Mvho

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Mvho

 • Rank
  Juniori
 1. Kiitos! Häät vietetty ja kuvat otettu. ollaan supertyytyväisiä että valittiin juuri antti kuvaajaksi. Hän kuvasi koko päivän aina aamun kampauksista potretteihin, vihkimisen ja iltaan myöhään saakka. Antti jousti erittäin hyvin kaikissa mitä päivän aikana tuli, mm. potrettiajankohtaa jouduttiin siirtämään. Suunnittelupalaverissa emme oikein osanneet kertoa minkätyyppisiä haluamme... antti osasi kyllä upeasti ikuistaa kaikki hetket ja vaikka meidän oma ulosantimme kuvatoiveista ei ollut aivan helpoimmasta päästä, niin kuvat oli aivan mykistävän upeita. Kaikki meni juuri niin kuin pitikin ja ylitti odotukset. Suuret suuret suosittelut ja kiitokset vielä, että olit kuvaamassa tärkeän päivämme! M&P :-X
 2. Trash the dress kuvat kiinnostaisi paljon. Kyseltiin jo meidän kuvaajalta mahdollisuuksista tällaiseen. Hän kertoi, että on tehnyt näitä useita jopa Suomessa ja ehdotti jo muutamia hyviä paikkoja kuvauksiin! Innostus kasvoi vaan entisestään.. Olen haaveillut vedessä otettavista Trash the dress-kuvista ja kuvaaja oli ainakin heti mukana ideassa!! Onko huono idea ostaa erillinen puku trash the dress kuvauksiin, kun tuo oma vera wangin pukua ei ainakaan hirveästi viitsisi sotkea..
 3. Näitä olen monesti ihaillut. Olisi upeita kunhan löytäisi sopivan paikan näiden lyhtyjen lähettämiseen! ainakin pulju.netissä ja mulletoissa näitä lyhtyjä on myyty
 4. hyvin samaa mieltä kuin edelliset eli jos ei ole pelkkä valkoinen vaan on myös muita värejä niin silloin ok. Pelkkä valkoinen puku ei ole kyllä oikein asiallinen tai hyvä..
 5. Itselleni tulee todennäköisesti jokin Vera Wangin hääpukumallistosta. Onko jollain kokemusta näistä? Olemme lähdössä Pariisiin ja tarkoitus ostaa sieltä puku.
 6. Antti Ekola varattu meidänkin häihin aamun valmistautumisesta iltaa asit! Pitkän etsinnän jälkeen päädyttiin tähän. Vastaukset kysymyksiin saatiin heti, hän antoi ohjeita ja neuvoja aikatauluihin ja päivän järjestelyyn. Tosi ammattitaitoista jo näin sähköpostin ja puhelimen välityksellä! enpä malta enää odottaa hääpäivää ja kuvien saapumista!
 7. täältä pisteet studio feel itille! sieltä otettu myös erilaisiin juhliin kampauksen ja meikin!
 8. ollaan myös ajateltu samantyyppistä, mutta ideana hyvä antaa jo hääpäivänä!
 9. tosi upeat! raikkaat! tuon tyyppistä ollaan katseltu! meillä juhlapaikalla tulee olemaan viirinauhoja tms
 10. me otetaan graafiselta suunnittelijalta kaikki menut, pöytäkorit, kutsut jne.. tarkoitus oli, että jokaiselle vieraalle tulee oma menukortti, jonka toisella puolella on illan ohjelma. Ensin ajateltiin, että teetetään jonkinlainen "häälehti", mutta ei jaksettu alkaa etsiä sisältöä siihen..
 11. Meillä oli tarkoitus ottaa meidän kultaisen noutajan kanssa ainakin muutama kuva. Tämä ehkä vasta juhlan aikana, kun pelkään puvun puolesta..
 12. Me ollaan ajateltu tilata kiitoskortti graafiselta suunnittelijalta.. ei vielä täysin selville minkä tyyppinen halutaan, mutta mutta... ihastuttiin tuttavapariskunnan lähettämiin kiitoskortteihin ja siitä tämä idea.
 13. itselläni oli tarkoitus, että valokuvaaja ottaisi hääpäivänä jonkin kuvan, jonka voisin antaa "lahjaksi" vaikkapa seuraavana aamuna tai muulloin. En vain ole keksinyt missä, kuinka ja miten ja missä.... kuvat on tärkeitä eli oikean kuvaajan löytäminen hankalaa.. etsitty jo tovi..
 14. Me kerroimme vanhemmillemme, mutta käytänössä järjestellään kaasojen ja mieheni kanssa kaikki.. Kaasoista on iso apu jo tässä vaiheessa!!