikaatio pelasi ainakin meillä ja plussana oli että sai vaikuttaa todella paljon itse menuun (toiveet heille ja rakensivat sitten menun niiden ympärille) : juhlajakuva.fi.
 3. Meillä oli sellainen kuin Juhla ja Kuva. 21€ henkilö, sisälsi ruoat ja tarjoilijat, pöytäliinat ym... Astiatkin olisi saanut. Suosittelen juhlajakuva.fi
 4. Meillä oli omissa häissämme sekä pitopalvelu että valokuvaaja samasta paikasta, heillä on kotisivut: juhlajakuva.fi. Kannattaa käydä tutustumassa. Ei vielä kovin tunnettu, itsekin kuulin ystävältä, mutta tekevät aivan mahtavaa duunia. Kommunikaatio sujuu ja vastaukset kysymyksiin ovat nopeita (omistajakin saman niminen ) Menun saimme itse vaikuttaa todella paljon, eli eivät siis anna valmista menua, ellet välttämättä halua, vaan me laitoimme sinne toiveet mitä haluaisimme menun sisältävän ja saimme sen perusteella menun. Valokuvaajakin oli aivan loistava, eikä todellakaan hinnalla pilattu. Ei siis mtn valitettavaa löytynyt, päinvastoin. Ja hääkakku... Sain juuri sellaisen kuin halusinkin. Suosittelen, käykää ihmeessä kysymässä, jos heillä olisi vapaita päiviä.
 5. Meillä oli häissämme Juhla ja Kuva (kaveri suositteli), ja voin itsekin vain suositella, vaikken aiemmin heistä ollut kuullutkaan. Heillä on sivut juhlajakuva.fi, ei kauheammin kuvia, mutta menuun pystyy vaikuttamaan itse juuri niin paljon kuin haluaa ja lisäksi sieltä saa valokuvaajan. Edullista ja saa pakettihinnalla molemmat. Lisäksi pitäjänä toimii ihminen jonka kanssa kommunikaatio toimii ja on luotettava (ja saman niminenkin kuin minä itse) Nopeat vastaukset tuli vaikka laitoin varmaan 10 meiliä sinne, ja valokuvaaja oli täydellinen. Kannattaa laittaa meiliä sinne ja omat toiveet siihen meiliin, niin tekevät menun sen pohjalta. Kaikkiaan siis edullinen ja luotettava, homma siis toimii. Ja meidän hääkakusta saatiin juuri sellainen kuin haluttiin. Mielestäni toimivat koko uudellamaalla, joten on kyllä tutustumisen arvoinen. Me otimme sieltä molemmat, sekä pitopalvelun että valokuvaajan, mutta sieltä saa kaiketi myös pelkän kakunkin tilattua, mikäli haluaa.