Jump to content
Naimisiin.info

kivitasku

Rouva
 • Posts

  259
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kivitasku

 1. Hei helsinkiläiset ja täällä juhliaan viettävät, Seuraa supertyytyväisen asiakkaan lämmin suositus: Pakilan kukkatalo! Kaikki sujui mainiosti, suunnitteluun yhdessä panostettiin ja vaikka olen kohtuullisen kranttu, ei missään vaiheessa tuntunut siltä, että olisin hankala asiakas, vaikka esitin vähän epätavallisia toiveita. Kimppu oli todella taidokkaasti sidottu juuri sen mukaan, mitä puhuttiin, ja kesti hyvänä monta päivää. Vieheet olivat hienot ja pöytämaljakoita varten tilaamani kukat juuri sitä mitä sovittiin, paitsi että niitä olikin vähän enemmän kuin mistä kuvittelin maksaneeni. Suosittelen laittamaan korvan taakse! Nettisivuiltansa löytyy hyvä valikoima inspiskuvia.
 2. Mun kimppu maksoi 80e. Omin varsin sidottu, satiininauhalla, halkaisija taisi olla 22 cm. Oli muutama iso ruusu, muutama pieni ruusu, muutama oksaruusu, kahta eri inkaliljaa, nappikrysanteemia, paljon erilaisia vihreitä ja kädensijakin hienosti reunustettu muratinlehdillä. Ensin mietitytti hinta, mutta onneksi olin valmis sen maksamaan, koska kimppu oli aivan mielettömän upea!
 3. Hei kuulkaas, vähän OT, mutta jos joku on kokeillu peittämistä: millaista maalia kannattais laittaa? Hankin nimittäin käsivarteen varsin mojovan ja ruman palovamma-arven, joka on kyllä tasoittunut, mutta tuskin ehtii vaaleta ennen häitä.. Vinkkejä otetaan kiitollisina vastaan
 4. Lähinnä mietityttää sulhon vanhemmat, jotka ovat eronneet. Toivon, että anoppini pystyy olemaan juhlatuulella, vaikka appiukon uusi vaimo onkin myös kutsuttu. Pitää plaseerata niin, etteivät joudu katselemaan toisiaan. Ja omat vanhemmat samaten. Ei tää kyllä pelota, en suostu olemaan vastuussa muiden juhlatuulesta.
 5. Me säästetään ainakin: - mun puvussa, joka korjauksineenkin on hyvin edullinen (myönnettäköön tosin, että löydettyäni mekon ulkomaisesta nettikaupasta en suostunut enää miettimäänkään muunlaisia. Halusin juuri tuollaisen, ja mistään merkkivalikoimistakaan en vastaavaa löytänyt.) - koristeluissa, sillä juhlapaikka ei niitä juuri kaipaa. Pöytäkukat haetaan puutarhalta ja asetellaan itse. - hääautossa, koska vihkiminen on juhlapaikalla - bändiä, dj:tä tai muita esiintyjiä ei tule (ellei muusikkosukulaiset innostu) - itse paikka ei maksa mitään (mutta se on ravintola, joten juoma maksaa) - askartelut hoidetaan itse (joskaan ei säästösyistä, oon ihan fiiliksissä kun saan värkätä )
 6. Mäkin suosittelisin sitä leimasinta, parin harjoituskerran jälkeen onnistuu kyllä. Jos vaaleat leimasinvärit näkyy liian hailakkana, niin kannattaa tosiaan koittaa sitä embossausta, ei ole vaikeaa sekään. Testailin itse jämäkartongille, ja hyvin onnistui. Tarvikkeita saa esim. Sinellistä, myös värimalleja on näytillä.
 7. Kiitos vinkeistä! Ehkä pitää vain mennä kyselemään kultasepiltä, jos ei sopivia tule vastaan. Ja totta kai materiaalilla on sen verran väliä, että se kestää käytössä. Oletan kuitenkin, että sormukseen upotettuna kestäisi vähän pehmeämpikin kuin Mohsin asteikon ääripää. Sillä taas ei ole mitään väliä, onko se sormuksen koriste luonnonkivi vai synteettinen - mulle tuo pikemminkin lisäarvoa, jos ei ole aito timantti tai muu harvinainen kivi.
 8. Haluaisin sormukseeni jotain kirkasta ja kiven tapaista, mutta en kuitenkaan aitoja timantteja. Koruliikkeissä kuitenkin tuppaavat aina esittelemään vain timanttisormuksia, kun kyselee vihkisormuksia kivellä. Samaten netissä selailemissani mallistoissa kivenä useimmiten on se timantti. Onko kellään tietoa tai kokemusta muunlaisista killuttimista sormuksessa? En haluaisi aitoja timantteja lähinnä eettisistä syistä, mutta vihkisormus voisi olla vähän juhlavampi kuin peruskihlani. "Kiven" materiaalilla sen sijaan ei ole suurempaa merkitystä. Kysymys kuitenkin kuuluu, että mistä tällaisia timantittomia valkokultasormuksia löytäisi, vai pitäisikö teettää?
 9. Heitän. Joku saa sitä ihailla, eikä tarvii itse katsoa, kun ihana kimppu lakastuu.
 10. Rii'a, nyt tulee äärimmäisen epäprofessionaalista settiä, koita kestää Useimmat näkemäni morsiuskimput on olleet sellaisia puolipallon muotoisia, ja jotenkin niin tiukkaan sidottuja, että mua alkaa ahdistaa Haluaisin siis itselleni sellaisen 'plättänän', joka on reunustettu vihreillä. Mietin jopa itse sitomista, kun mulla on niin outo maku, et mahtaakohan kukaan suostua sitomaan sellaista sillisalaattia kuin mä haluaisin. Mut lienee paras jättää homma kuitenkin jonkun ammattilaisen käsiin, koska sitä kimppua kuvassa saakin sitten katsella.
 11. teris, mä ainakin ajattelin tehdä matalia. Ihan vaan siks, että jos pöydällä on korkee kukka-asetelma, niin kukat/maljakko on vastakkain (tai kulmittain) istuvien välissä. Kivempi, jos ei tarvii kuikuilla kukkien takaa muita pöydässä istuvia Buffapöytä on sit tietty erikseen, sinne taas sopii korkeemmat viritykset, etenkin jos ne on taka-alalla.
 12. Kaikkea muuta jo kokeilleena menin sitten ostamaan Absolut Torria. Ekana iltana oli ihan fine, laitoin sitten toisenakin (sanottiin, että aluksi kantsii laittaa useammin, jos hikoilee paljon). Yöllä sit heräsin ihan jäätävään kirvelyyn, joka ei lakannut kainalot pesemällä. Vähän tekee kipeetä vieläkin. Mut myönnettäköön, että hikilenkilläkin tais kainalot pysyä kuivana. Normaalistikin on aina läntit kainalossa, mutta nyt ei. Aikamoista myrkkyä se kyllä on, pelkkää alkoholia ja alumiinia.. En ehkä uskalla jatkuvasti käyttää, mutta ainakin ennen häitä, koska tää onkin ainoa, joka toimii!
×
×
 • Create New...